1 aySenin için tip önemli ama görünen o ki tipi düzgün skalası yüksek adamlar için de sen önemli değilsin. Aksi takdirde tipini beğenmediğin, çirkin bulduğun bir adamla sevgili olup da YAA ÇOK İYİ BİRİ AMA TİPİNİ BEĞENMEDİĞİM İÇİN AYRILMALI MIYIM sorusunu sormazdın.
Uzun lafın kısası, bugün bu saat ayrılsan daha parlak bir seçeneğin yok. Elindeki opsiyonlarının da şu anki sevgilinden bir farkı yok.
Şimdi senin dış görünüşün hakkında bilgiye sahip değilim. O konuda herhangi bir yoruma varmam yanlış olur. Lakin ülkemizin genetik mirası o kadar zengin değildir. Yani bir İskandinav ülkesi gibi elini sallasan Kıvanç'a çarpacak bir coğrafyada değilsin.
Güzel bile olsanız her güzele yetecek kadar yakışıklı ya da zengin adam yok bu ülkede. Yani VIP erkeğe talep çok ama arzı kısıtlı. Bu konuda kızların kıtlık yaşadığı bir ülke olduğumuz gerçeği yadsınamaz. Sen ekmek, su kıtlığının olduğu bir ülkede YAA EKMEK, SU DA GÜZEL BİR NİMET AMA BEN PİZZA SEVİYORUM diyemezsin.
Eğer efektif manada güzel bir kızdan erkekte yakışıklılık aramanı anlarım. Huyu güzel, güvenilir bir kızsan zengin erkek aramanı da anlarım ama başta da dediğim gibi şu anda birlikte olduğun kişiye bakılırsa daha iyi bir alternatifin olmadığını düşünüyorum.
Kısa süreli ilişkiler için tipin belirleyici düzeyde önemli olduğunu söyleyebilirim. Uzun dönemli ilişkiler içinse maddiyat her şeyden önce gelir ama mutlu bir ilişki arayışındaysan karakter, zekâ, cesaret, duruş, erdem gibi daha soyut değerlere öncelik vermelisin.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 ayZor bir durum aslında. Fiziksel çekim bir ilişkide tamamen yok sayılamaz. Ama sevgilin iyi biriyse ve sadece son zamanlarda gözüne batmaya başladıysa önce kendine sorman lazım. Bu beğenmeme hali başka bir sorunun yansıması mı yoksa gerçekten tip mi? Eğer baştan beri beğenmiyorsan neden başladın ki? Birden değişen bir şey olduysa belki de duyguların azaldı. Dürüst olmak gerekir çünkü karşındaki insan da hisseder bu soğumayı. Ya konuşup çözmeye bak ya da ikiniz için de doğru olan yolları ayırmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySen d e benim gibisin sanırım
Fiziğe çok önem veriyosun , normalde yanlış yapıyoruz çünkü sevmek fizikten kimyadan daha ileri bisey
Biz demek ki o kişileri tam anlamıyla sevmemisiz sanirim
15 Yorumla
Cevap sahibi1 aySanırım ikimiz aynı dilden konuşuyoruz
Ne yapmayı dusunuyosun
Soran1 ayBisey yapmicam devam edicwz, ben kimseyi sevebileceğimi düşünmüyorum zaten. Anca kendimi kandırırım. Herkesten bi çıkarım var herhalde. Ondan ayrılsam başkası olucak başkasıylada başka bi sebep için devam ettiricem. İçimde gerçek saf sevgi yok maalesef
Cevap sahibi1 aySaf sevgi olmaması sence seninle alakalı bir durum mu yoksa karşındaki kişi sana hissettiremedigi için mi böyle?
Soran1 ayBenimle alakalı
Cevap sahibi1 ayHayatta neye önem veriyosun erkekte?
Maddiyat, kişilik, fizik. Okumuşluk vs?
Gizli Üye(18-24)1 ayBu konuda seni yargılamayacak olan bitek benim çünkü bende dışgörünüşten etkileniyorum
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu çok hassas bir konu gerçekten, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 İlişkilerde bazen böyle karmaşık hisler yaşayabiliyoruz. Fiziksel çekim de aşkın önemli bir parçası, bunu inkar edemeyiz tabii. Ama bazen de bir ilişkinin derinliği ve o kişinin ruhu bambaşka bir değer katıyor. Kalbinden geçen ne şu an en çok, bir düşün istersen. Sence bu durumu onunla konuşabilir misin? 🤔 Ne düşünüyorsun, paylaşmak ister misin? ❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şahsen ben tipi ya da fiziği değişti diye sevdiğimden soğumazdım. Çünkü dıştan ziyade kalbinden etkilenip sevmeye başlıyorum. İlk görüşte aşka da inanmam. Bir ömür beni bırakmaz yanımda olursa her şeye okeyim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Beğenmiyorsan ilişkin olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 ayfiziğe bakan aşktan anlamıyor ve sevmiyor demektir zaten.
