Sizce sevgilim beni aldattı mı? detaylı okur musunuz?

2.5 senelij Erkek arkadaşımla İstanbul'da beraber yaşıyoruz -evden çalıştığı, konum uygulamamız olduğu ve telefonuna baktığım için yaptığı şeylerden vs çoğunlukla haberim var bir falsosunu görmedim sosyal medyası yok- ailesi antalyada yaşıyor. Bayram ziyaretine antalyaya gittiğinde bana bir gün dedi ki abim ve kuzenler mersine gitmek istiyor bende araba olduğu için vs. Ben de bence gidin güzel olur vs dedim. Sonra gitmedi. Vazgeçtim dedi. İstanbula döndüğünde telefonunu araştırırken blöf attım seni arayan ve arama kaydını sildiğin biri var mı bak ben buldum sen dürüst ol dedim. O da itiraf etti ve dedi ki ebru isimli uzaktan akrabam aramıştı ama sen kıskançlık yapacaksın diye sildim dedi. Ben de ne diye aradı diyince; bir gün abisi ve kuzenleriyle yemek yerken karşı masada ebru ve bir kız arkadaşının da olduğunu, ebru yanlarına gelince yanındaki kız hep bizim masaya bakıyor, hayırdır dediğini, ebrunun da o biraz hızlıdır dediğini benimkinin abisini beğendiğini, tanışmak için mersine gidebileceklerini söylediğini, bunun da anlık olarak abisi için kabul ettiğini bana da kıskançlık olmasın diye söylemediğini sonra da istemeyip gitmediğini söyledi. Sonra ben de tabi ki olay çıktığı için ebruyu arattırdım. Ebruya telefonda direkt sevgilim yanımda dedi. Zaten sonra ebru teyit etti ama bir önemi yok. Neyse sonrasında ben bir şekilde affettim. Aradan 1 sene geçti yine bayram ziyaretine gitti. Ben de bu sefer defalarca söyledim biri araraa hele ki o ebruyla denk gelirsen ya da araraa söyle dite ve oradayken de çok kez sordum ama hayır dedi. Sonra döndüktensonra bir gün gece 12 de ebru buna mesaj attı ‘ sen dünyanın en iyi amcasısın’ diye. Sonra bu da yine israrlarim sonucunda itiraf etti ki ebru bundan borx istemia bu da bakariz demis o yuzden yaziyormus. Sizce durum ne? Bu arada isim ve sehirler temsili. Ben ebruyu arayip zarfladim ama bir sey demedi.
Sizce sevgilim beni aldattı mı? detaylı okur musunuz?