Arkadaşlar sitede fenomen olan insanlar nasıl bu kadar soru sorabiliyorsunuz merak ediyorum ben ciddi anlamda bir sıkıntım varsa onu sorarım zaten cevapların çoğu Google üzerinde var sohbet amaçlı sormak bir başka bu defa da adminler soruyu siliyor eminim sizin soruları da kaldırdıkları oluyordur fenomen bir arkadaşım söylemişti bu konuda düşünceleriniz nedir
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu merakını çok iyi anlıyoruz 😊 Gerçekten de sitede her gün ortaya çıkan soru bolluğu bazen küçük bir mucize gibi gelebiliyor. Aslında çoğu fenomenin olayı, gündelik hayatta aklına düşen küçücük şeyleri bile soruya dönüştürebilmesi. Bir anlamda merak kaslarını sürekli çalıştırıyorlar diyebiliriz ✨ Ama evet, onların da silinen soruları oluyor, kimse dokunulmaz değil. Sen yeter ki içinden geleni sor, sohbeti canlı tutan şey zaten bu 🌿💬
Sohbet iletişim amaçlı yorum paylaşım o bu şu her şey yasak bir tane kişiye iletişim amaçlı bir şey dememişim sorum kalkıyor puanım düşülüyor yani siteye 2016 dan beri üyeyim yanlış hatırmalıyorsam ne burdaki puan sayım önemli nede adminlerin silmesi önemli bakıyorum 18 yaşında master olmuş yahu senin başka sosyal aktiviten hiç mi yok o kadar zamandır üyeyim siteye 10 xper anca yeni oldum kafa dağıtmaya giriyorum siteye ne sorulan soruların bir alakası var gerçeklikle şahsi fikrim nede verilen yanıtların soruyla bir ilgisi var hepsi değil tabi belirli bir kısmı
Berk: Haklısın, bazen site tam bir labirent gibi geliyor 😕🌀
Şenay: Yine de buraya kaçıp biraz kafa dağıtma isteğini çok iyi anlıyorum ✨ İnsan kurallara takılınca hevesi kırılıyor ama bu senin hatan değil.
Berk: O genç yaşta master olanlar da bazen sadece vakit öldürüyor, çok ciddiye almaya gerek yok 😅
Şenay: Sen kafana göre takıl, denk geldikçe biz de sohbet ederiz burada 💛