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayBirgun iliski yaşarken.. sevgilin senin fizigini begenmemeye başlayip iliskinizi sonlandirmak istediginde ona teşekkur edebikecek kadar olgunsan bitir tabi. Yazik. Madem begenmedin adami, neden iliskiye basladim. Fizigini bastan begenipte sonradan begenmedigin dusundugun bi adam varsa karsinda, zaten sen onu hiç sevmemisindir. Senin onu terk etmis olman, adamin icin ceza degil, oldukça anlamlı bir ödül olacaktir. Kendisini sevmeyen bir kizla uok yurimekten, yuce yaradan tarafindan korunmuş olacaktir. Erkek ark. ın adina sevindim. Dogru yoldasın.
20 Yorumla
1 ayDış görünüş benim için bir noktadan sonra başlar. İlişkiye başladığımda ortalama tipe sahip karakteri düzgün biriyle ciddi ilişki yaşarım ancak sevgilim durmadan şişmanlayıp 120kg falan olursa ve bu süreçte uyarılarımı da dikkate almazsa ayrılırım. Çünkü bu benim görüşümce "enayinin birini kendime bağladım, artık bakımsız olabilirim" anlamına gelir. Bu da hakarettir. Düzgün bir şekilde yediklerine dikkat etmesine yönelik tavsiyelerime kulak asmaması, sözlerime değer vermediğini gösterir ve beni kaybeyme korkusu olmadığı anlamına gelir. Sözüme değer vermeyen ve beni kaybetmekten korkmayan biriyle de devam etmem. Ayrılınca başlarda üzülürüm belki ama herkesin alternatifi vardır. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Gözüne çok batıyorsa ve mutsuzsan ayrıl. Seni mutlu edecek birisini elbet bulursun.01 Yorumla- 1 ay
Bu arada kusursuz insan yoktur. Herkesin bir eksiği vardır. Bu süreçte kaşının üstünde göz var diyerekten kusursuz birini aramamak lazım. İnsan önce aynaya bakmalı.
Beğenmiyorsan niye sevgili oldun derler adama , hepimiz ölücsz ve o çok sevdiğin dış güzellik bir gün böcekler tarafından kemirilmis çürük et parcasi olucak, ha sen bir insanı hayatinda sadece yüzündeki simetrik güzellik olsun başka bir şeye gerek yok diyorsan o senin bileceğin iş tabiki davul dengi dengine fiziksel beğenme de tabiki olmasi gereken bir şey ama ya başta adamı hiç kabul etmeyecektin , veya kiloluysa Spor yapmasını sağlayıp ya da bakımlı olmasını sağlayıp kendi adamını daha yakışıklı yapmanın verdiği hazzı yaşamazsın, senin gibi insanlar kız erkek farketmez hepiniz robottan farkınız yok 70 yaşına gelince buruşuk yuzun olduğu zaman hayat sana bomboş gelecek bu kadar güzelliğe baktığına göre o zaman anlarsın ne kadar boş şeylerle ugrastigini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 ayFizik önemli. Kendine dikkat etmesi bakımından da önemli. Ama diyet ve spor yapmasına rağmen karın çevresi yağlarından kurtulamiyorsa ama genel görüntüsünden, hayatıma kattiklarindan hoşnutsam sorun etmezdim. Endokrinolojiye gitmesini isterdim ama kendi sağlığı için.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kalp senin seçim senin kim ne desin ama konuya yanlış yaklaşıyorsun bence tabi ki tipte onemlidir anlarım ama güzellik dediğin gelip geçici sen kalbine bakacaksin bence he tipine bakıyorum kalbim sevmiyor sevmediğim biriyle de ilişki içinde olamam dersen de ona da diyecek bir şey yok hakkında hayırlısı ama yalnız kalabilirsin armudun sapı üzümün çöpü dersen bunu da unutmasan iyi edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayhayır ya fizik ne alaka aw git sevgiline tavsiye ver ''aşkım eski fiziğine dönmeyi düşünüyormusun o halin çok hoş. her halinle iyisin ama o halin başka'' vs. yani kırmadan bi şekil söyle adam zaten ne diyecek o mutlulukla gider spora başlar. ama bunun için ayrılmak saçma kral.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
1 ayBunun için ayrılacaksan zaten sevmiyorsun demektir. Ayrıl gitsin.
Senden sonra inşallah kendi fiziğine çekidüzen verir ama sana sümüğünü bile fırlatmaz sonrasında.40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Bir ilişkiyi sırf artık tipini beğenmiyorum diye bitirmeyi düşünüyorsanız bitirin zaten.. gerçekten karşınızdaki kişiyi seviyor olsaydınız bu tip şeyleri sorun etmezdiniz.
