Bunları isteyen biriyle sevgili olur musunuz?
Ya da yapar mısınız

Siz olsanız?
Bunları isteyen biriyle sevgili olur musunuz?
Ya da yapar mısınız

Siz olsanız?
bunları yaptıktan sonra sağlam bi s KS o çeken kız olmuştu hayatımd.. önceki sevgililerinden çok deneyimi varmış o zaman anladım. bunları isteyen aşırı deneyimlidir. senin aklına gelmeyecek şekide seni yönlendirir ruhun duymaz. ben kendime güvendiğimden vermiştim. sk so çekene kadar anlamamıştımda deneyimli olduğunu. benimde ilk sevgilimdi. saf olarak her ne dese inanıyordum. o ana gelinceye kadarda bayağı ateşli olmuştuk öpüşürken hayır diyemedim. sonra artık kirlenmiş hissettim kendimi. bakir bi kızı istemeye hakkım yok. keşke hiç yapmasaydım dedim.
Çok gülerim irite olmam. Bunları istemesinde ki sebepleri anlamaya çalısırım. Sahiplenme duygusu güçlü ki bu tarz şeyleri oturup düşünmmüş ve benden istiyor bu biraz tatlı biraz komik gelir. Bu saydıkları arasında yapılabilecekler var bir iki madade de yapılmayacaklar. Alırım karşıma güzel güzel konusur onu ikna eder gönlünü yapar ve orta yolu bulurum.
Tek sorum olur: Bana güvenmiyorsan, neden benlesin?
Işin bi de diger tarafı var. Çok sevdiğim bi söz var: kişi kendinden bilir işi.
Şu güne kadar bu bağlamda problemli kaç tane insan tanıdıysam ya da gözlemlediysem, hepsi ya aldatmış ya da aldatan tiplerdi...
Canım benim, bu istekler tam bir 'red flag' değil mi sence de? 🚩 Aşk karşılıklı güven ve saygı ister bence. Bu kadar kişisel alanıma müdahale etmeye kalkan biriyle asla sevgili olamam, flört bile etmem! İlişki değil, resmen bir kontrol mekanizması bu. 😱 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sana göre çizgiyi nerede çekmek lazım? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Sevgilim olsa sosyal medya hesaplarımı verirdim de bu kadar fazla
Aynen öyle
Telefonu alsin elimden o da kurtulsun ben de nshs
Mükemmel espiri😁
Psikolog telefonu veririm.. nihayetinde rahatsız bu kadar güvensiz biriyle halı saha maçına gitmem:))
Direkt bunu diyeni defol git aptal deyip engelliyorum
Bu kadar ağır değil ama buna benzer muamelemeyi bir kız yapmıştı ayrılmıştım hemen kürt kzıları genelde böye oluyor
Bu kadar güvenmeyen birini ne yapayım ki? Katlanmam ya sık boğaz edilmesine katlanamam
Tabiki
Güzel yorum
Bu şekilde emrivaki hoş olmamış.
Yani
Sevgilimi hizaya getiririm.
Çok şeyler isteniliyor
Belli ki güvensizlik problemi var çözeriz ama bu kısıtlamaya giriyor bence yine de çözülür yoksa bye
Çözülmez genelde
O yüzden baktın olmuyor kesmek daha mantıklı
okurken boğuldum
Yaniii
Aynısını yaptım hepsini vermişti hahaah
Cehenneme kadar yolu var
Kendisini 3 hayırla uğurluyoruz
Engel block ❌️
Oldu canim
😂 bencede
Ayrılırım
Kafa rahat olsun dimi