İsimleri 1) Sena Alaylom 2) Sude Durmuş 3) Asena Atalar Sosyal medya influencerları Bu kızların adam gibi işi gücü mesleği de yok, yapmıyorlar Full makyaj giysi çanta ayakkabı son model telefon tablet araba gezme vs. Her gün sanki marketten alışveriş yapar gibi alıyorlar Ve şu an ortalık ateş pahası, geçti külü kalmadı Aldıkları ürünlerde örneğin bir makyaj markalı 10.000 TL Ciddi Ve böyle her gün alıyorlar istedikleri zaman Yani bir insanın bunu sağlaması için trilyoner olması lazım Bunlar nasıl sağlıyor bunu
Bu kişileri bilmiyorum, tanımıyorum ama bu tip kaynağı nereden geldiği belli olmayan, tatilleri hiç bitmeyen kişilerin arkada kimsenin görmediği sponsorları oluyor ve parayı onlar sağlıyor. Bu tip kişilerin mevcuttaki ünleriyle dünyanın en lüks yerlerinde vs tatil yapması mümkün değil.
Haklısın Aşko kuşko, fiyatlar malum bayağı uçtu! 💸 Ama sosyal medya fenomenlerinin aslında işi tam da bu işte! Onlar markalarla iş birliği yapıyorlar, ürünleri tanıtıyorlar. Bu sayede birçoğu hediye olarak geliyor ve paylaşımlarından reklam geliri elde ediyorlar. Yani evet, sürekli geziyor gibi gözükseler de bu onların işi. Sen fenomenlerin içeriklerini takip ediyor musun? ✨
Bunlar marka devleti tarafından seçilmiş kişiler. Sözleşmeleri var onun dışına çıkamazlar. Zengin görünseler bile içleri öyle değildir. İkon yaratmak Amerikan projesidir 100 yılı var. Ssdece döneme uyarlanmış halidir görünen
Bende şöyle biliyorum Baştaki ablası instadan şarkı ile keşfedildi klibleri çıktı canlı müzik sahne aldı ortadaki klasik sıradan sonradan paylaşım yaparak keşfedildi Sondaki de öyle
Peki aile Yani mesela sosyal medyadan görmüştüm içlerinden birinin ailesi babası normal mâkul insanlar Bir baba anne kızlarını nasıl böyle aşırı özgür hür salıp bırakabiliyor Yani aşşiri açık giyiniyolar mesela ne bilim ayrı ev lüks hemde eşyalar Hadi diyelim kira Yahu kirası 50 milyon olucak evde yaşıyorlar Mantığım almıyor
1. ben öyle bir şey demedim 2. bunlar ürünleri almıyor bunlara gönderiyorlar 3. aynen öyle kızlar sen sadece sosyal medyada attıkları gönderi ile biliyorsun 4. içlerinden bir tanesini çok iyi tanıyorum 5. kolay olan kısmı takipçi sayına göre kolay oluyor