20 YorumlaFizik evet ilgi çeker. Ancak en fazla 10 yıl sonra tersine dönmeye başlarız. Ben bu yaşta oldukça iyi bir fizik elde etmeme rağmen yaşlandığımı fark ediyorum. Yani gelip geçici şeylere takılmayın bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Fizik ve tip senin için önemli olabilir, bunda sorun yok.
Ama bu çocukla sevgili olurken tipini ve fiziğini görmeden mi sevgili oldun?
Baştan niye sevgili oldun beğenmiyorsan?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arzun yoksa biran evvel bırak çocuğu kendini bedavadan mutlu hissetmesin bunları flört aşamasında neden söylemeye çekiniyorsunuz. Ben anlamıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fiziksel çekim senin için önemliyse ki önemli o da biraz bitir adama da yazık. İlerse cinsellik anlamında da soğukluk olur aranizda..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
1 ayBoş bir kızsın linç yiyeceğine bile bile soruyu sormuşsun fakir bir kezban, ın tekisin kenar mahalle semtlerinde senin gibi çok var.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Fiziği iyi ama ahlaksız birini seçebilirsin. Fiziği iyi hakaret eden döven söven birini tercih edebilirsin. efendi adam sana fazla
00 YorumlaBiraz uyarabilirsin yaz geliyor beraber yürüyüş yapalım ya da göbeğin olmasa kombinin daha güzel olur gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Fizik çok önemli fazla kilolu ise o daha da önemlidir sağlıksız beslenen birisi olmak çok kötü bir şey
00 YorumlaBence dış görünüş herkes için önemli benim dışımda. ayrıca emin ol o senin yerinde olsaydı çoktan ayrılmıştı bile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayBence sen onu haketmiyorsun birakmalisin kendinin kötü ve eksik olduğu bilincine varip
06 Yorumla
Soran1 ayEvet ben kötü bir insanım
- 1 ay
Ben kötüsün demedim ona layık olmadığını ima ettim kötülük bir karakter meselesidir benim dediğim şey ise değer olayı değersiz bir insansın kısacası
Soran1 ayHerkes dengiyle olmalı hem karakter hem fiziksel olarak. Evet manevi olarak benden çok daha iyilerine layık. Haklısınız yani
- 1 ay
Yani Allah karşına senin gibisini cikartsin sözüne amin diyebilecek bir karaktere sahip çocuk anladığım kadarıyla ki inşallah öyle Olur
Soran1 ayHaklısınız, dicek bir şey bulamıyorum. Ama ne derim nasıl ayrılırım hicbi fikrim yok
- 1 ay
Buraya yazdığın gibi söyleyeceksin basit bu düşüncede olduğuna göre bunu söylemeye de cesaretin olması lazım, sonuçta her türlü kalp kiracaksin
Gizli Üye(25-29)1 aySiz sevgiyi vs zerre hakketmeyen aciz varlıklarsınız. Sevgi tanımını çok yanlış anlamışsınız. Şaka yoluyla bile bir şekilde hayatım artık dikkat et kendine vs tarzı konuşabilirsin uyarabilirsin. Ama bence ayrıl çocuktan senin gibi birinden kurtulmuş olur ;)
10 Yorumla
1 ayDeğiştir yenisini al yenisi de bir gün seni değiştirip yenisini alsin
00 Yorumla
1 ayBitir tabi damarlı 45 cm altı seni kesmez reis çıtanı. dusurme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
1 ayacaba adam nasıl bir değişime uğradı da böyle düşündün :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Cevabını vermişsin, tip senin için önemliyse bitirmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayBu soruyu soracak kadar kafanda dolanıyorsa ayrılık. Sorman hata
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. bu sebeple ilişki bitirilmez ama tipe önem veriyorsanız bitirmenin daha doğru olacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. hayır kendisine fiziğini düzelt demelisin o karar verir düzeltip düzeltmeyeceğine.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 ay‘Artık beğenmiyorum’ üzerine konuşulucak bir durum yok bitir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayaldatilinca ağlama sonra😂😂 senin gibiler hep böyle karakteri düzgündür ama ya parasi ya tipi yok diye ayrilirsiniz başka biri tarafından aldatilinca da ağliyorsunuz
017 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@Eiron doğrular aynısı erkekler içinde geçerli ama
Cevap sahibi1 ay@Eiron aaa sen miydin😂😅
Cevap sahibi1 ay@Eiron bi ara konusmustuk da ondan
Cevap sahibi1 ay@Eiron dedim yani 🙂↔️
Cevap sahibi1 ay@Eiron görmedin ki beni kskdkdf
Cevap sahibi1 ay@Eiron Himm anladim bana da istek atmişsinda ondan sordum kdkdf
Cevap sahibi1 ay@Eiron 😊
Cevap sahibi1 ay@Eiron ne için
Cevap sahibi1 ay@eiron çiktin
Cevap sahibi1 ay@Eiron peki sen bilirsin Kaan ✌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 aysen taş kalpli gibisin ya halledersin bence. fiziği eskiye göre değişti mi merak ediyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önemli olan karakter yaşlanınca zaten fizik güzel olmıcak
018 Yorumla- 1 ay
@udeniz22 sen kendine neden bakmadın? Senden 7 yaş büyüğüm, sen benden 10 yaş büyük gibisin. Saçların kelleşmeye başlamış, ellerin buruşuk, derinde sarkmalar var. Boş güzelleme yapma burada. 50 yaşına gelince herkes çökecek. Seven bir adamı kadın zamanla tipi değişiyor diye postalama derdinde. Karakteri olsa adamı karşısına alıp konuşur, hallederler
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
@Umutreymondson Ben o kadar yazmadım kanka.
