• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevmek o kadar mi zor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor

Artık sevginin ne olduğunu çözemiyorum anlamıyorum hep sahteliklerle dolu erkekler neden sevmez onlar için zor mu sevmek

Sevmek o kadar mi zor?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Paradan başka kriteri olmayan kadın, her şeyi para için yapmaya başlayıp, aşkı tiye alıp, aşk ile gardımızı düşürüp, tepeden tırnağımıza kadar soyup soğana çevirince biz erkekler de zararın neresinden dönsek kar demeye başlayarak sadece cinselliğinizin peşine düşer olduk. Yani sorunu yaratan da sizlersiniz, bizleri değiştirip, yakıp, yok eden, basitleştiren de sizlersiniz hanfendi...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazdıklarına saygı duyuyorum sen de kendine göre haklısın evet paraya tapan kız çok ama şöyle şahit olduğum olay var bir arkadaşım kızlarla konuşunca onları kafelere yemelere içmelere götürüp sürekli hediyeler alırdı.. yapma derdim yapardı tanımaya fırsat vermeden gücünü maneviyattan değil de maddiyattan gösteren erkekler olduğu sürece bu böyle sürer gider.. yerine göre her şey olmalı erkek de boş yere 3-5 aylık kıza çokça harcama yaparsa değer görmez zaten..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevenler yarı yolda kalıyor :((

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öylee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sağol

Yorumla
  • lokolotif
    lokolotif Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

kızlar aşkoliktir erkeklere göre her boku umursar heleki reglken efsane kıskançlık öndeyse o kişiyi boğacak derecede olur. Erkekler daha çok nefes almayı sever sal beni der hep benim de zorladığım şey aşk labirentin içindeyim anlayan banada söyleyebilir mi

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

9

Cevap

• huseyinozen92
    huseyinozen92 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

4 buçuk yıllık sevgilime evlenme teklifi etmeme bi kaç gün kala 2 sevgilisi daha olduğunu öğrenmiştim. Neden sevmez bu kızlar?

1
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Obaaa ciddi misin.. Afedersin ama yuh dedim.. Bu kadarı olmaz pes... Ben 3 yıl biriyle konuştum cidden sevdim tüm erkekler kız kardeşim derdim ama aynı değeri görmedim..

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Gördün mü bak? Demek ki bu konuların kadını erkeği olmazmış. Şerefsiz her cinsitette şerefsizmiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi kii öyleee

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

O zaman cinsiyetçi yaklaşımda bulunmayalım olur mu? Erkekler neden sevmiyo diyosun ya. Okuduğu okul kızlar içindi sadece. Güvenliği erkekti. Sürekli bakıyo dedi diye okul müdürünü arayıp bi ton kavga ettim, yetmedi ilçe milli eğitim müdürlüğünü aradım, yetmedi mebi aradım. Anası sürekli kötü davranıyo, şiddet uyguluyo diye aile bakanlığını aradım, polis gitti evine. Yazdığım şiirlere, söylediğim sözlere konu ettim onu. Saçım dökülüyo dedi, bi ton insanla konuştum ne yapabiliriz diye çözüm buldum. Regli çok kötü geçiyodu onun. Günlerce video izledim, yazılar okudum. Çözüm buldum. Ayrıldıktan aylar sonra ortak Bi arkadaşımıza Hüseyin beni hiç üzmedi, kırmadı, her zaman çok güzel sevdi dedirtecek kadar sevdim. Daha nası sevebilirdim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öncelikle ben kadınları yükseltmedim.. Erkekler sevmiyo kadınlar seviyor gibi bir şey demedim iki taraf da aynı.. Problemimi yazdım ben sevdim hem de çok o neden sevmedi bir problem mi vardı bende diye erkek yorumu görmek istedim.. Sen çok güzel sevmişsin inan bana ben de senin gibi sevdim Sorun cinsiyette değil zaten karakter meselesi beni böyle sevseydi karşılıklı olacaktı ve bizden mutlusu olmayacaktı aynı şekil seni de ama demek ki gerçek sevgiyi hak etmeyen karakterlere denk gelmişiz şöyle düşünebiliriz bizim sevgi öyle değersiz değil cidden hak edecek ve sevgiyi heba etmeyecek kişiler gerekli

