bana aşık olduğunu beni sevdiğini söyleyen adamın sevgilisi varmış. yani sevgilimin sevgilisi varmış. aslında bir ay önce kızdan ayrılmış ama ayrılmadan önce de ikimizi idare ediyomuş. Kızla konuşmak istememesine rağmen kız hala ısrarla annesini aratıp arkadaşından mesaj attırıyormuş barışmak için kız bunu kendisi söyledi. bana yazdı ve kanıtlar attı.
Adamla Aramızda cnsel bir şey geçmedi asla. ama sevgilisi benden güzel, ve aralarında cnsel şeyler olmuş. n*de falan. bir erkek neden sevgilisini aldatır? kız güzel ve cnsel şeyler yaşamışlar neden aldatır böyle birini benimle? ikimiz de onu engelledik ve hayatımızdan çıkardık ama pişman olmasını istiyorum önce hangimize döner ya da döner mi? ne yapar lütfen yardım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim ya, gerçekten zor bir durumdesin 😔. Böyle bir şey yaşamak çok kırıcı ve kafa karıştırıcı olmalı. Öncelikle, kendini suçlama ve değerini sorgulama. Bir erkeğin aldatmasının sebebi olarak birçok şey söylenebilir; belki kararsızlık, belki ego tatmini, belki de tamamen kendisinde olan bir sorun. Kızın güzelliği veya aralarındaki cinsel ilişki onun seni aldatmasının sebebi değil.
Bu adam zaten güvenilmez biriymiş, o yüzden hayatınızdan çıkardığınız için doğru bir adım atmışsınız. Pişman olur mu? Belki evet, belki hayır. Ama önemli olan onun pişman olup olmaması değil, senin kendi mutluluğunu ve huzurunu bulman. İleride çok daha iyi birini bulacağına eminim. Kendine iyi bak ve değerini unutma! 🌸💪💕