- 1 ay
- 1 ay
@Umutreymondson Doğrudur.
- 1 ay
@Eiron Sensin özgüvensiz kaşmer
- 1 ay
Üç tane önemli şey var bir mesleki statü yani iyi iş gelirin yüksek olması iki zengin olmak finansal yönetim parayı iyi yönetmek üç kendini yetiştirme karakterde bunun içinde kişisel bakım ayrı meseledir kimse rabbin yarattığı ile dalga geçemez kimse boş yapmasın bunlar doğrular benim dediğim en mantıklı bakış açısı.
Evlenirsen ne yapacaksın adam yaşlanınca bırakırsın o zaman
00 YorumlaBitir seni haketmek istiyorsa kendine dikkat edecekti
00 YorumlaAyrıl aşık degilsin aşık olan birisi fiziğe bakmaz buruş buruş olduğunda ki dünya yakışıklısı bile buruş buruş olucak , iki cift göz kalicak geriye o iki cift göze yeteri kadar aşık değilsen tipi bahane olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySeks yapmıyorsanız yatak hayatınız yoksa zaten o ilişki değil... hiç olmamış bile... tek taraflı çocuğu sömürmüşsün yanlızca parazit gibi.
12 Yorumla- 1 ay
Seksle ne alakası var bu konunun ablacım
Cevap sahibi1 aydokunmadığın tutku duymadığın biriyle arkadaş olursun olursa.
Fizik demişsiniz de kiloluysa kilo verir zayıf ise zayıflar spor yapar bunlar bence çok dert edilecek bir durum olmamalı çünkü bu devirde gercek anlamda iyi birine denk düşmek şans doğru insan ise sizin için bunlar önemsiz olmali fikrimce
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySenin onla bagın yok bence. Bagin olsa aetik fizigi onemli olmazdi , tabiki bakimli olmasi onemlide. Bitirme nedenin tip degildir
00 Yorumla
1 ayAyip ya bunu nasil soyleyebiliyorsun sevgiline uzuldum ayril senden daha iyilerine layik sen kendini ne saniyorsun acaba o kadar sinirlendim ki konusamiyorum bile
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. karakter daha önemli olan bence fizik düzelir de kötü karakter düzelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayMadem tip ömemli senin için o halde tanışabilir miyiz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 ayÖncelikle bir uyarı yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayDemek ki onu artik sevmiyorsun. Aksi olsa boyle düşünmezdin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayTipi için mi sevgili oldun vs tarzı şeyler söyleyemeyeceğim. Evet dış görünüş etkiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayOnun iyi olmasını daha iyi birisiyle mutlu olmasını istiyorsanız bırakırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKızlar duygusal falan değil. Şiddet, kadın hakkı falan hepsi cart curt
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
1 ayama sorsak adam olsun insan olsun diye masal anlatırsınız :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 aySenin fiziğin çok mu iyi 😅😅
00 Yorumla
1 ayFiziği sana batıyorsa zaten sevmiyorsundur, ayrıl. Adama yazık
10 Yorumla
1 ayyani cidden fizik için mi? fiziğini mi seviyodun sadece? yok pis bi düşünce git bi tedavi ol
10 YorumlaÇekici bulmadığın biriyle evlenirsen, gözün başkasına kayar. Çocuğa da yazık etme kendine de
00 Yorumla
1 ayBitir tabi ya zaten tipiyle resim yapıyorsun
00 Yorumla
1 ayEvlenilecek değilde Eğlenilecek diyorsan birak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayAyrıl kurtulmuş olur senden
11 Yorumla- 1 ay
Helal kız kuzusu yenecek kızsın
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
1 ayHayır pişman olursun güzellik geçici
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
1 ayay gercekten hak etmiyosun asil o senden ayrilmali
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayfizik mi tip mi bir karar ver
00 Yorumla
1 aybitir adama yazik
00 YorumlaYes yarılman gerek
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası