Hiçbir şeyime karışmasına izin vermem. Karışsa da bir sonuç alamaz zaten, bir kulağımdan girer ötekinden çıkar. Bu konuda yapabileceği en iyi şey benim için en güzel kadın olmaktır. Sevildiğimi, saygı gördüğümü, değerli olduğumu hissettirirse, beni duygusal ve cinsel olarak tatmin ederse, hem en yakın arkadaşım hem de ailem gibi olursa... O zaman instagramdan şu kızı sil dese tüm sosyal medya hesaplarımı komple kapatırım. Şu kız arkadaşını hayatından çıkar dese tüm kızları hayatımdan çıkarırım. Onun bir şey demesine gerek kalmadan, rahatsız olduğunu gördüğüm her şeyi kaldırırım ortadan.
kişi tabiati itibari ile erkek ya da kadın yanındkaı ınsanı sahıplenır korur vede kıskanır. velev ki yarını olmayan sevgili diye tabır ettıgımız deneme test sürüşü olan durumda belli noktaya kadar bu hisler olabılır , fakat ikili olarak (dini, hukuki) sözleşme ile belirlenmemiş ise tarafların yapacağı istismar mobbing gibi kavramlara girer. buda boğar sıkar yorar. velev ki eğitim aile cevre kariyer olarak burada kişiler inemli , en azından kendını bılmez gıyınmeden tut konusmaya kıskanma ya da baska mental duygulara kadar tutarsız bir karakter (hisseder, anlarım) ikili olarak hayatımda yer alamaz. bana ne kadar uzak soru olsada eş başka sevgili f/b tarzı ilişki başkadır. her şey yerinde ağırdır.