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Erkekler neden sevmez dersen bu tümüne giden Bi laf oluyo. Dediğin doğru, biz çok güzel sevdik. Ama hak etmeyeni, değmeyecek olanı sevdik. Bundan sonra nelere dikkat etmemiz gerektiğini de çok iyi öğrendik. O yüzden artık her seviyorum diyene kalbimiz elimizde koşmuyoruz 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim yine de iyi olan herkes sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyor umarım sen de doğru vakitte en güzeli ile denk gelirsin

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Bu güzel duan misliyle seni de bulur umarım, çok teşekkür ederim 🥰

Yorumla
    • Atombomba123
      Atombomba123
      +1 yıl

6 yıllık ilişkim bitti :) bittikten sonra beni aldattığını öğrendim üstelik çalıştığı yerde bir kızla kızda sözlüsünden yeni ayrılmış ayrılır ayrılmaz sevgili oldular. Ben ne yapayım? 🙂

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

@Atombomba123 Çok üzüldüm inan ki. Söylenebilecek hiçbişe yok bu durumlar için..🥺

Yorumla
    • Atombomba123
      Atombomba123
      +1 yıl

Yok tabikide söylenicek tek bir şey var Allah kurtarmış zararın neresinden dönersen kârdır sizde üzülmeyin bazen şer gibi gördüğümüz şeylerde hayır vardır bunu unutmayın 🙂

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Yok benimki eski mevzu. 2 yıldır haberim bile yok nerde ne yaptığından. Pek umurumda da değil zaten. Benden uzak Allah'a yakın olsun. Ama gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına. Yaşaması kolay değil, atlataması kolay değil. Aynı yoldan geçtiğim için çok iyi anlıyorum seni, içinde kopan fırtınaları vs. Kapatma sakın kendini. Sevdiğin şeyleri daha sık yap, sevdiğin insanlarla daha sık görüş. Bir de yazmanı önerebilirim. Sana yaptıklarını, yaşattıklarını yaz. Yazdıkça içinin soğuduğunu, acının hafiflediğini sende fark edeceksin. Yazmanın gücüne inan. Bunların yanında ne olmasını istediğini, nasıl olmak istediğini yaz düzenli olarak. Bu da olumlu etki yapacak hayatına. Umarım en kısa zamanda toparlarsın 😊 🌸

Yorumla
    • Atombomba123
      Atombomba123
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim cidden zor yaşadıklarım kendimi bir anda çok yalnız hissetmeye başladım daha çok uzun mevzu belki anlatsam dahada üzülürsünüz yinede dinlemek isterseniz anlatadabilirim çünkü gercekten bazı şeyler insanın psikolojisini derinden etkiliyor aslında o insanları hayatınds nefretle hatırlamak bile diri tutuyor keşke nefretimide unutabilsem diyorum çoğu zaman. Tek sığınacağım kişi Allah bir onun gönül rahatlığı var insan aldatılınca çok çöküyor hani neden diyor ben o kadar basit terkedilcek bir insanmıymışım felan oliyorsun ama işte karşındaki insanın acizliği bunu bilsende kalbin hep sana kendini yetersiz gösteriyor

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Hepsini çok iyi biliyorum bunların. Ama sen yetersiz değilsin. Aksine ona çok fazla geldin. Kaldıramadı seni, sevgini..

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Dinlemek istersen demişsin, ne zaman istersen demiştim halbuki. Benim için sorun değil. Dediğim gibi elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊

Yorumla
    • Atombomba123
      Atombomba123
      +1 yıl

Sizde bir erkek olduğunuz için gercekten ancak bir erkek anlayabilir yasadıklarımı diye düşündüm. Burdan yazmam daha uygun olur diye düşünüyorum. Siz unutmak için neler yaptınız bu süreci nasıl atlattınız tavsiyeleriniz var mı?

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Yukarıda yazdım aslında sevdiğin insanlarla daha sık görüş sevdiğin yerlere daha sık git sevdiğin ve sana mutluluk veren şeyleri çok daha fazla yap bir de mümkün olduğu kadar üzüntünün kenarını Düşünmemeye aksine Kendimi nasıl toparlarım ruhumu kalbimi duygularımı nasıl tamir ederim diye düşünmeye odaklan Çünkü olumsuzun ne kadar çok düşünüyorsan o kadar gözünde büyür yani söyleyebileceklerim bu kadar Bunun öyle özel yöntemleri formülleri falan yok ya bunu kendi kendine olumlamalar yaparak olumlu açıdan bakmaya çalışarak olumlu şeyleri çok daha fazla düşünerek ve olumlu şeyleri çok daha fazla hayatına tutarak bir şekilde başarabiliyorsun.

Yorumla
    • Atombomba123
      Atombomba123
      +1 yıl

Peki teşekkür ederim inşallah denicem ✨

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Umarım Senin de işine yarar Yani ben böyle böyle atlatmıştım o süreci dediğim gibi Ne zaman istersen burada bir arkadaşım dostsun artık ne diyorsan var her zaman yazabilirsin her zaman kapımı çalabilirsin elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım destek olmaya çalışırım Kendine çok dikkat et 😊

Yorumla
    • Atombomba123
      Atombomba123
      +1 yıl

Teşekkürler ✨ sizde aynı şekilde yazabilirsiniz bende yardımcı olmaya çalışırım

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Teşekkür ederim, hayat yolundan çiçekler eksik olmasın 😊 🌸

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sadece bir kişiyle konusunca hep kaybediyoruz bunu anladım birçok kişiyle konusamayana kadar yalnız kalacağız heralde

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karşılıklı böyle düşüncelerle hepimiz öyle kalacağız 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle ama sırf sevgili yapmak için gidip birileri ile konusmayan biriyim bu olur diyorum gidip konusuncada kendini bir şey zannediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Genel olarak böyle yani ama karşılıklı düşüncelerde haklıyız 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın hemen hemen aynı düşünceler aslında toplum olarak kendimize başta olmak üzere güven problemine sahibiz ve tabi kötü huylara sahip olduk böylece mutsuzluk hakim oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgili konusunda mutsuzluk değilde proplem o değil sürekli aynı önyargılar ile boğuşmak zorunda kalıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Artık sevilmeyi hak etmediğinizi anladık hepiniz boşsunuz ben bıraktım sevmeyi duygusuz takılıyorum sizle artık daha iyi evlenmeyide düşünmüyorum dhsh

1
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah yolunu bahtini açık etsin sen de kendine göre haklısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zaman ve kalp katilisiniz başka birşeye yaradığınız yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanlış kişilere yanlış değeri vermekten hep bunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır hepiniz aynısınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boşa kandırmaya çalışma yanlış kişiler vs diyerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahaha benim agresif olmam gerekiyordu burada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz de aynısını düşünüyoruz karşılıklı ayni şeyleri düşünüp uyguluyoruz bu yüzden normal şeyler beklememek gerekiyor aslında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben biraz fazla tepki veriyorum artık kızlara kusura bakma sadece senlik değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen de haklısınn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana bir şey itiraz ediyimmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben birini gerçekten bebek gibi sevmeyi çok özledim duygularımı kaybediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yakcam bu yoruma 🫁 inan bana, kalpten inan seni çok iyi anladım hem de çok ve o duygular gittikçe yok oluyor bir süreden sonra sen kendi elinle itmeye başlıyorsun duyguları , aslında çok kötü bir şey bence her iyi insan en iyi şekilde sevmeyi de sevilmeyi de hak ediyorr hele ki dediğin gibi bebek gibi sevecekler ve sevilecekler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben yaktım ve bunu ne zaman kendi içimde tekrarlasam gözlerim doluyor şu an odluğu gibi çok üzügünüm kalbim çok kırık çok yorgunum 🚬🥹

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaaaaa yapma bee anlıyorum seni çok çok derinden hem de bence artık ayaklanma zamanı böyle strese görerek ruhen de bedenen de zarar görüyoruz değmiyor insanın kendisi bence her şeyden ve herkesten değerlidir özeldir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim gibi düşünüyosun beni hissediyosun çok saçma aynı bana benziyosun bu görüşler benim sözlerim başklarına söylediğim bu arada iyiyim strese hayatım boyunca girmedim hiç ruhumda da sıkıntı yok çocuk ruhlu eğlenceliyimdir ama bazen içimdeki çocuk beni terkediyomuş gibi geliyo böyle düşüncelere dalıyorum birini böyle bulsam beni benim gibi anlayan bebek gibi sevsem ağzını burnunu diye bi an durup gülüyorum hayal ederken sonra öyle biri yokmuş gibi geliyo asla olmucakmış gibi bana kimse iyi gelemicekmiş gibi ve gözlerim doluyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ağlarım şimdi ne güzel yazdın öyle... Ne diyebiliriz ki umarım ki değecek kişilere denk geliriz ve inanıyorum senin sevgini aslanlar gibi kaldırabilecek ve onun iki katını sana verecek biri sana denk gelecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne zaman baba mezara girincemi sbshsh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahaha yaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha önce bana benzeyen birine hiç rastlamamıştım teşkkür ederim sözlerin düşüncelerin sanki içimdeki ben söylemiş gibiydi azda olsa iyi geldi 🙃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim.. Her zaman iyi ol 😇

