Ya bu kapalı tesettürlü filan degil, bu bildigin hicbir yetenegi, meziyeti olmadıgı halde acaba farklı bir cıkıs yapsam meshur olabilir miyim demis ve su an burada bunu tartısıyorsak bir nebze de olsa basarılı olmus.. Tesetturle turbanla muslumanlıkla uzaktan yakından alakası yok. Hangi kitaba ayet ya da hadise sıgdıracak acaba bu sekilde örtünmeyi...
Öncelikle bu tesettür değil. Bilmeyenler tesettürün tanımına bakabilirler. Ama yinede bu tarz konuları çok kurcalamamak lazım. Sonuçta her kim ne yapıyorsa hesabını Allah a verecek, insanlara değil.
Böyle insanları eleştirdiğinizi gördüğümde yobazlık konusunda Türkiye'nin de Suudi Arabistan, Afganistan gibi ülkelerden geri kalmadığını düşünüyorum. Rahat bırakın insanları ya.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen iyi misin kendin de misin? Bir yazı yazmış mıyım eleştirmiş miyim ki bana böyle diyorsun. Bilip bilmeden konuşma! Banane ister çıplak olarak fenoman olsun ister tesettürle. Burda sadece soru sormuşum "olabilir mi demişim olmamamalı veya olamaz" dememişim. Kimseyi tanımadan etmeden bilmeden yargılamak kimsenin haddi değil! Ve son fotoğrafı neden koyduğumu da bir sorgula istersen
Teşekkür ederim bak art niyetli olsam son görseli de paylaşmazdım. Hemen insana etiket yapıştırıyorlar yok dini karalıyorsun yok bilmem ne. İşin ilginç tarafı şu : Dini savununca da yobaz diyorlar veya sözüm ona din adamlarını, alimlerini eleştirince de yobaz deyip kafir diyorlar dini karalama diyorlar. Anlamaadım bu insanlardan savununca da suç eleştirince de suç.
Estg. rica ederim. Olması gereken yanlışın yanlış olduğunu doğrunun doğru olduğunu korkmadan söylemek. Burda yorum yapanların hepsi klavye mücahidi. gerçek yaşamda burdaki kadar cesur olduklarını düşünmüyorum. hoca kabul ettiğini sorgulamadan inanan insan burda seni beni sorgular. Ne yobazsın ne dini karalıyorsun, olmaması gereken bir durumu gözlerine sokuyorsun. Rahatsız olan üstüne alınsın. Sen soğru bulduğunu söyle yine. Bu fenomenlik olayını özenen insan dolu ondanda sana saldırıyor olabilirler. Allahın ayette buyurduğu gibi çokluğun olduğu yerde mutlaka bir bozukluk vardır. Bu sorgulamadan itiraz edenler neden çoğunluk acaba!
Sorduğum sorularda görsen neler diyorlar. Diyanetin yaptığı yanlışları söyledim diye yahudi oldum. Ve her sorumda da bana dini karalama yahudi demesinler diye de Elhamdülillah müslümanım diyorum ama işte...
Psikolojik yıldırma yapacaklar akılları sıra. Onların müslüman olduklarını kanıtlamalarını iste bir sorunda. İnan bende merak ettim yaşantılarıyla klavyeden çıkanlar birmiymiş!
bence ben bu kızdan daha kapalıym jsgsushsg dalga gecmek bu nedir boylr kapancaksa hic kapanmasin kapanmanin da bir seyi var ya hangi amac hangi niyetle bu kimseyi yargilamam ama bu kizi yargilamadan gecemiycem sacmalik otesi yirtik pantoln vucudunu belli eden etek bumu kapalilik vallahi carsaflilarin elini operim...
Kafasindakini cikarsin once. Susluman. En tiksindigim suratina tukuurmek istedigim tiplerden. Takiyosan adabinla tak. Anlamini bil tak. Dogru bir sekilde. Ayete saygiisizlik eden tipler bunlar iste.
Yanlış anlama ama soru başlığı yanlış. Sadece başı örtmekle tesettür olmaz bunun adı tesettür değil. Ve pek iyi düşünmüyorum ama beni ilgilendirmez. 😊 😊
Keşke o başörtüsünüde çıkartıp insanları zan altında bırakmasaydı sonra istediğini olsaydı. Tam olarak İslam'da zorlama yokturun canlı örneği zorla kapattırınca sonuç bu keşke büyükler bunu görebilse
Pardon da nesi ilginç? Ayrıca bunun gibi çok fazla hesap var. Sen yeni keşfetmişsin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ilginç mi demişim? Soru sormuşum fikrinizi beyan etmenizi istemişim. Beni ne ilgilendirir tesettürlü olup olmaması. Kardeşim mi akrabam mı beni ilgilendirsin. Dikkat edersen burası soru sorma sitesi. Herkes istediği soruyu sorup cevap alma hakkı vardır. Soruda ilginç mi demişim, kınamış mıyım , kötü söz mü demişim mi ki böyle diyorsun?
Yavaş gel. Niye sordun mu dedim ya da sitenin politikalarını mı sorguladım? "Olabilir mi" demişsin. Olamayacağını düşündüren şey ne? Eğer bunu düşündüren bir durum varsa demek ki farklı ya da ilginç gelen bir yanı olmuştur. Ki bu da saçma bence.
Saçma ise şikayet edersin soru kalkar. Canım isterse saçma soru sorarım canım istemezse sormam. Site böyle bir tolerans sağlamış. Yok "benim hoşuma gitmedi , bu ne saçma soru " diyorsan engellersin bir daha da böyle saçma soru görmezsin. Senin anlayacağın burda herkes ister mantıklı ister saçma soru sorar ki kaldı ki sitede sorulan tonla saçma soru varken benim bu sorum emin ol ki o sorulara göre klas bir soru. Şikayet edip engeller geçersin.
En İyi Cevaplar