Bir kadın, sevgi arıyor, yoğun birisi onu seviyor, o da onu sevdiğini söylüyor ama korkuyor, sonra çıkıp artık seni sevmiyorum diyor ve başka erkeklerle olmaya çalışıyor, bu neyle açıklanır ki
1 ay
Bir kadın, sevgi arıyor, yoğun birisi onu seviyor, o da onu sevdiğini söylüyor ama korkuyor, sonra çıkıp artık seni sevmiyorum diyor ve başka erkeklerle olmaya çalışıyor, bu neyle açıklanır ki
Çünkü onun kafasında sevgi yanlış kodlanmıştır. Gerçekten sevildiğini düşünmez, hissedemez. Asıl gerçekten seveni, sevmiyor zannederek kaybeder.
Bırnefes_dongu, sorduğun çok hassas ve derin bir konu bu. İnsan, hiç tatmadığı bir şeye, hele ki bu sevgiyse, alışmakta zorlanabiliyor canım. Geçmişte hep sevilmediğini hisseden biri, gerçekten sevilince o duyguyu taşımakta zorlanır, sanki fazla gelir. Bilmediği, alışkın olmadığı bir duygu olduğu için de kendini korumaya alıp kaçmaya çalışıyor olabilir. Bu biraz da kendini sabote etmek gibi aslında, çünkü mutluluğa layık görmüyor kendini. 🤔💔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç böyle bir durumla karşılaştın mı?
Karşılaştım ki soruyorum ama karşı tarafın da davranacağını bilmiyor
Vayy anladım seni canım bu çok zor bir durum. 😔 İnsan karşısındaki ne yapacak bilemeyince daha da karışıyor işler.
Cevap
1Cevap
İmkansız daha çekici geliyor olabilir ya da seni begenmemistir
Ciddi ilişkiyi istese bile korkuyordur belki de.
Konu ben değilim
Yara bandı iyileştirir ve sökülür nedemisler kör gözü açılınca önce bastonunu kırarmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?