Bir gün işten gelmiştim, evde tektim, uyuya kalmışım. Uyandığım da ise elimde kınaya benzer renk ve kokuda lekeler vardı ertesi gün lekeler geçti. Var mı aranızda bu tarz şeyler yaşayan?
Kız arkadasim var bir tane üni den tanıyorum kendisini. Diyor ki rüyam da uzun boylu çok yakışıklı bir adam var benimle evlenmek istiyor, beni bırakmıyordu ben de kabul ediyordum. Daha sonrasında ben onunla rüyamda evlendim. Evlendikten sonra bana gerçek yüzünü gösterdi. Simsiyah, kırmızı gözlü, tüylü çirkin bir şeydi. Kaçmaya çalıştım kacamiyodum zor da olsa kaçtım oradan. Bana işkence yaptı, Uyandığımda ayaklarimin altı pisti , ayağımda çizikler vardı. Rüya gibiydi ama her şey gerçekti. Psikolojik tedavi gördüm, hala da görüyorum.
Dine ve paranormal olaylara inanan biri olmadığım için yaşadım diyemem. İlginç bulduğum bir olay yaşamıştım. ve inançlı biri olsam cinler falan derdim. Ama onun yerine mantıksal olarak düşünüp gerçeği öğrenmiştim.
Hiç unutmam 14 yaşındaydım kardeşimle evimizin bodrumuna indik bisikletlerimizi almak için birbirimizi korkutuyorduk kardeşimle tam o sırada arkadaki kömürlüğun kapısı açılip sertçe kapatıldı hemen koştuk ağlaya ağlaya babamı çağırdık babam geldi kömürlük kilitliydi apartman yoneticisyle actilar kapıyı kimse yoktu bu olaydan sonra her gece kabuslar gördüm annem sabahlara kadar başımızda kuran okurdu anca uyurduk
Aynısını annem yaşamıştı O dönem biraz internetten araştırdım ya dinine çok bağlı kişilerde oluyormuş ya da dinden uzaklaşmaya başlayan inkar edenlerde
Sana tavsiyem bir hocaya git ve evini değiştir derim muska yapmış olabilirler evi çıkmadan bir güzel temizle petek arkalarına kadar musallat olabiliŕler