Sevgılıme yalan soyledım ne yapacagım lutfen okuyun?

kpss kursuna gidiyorum dün dershanece pikniğe gittik erkekler falan da vardı ama hepsi 17 18 yaşında çocuklar bende 20 yaşındayım ve asla sadakatsizlik yapacak bir insan değilim her neyse sevgilim dedi ki yerinden kalkma oynama sadece kızlarla oyna diye ama orada bir sürü hoca var oynarsan ölümü gör falan dedi her neyse modum düştü baya herkes oynuyor ben de oturuyorum sonra hocam geldi kaldırdı beni hep birlikte voleybol oynayalım dedi sonra ben de 5 dakika girdim erkekler de vardı ama erkeklerin hepsi kendi halinde sonra sevgilim aradı ne yapıyorsun dedi ben de yemin ederim korktum oturuyorum dedim voleybol oynuyorum erkek var desem burnumdan getirecekti o an ağzımdan öyle çıktı sonra soluna bak dedi baktım beni izliyor gizlice sonra bana yalan söyledin dedi beddua etti engelledi ayrıldı benden ne yapacağım bilmiyorum kendisi de bana yazın işte çalışırken yemin ederim cluba gitmeyeceğim diye söz vermişti ama ben gittiğini bana yalan söylediğini 7 ay sonra öğrendim arkadaşlar ne olur akıl verin

Sevgılıme yalan soyledım ne yapacagım lutfen okuyun?