Sevgilimin komşu hemşire kızı övmesi ve bana göre soğuması normal mi, ne yapmalıyım?

Sevgilimle 2 yıllık güzel bir ilişkimiz vardı ta ki dindar hemşire komşusu gelene kadar sevgilim teğmen ve askerlerin hemşirelere olan zaafı malum bu zaten bir sorunken bir de sevgilim son zamanlarda kızı övmeye başladı yok böyle iyi kızlar kalmış mı bu devirde diye. Kızın tek seferde ağır poşetleri taşımasına helal olsun yardım etmeyi teklif ettim nezaketiniz için teşekkür ederim ama kendim yapabilirim dedi diye helal olsun kıza dedi. Ben bu olaydan sonra bayağı tartıştım bununla sonra barıştık. Aklıma kızla arkadaş olup açığını bulup sevgilimin gözünden düşürmek geldi tuttum kızla arkadaş oldum bayağı iyi bir kız bir açığını bulamadım ama Kürt olduğunu öğrendim sevgilim ülkücü biri biraz bunu ona laf arasında söylersem soğur belki dedim soğumak bir yana Kürtler iyi kız yetiştirmiş valla dedi kıza karşı da mahcubum kızdan güzelim de kız normal yani ama ben hep çevremden iltifat alırım yardım lütfen

Sevgilimin komşu hemşire kızı övmesi ve bana göre soğuması normal mi, ne yapmalıyım?