Bide kiza mesaj atınca dakikasında bakıyor ama görüldü atmıyor bazen 30 saat bazen 1 bazende saatlerce cevap vermiyor ama ben messaj gönderince görüldü atamdan messajlara anında bakıyor neden? Ve ne yapmalıyım bu durumda?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgili yapmak istemiyorum. Ama ilginden hoşlanıyorum. Demenin yolu. Uzak dur. O dönerse sana senindir. Dönmezse de boş ver. Değmezmiş dersin.
Uzak durdum döndü bana ama yine aynı şeyleri yapıyor yani ilklerde tama oldu dedim ama yine fabrika ayarlarına döndü
İşi gücü vardır belki 7/24 seninle konuşmak zorunda değil sonuçta.
E anında mesajlara bakıyor ama görüldü atmıyor bide işi var ama yarim saat ya da bir saate bir cevap verebilirde ben dakkasina mesaj cevap vermesini demiyorum ne zaman vaktin olursa cevap ver
Naz yapio lan bu çoğu kızda var kendine bağlamak için öyle yapior
Salı verdim, içinde bana karşı hoşlantı varsa döner yoksa zaten sevmemiştir yolun neresinden dönersem kar dır
Cepte tutuyor yol ver
Kızın yedek kulübesine hoş geldin diyelim..
İkizler ne güzel
Kaloriferi yakın
uzaklaş
Mecbur
Sal kızı
Sanal ilişkisi mi
Evet yani görüşemiyoruz
Ne zamandan beri konuşuyorsunuz
Iki ay ya da biraz daha fazla
Yok şimdi baktim 3 buçuk aydır konuşuyoruz 😅
Anladım demek ki gerçekten seviyorsun ki kızı aya bile bakmışsın 😅 helal olsun hala konuşmaya devam ediyor musunuz peki nasıl gidiyor
Karışık, açıldıktan sonra belirsiz oldu, bir soğuk bir sicak bir öğle bir böyle bir taraftan Umut veriyor bile bile bir taraftan soğuk davranıyor, bir hafta böyle sürdü sonra mesaj bitti gece oldu ondan sonra mesaj atmayı bıraktım. Çünkü bu belirsizlik benim sağlığımla oynuyor çok kafaya takan biriyim, yani ona bitirelim demedim doğrusu mesaj göndermiyorum çünkü ondan uzaklaşmak istiyorum ama eğer o bir adım atıp benle konuşmaya başlarsa belirsizlik biter aşk başlar yoksa zaten yoluma devam mecburen, bir söz var derki (ondan uzaklaş mesaj atarsa senindir atmazsa hiç senin olmamıştır) ben zaten bundan sonra elimde hiçbir şey gelmez gerisi ona kalmış
Peki nerden tanıştınız Instagram falan mı yoksa tiktok ya da Facebook gibi peki kız nasıl davranıyor sana karşı sence arkadaş gibi mi flört gibi mi konuşuyor ya da sen ona mesaj at eğer içinde sevgi varsa ona karşı
Uzaktan onu görüyordum ama yaklaşamıyordum , Sosyal medya üzerinden tanıştık, flört gibi hissediyorum, sorunda orada zaten flört gibi davranıyor ama hisslerimi açtığımda ona her geçen gün bana biraz daha fazla soğuk davranıyordu sonra biraz sıcak davranıp yine soğuk davranıyordu bir taraftan umut veriyor bir taraftan soğuk davranıyor, mesaj atınca anında bakıyor ama görüldü atmıyor bazen üzün bir süre bekliyor öğle mesaj atıyor, ya da iki üç kere anında baktı ama bir gün SONRA cevap verdi, tam benden hoşlanmıyor diyorum ama birden bir şey yapıyor ki bana yine Umut veriyor, bir gün oldu mesaj atmiyalı mesaj bile atmadı bana insan bir adım atar, seviyorum ama ne yapıyım uzaklaştım Aktan başka çarem yok sonuna kadar mücadele ederim ama sorun mücadelede değil sorun şurada ben devamlı ona seni istiyorum desem onun gözünde küçük durumda düşmek istemiyorum
Bana soğuk davranmasına rağmen kendi resmini yolladı anlamıyorum mesela hoşlanmıyorsan tamam anlarım soğuk davranirsin ya da istemezsin ama insan aynı anda hem soğuk davranıp hem resmini göndermesi garip bir şey hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu belli değil ama benim fikrime göre sorarsan kiz benden hoşlanıyor
O da senden hoşlanıyor mu
Zaten onu bilmiyorum o yüzden soruyorum, ama hisslerime güvenerek evet çünkü eğer hoşlanmasa ben ona hisslerimi açıldığımda hemen redderdi, içinde bir şeyler varki öyüzden reddetmedi ama hoşlanıyorumda demiyor anlamıyorum öyüzden ne yapıcami bilmiyorum
Yedeksin
Nasıl biliyorsun?
* etmelisin