Sevmek o kadar zormu?

Belki böyle sorularla çok karşılaşıyorsunuz ama gerçekten küçücük şeylerle mutlu olanlardan her şey esirgeniyor😔 ben görücü usulü evlendim eşim 36 ben 23 yaşındayım severek evlendim onunda benimle severek evlendiğini düşünüyorum çünkü ona hiçkimse istemediği birşeyi yaptıramaz diye düşünüyorum eminmisin diye sorarsanız değilim ama daha önce de bir kaç kişiyi ailesine söylemiş ailesi kabul etmemiş 1 sene içinde biz tanıştık evlendik şu an bakıyorum da ne o mutlu nede ben yanımda uyumuyor iletişim kuramıyoruz sürekli kavga ediyoruz bosanalım diyorum kabul etmiyor ama çokta kırıyor bir şey paylaşmıyor iki insan oturup ta sohbet edemiyoruz başkasına gösterdiği saygıyı bana göstermiyor😔 bitsin de istemiyorum 6 aylık bir kızım var bir gün bile kucağına almış bakmış değil çok yıpratıyoruz birbirimizi ben sosyal bir insan değilim gündemi takip etmem mesela ilgimi çekmez en çokta bunu yüzüme vurur evlenirken ne oldugumu bilerek evlendin dediğimde de sesini çıkarmıyor hersey o kadar karışık ki ne olacak böyle yazdıklarınızı okumaya çok ihtiyacım var 🥺😔
Sevmek o kadar zormu?