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni tanımak istiyorum ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl olabilir peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen nasıl istiyosan öyle olabilir

Yorumla
  • genç22adam
    genç22adam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Sevmenin ne kadar zor oldugunu anlatmaya bilirim ama , bir sevmek bin defa ölmek demektir o yüzden bazı insanlar sevmeyi haketmediklerini düşünyorum

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok haklısın

Yorumla
  • izyonex
    izyonex Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Uçkur derdinde olanları seçmeyin

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle olmayan yok ki artık çok zor

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

Öyle olan çok, siz yanlış yerde arıyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok kişiyle konuşmadım ben bilmem elbette vardır ama çevredeki örnekleri vs toplayınca maalesef yok diyoruz

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

Siz insanlara aldırmayın arayışa girmeyin aradıklarınız hep arayanlar olacak ve erayışta olan erkekler çoğunlukla bel altı modu ile arıyor siz bu beklentiden çıkın nasip gelir bulur insanı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel söyledin teşekkür ederim

Yorumla
  • Nurvan
    Nurvan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Kendi çıkarları için severler sadece

1
    0 Yorumla
  • Berk293
    Berk293 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Vay be kızlar içinde bir erkeği beğenmek zormu?

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır bence erkekten samimi duygular alırsa asla zor değil hatta tersi

Yorumla
    • Berk293
      Berk293
      +1 yıl

Valla benim yüzüme bile bakmıyolar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demek ki seni hak edecek gerçek sevginin hak edecek kişi henüz gelmedi ama gönlünü ferah tut sen doğruysan doğru kişi tam da gönlündeki kişi doğru zamanda seni bulacaktır..

Yorumla
    • Berk293
      Berk293
      +1 yıl

Ondan bakmıyolar boyum 1.60 kızlarında aradığı 1.80+

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç dert etmeee 180 ler de açtı kollarını onları bekliyo o işler boyla kiloyla değil yürek ile sende var diye hissediyorum bence en doğrusu gelecek sana

Yorumla
    • Berk293
      Berk293
      +1 yıl

Insallah ama yani konuşurken bile uff puff hadi çabuk ol diyolar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanlış kişilerle konuşup zaman bile kaybetme sen sil sana ters davranan kisiyi peşinden koşma bak nasıl değerli oluyosun

Yorumla
    • Berk293
      Berk293
      +1 yıl

Zaten bıraktım bu işleri

Yorumla
    • Berk293
      Berk293
      +1 yıl

Olmayınca olmuyor işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de bıraktım valla hayat zaten bundan ibaret değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seven erkeğin koymeti olacak mı?

1
    0 Yorumla
  • prenses-kızz
    prenses-kızz Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Güzel kadın sever

1
    0 Yorumla
  • Ilkerysf
    Ilkerysf Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evett

1
    0 Yorumla
  • Scorp98
    Scorp98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Zor ki sevmek

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevmek o kadar mi zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevmek bu kadar zor mu? 4 cevap verildi
Gerçekten sevilmek bu kadar zor mu? 15 cevap verildi
Sevmek çok mu zor? 85 cevap verildi
Sevmek o kadar zormu? 7 cevap verildi
Sevmek, sevilmek bu kadar zor mu? 12 cevap verildi
Birini sevmek bu kadar zor mu? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bazı kararları gerçekten istediğimiz için mi veririz, yoksa bize doğru olduğu öğretildiği için mi?
  • Tatil olmasına rağmen erken uyananlardan mısın?
  • Kötü huylarınız var mı?
  • Sabahları görünce mutlu olduğunuz bir şey var mı?
  • İspanya-Arjantin final maçı bu akşam 22.00'de başlayacak! Hangi takımın kazanmasını istiyorsunuz?
  • İnsan neden yaşamadığı ihtimalleri özler?
  • Menemen mi, kuymak mı?
  • Nesibi beklemek mi yoksa nasibe gitmek mi?
  • Kendini kandırır mısın?
  • İngiltere 6-4 Fransa! Efsane maçı izlediniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