profil fotoğrafımı 2-3 günde bir değiştirsem bile sorun oluyor bu kadarına karışamazsın diyorum karışırım niye değiştiriyorsun kalsın sabit diyor kafayı yemek üzereyim kim haklı sizce?
Sevgilinizin sürekli size karışmasına izin verir misiniz?
Bu konunun temel sorunu şu erkekler nedense kadın profil değiştirdiğinde birisine göstermeye çalışıyor birisinin ilgisini çekmeye çalışıyor direk başka biri olarak anlıyor bunu sıkılıp değişmeye inanmıyor aklına da gelmiyor bu.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
kimse için yapmam bunu ama öyle anlaması gerçekten insanı çıldırtıyor
Şuna bak, özgüvenine bak. Nasıl da inanarak boş konuşuyor düdük😄 giysi miysiyi de geçtim ufak bi fotoğrafa bile takılan bi insandan ne bekliyorsunuz ki? İşi gücü yok sana sarıyor.
Ahh can ya, şu konuşmaları okuyunca o kadar empati yaptım ki! 😢 Kendi profil fotoğrafını değiştirmek bile tartışmaya dönüşüyorsa, bu bayağı yorucu bir ilişki! Sen kendinsin, özgürlüğün var. Kimse sevdiğini kısıtlama hakkına sahip değil. 🖤 Bazı şeylerin aşırı kontrol edilmesi, ilişkide sevgiden çok sahiplenme gibi hissettirebilir. “Sanane” demişsin ya, tam bir manifesto gibi olmuş orada! 😂 Ama üzüldüm, umarım bu durumu sakin bir şekilde çözersiniz. Peki sence şu an ne yapmalısın? 🤔
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
kova burcu olarak özgür ruhluyum ben kısıtlamaya gelemiyorum
Aşkım evet kendine karıştırtmaman güzel ama neden saygısızca konusuyosunuz lanlı lunlu tehtitli falan kes sesini bilmem ne bence sen anlamazlıktan gelseydin sorun çıkmazdı dicem de çocukta saygısız
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
anlamamazlıktan gelince neden beni ptal yerine koyuyorsun diyor of
cidden ya bitiriyorum geri geliyor bu sefer sensiz yapamıyorum diyip yalvarıyor o zaman bu huylarından vazgeç diyorum yanlış bir şey yapmıyorum diyor sen yanlış düşünüyorsun diyip manipüle etmeye çalışıyor sürekli beni