• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri
1 ay

Sevgilim çok iyi biri ama artık fiziğini beğenmiyorsam ilişkiyi bitirmeli miyim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
615
Yapay Zekaya Sor

Benim için tip önemli...

Sevgilim çok iyi biri ama artık fiziğini beğenmiyorsam ilişkiyi bitirmeli miyim?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Fikretin_İktidarı
    Fikretin_İktidarı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay

Senin için tip önemli ama görünen o ki tipi düzgün skalası yüksek adamlar için de sen önemli değilsin. Aksi takdirde tipini beğenmediğin, çirkin bulduğun bir adamla sevgili olup da YAA ÇOK İYİ BİRİ AMA TİPİNİ BEĞENMEDİĞİM İÇİN AYRILMALI MIYIM sorusunu sormazdın.

Uzun lafın kısası, bugün bu saat ayrılsan daha parlak bir seçeneğin yok. Elindeki opsiyonlarının da şu anki sevgilinden bir farkı yok.

Şimdi senin dış görünüşün hakkında bilgiye sahip değilim. O konuda herhangi bir yoruma varmam yanlış olur. Lakin ülkemizin genetik mirası o kadar zengin değildir. Yani bir İskandinav ülkesi gibi elini sallasan Kıvanç'a çarpacak bir coğrafyada değilsin.

Güzel bile olsanız her güzele yetecek kadar yakışıklı ya da zengin adam yok bu ülkede. Yani VIP erkeğe talep çok ama arzı kısıtlı. Bu konuda kızların kıtlık yaşadığı bir ülke olduğumuz gerçeği yadsınamaz. Sen ekmek, su kıtlığının olduğu bir ülkede YAA EKMEK, SU DA GÜZEL BİR NİMET AMA BEN PİZZA SEVİYORUM diyemezsin.

Eğer efektif manada güzel bir kızdan erkekte yakışıklılık aramanı anlarım. Huyu güzel, güvenilir bir kızsan zengin erkek aramanı da anlarım ama başta da dediğim gibi şu anda birlikte olduğun kişiye bakılırsa daha iyi bir alternatifin olmadığını düşünüyorum.

Kısa süreli ilişkiler için tipin belirleyici düzeyde önemli olduğunu söyleyebilirim. Uzun dönemli ilişkiler içinse maddiyat her şeyden önce gelir ama mutlu bir ilişki arayışındaysan karakter, zekâ, cesaret, duruş, erdem gibi daha soyut değerlere öncelik vermelisin.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Zor bir durum aslında. Fiziksel çekim bir ilişkide tamamen yok sayılamaz. Ama sevgilin iyi biriyse ve sadece son zamanlarda gözüne batmaya başladıysa önce kendine sorman lazım. Bu beğenmeme hali başka bir sorunun yansıması mı yoksa gerçekten tip mi? Eğer baştan beri beğenmiyorsan neden başladın ki? Birden değişen bir şey olduysa belki de duyguların azaldı. Dürüst olmak gerekir çünkü karşındaki insan da hisseder bu soğumayı. Ya konuşup çözmeye bak ya da ikiniz için de doğru olan yolları ayırmak.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Sen d e benim gibisin sanırım

Fiziğe çok önem veriyosun , normalde yanlış yapıyoruz çünkü sevmek fizikten kimyadan daha ileri bisey

Biz demek ki o kişileri tam anlamıyla sevmemisiz sanirim

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Sanırım ikimiz aynı dilden konuşuyoruz
      Ne yapmayı dusunuyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Bisey yapmicam devam edicwz, ben kimseyi sevebileceğimi düşünmüyorum zaten. Anca kendimi kandırırım. Herkesten bi çıkarım var herhalde. Ondan ayrılsam başkası olucak başkasıylada başka bi sebep için devam ettiricem. İçimde gerçek saf sevgi yok maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Saf sevgi olmaması sence seninle alakalı bir durum mu yoksa karşındaki kişi sana hissettiremedigi için mi böyle?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Benimle alakalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Hayatta neye önem veriyosun erkekte?
      Maddiyat, kişilik, fizik. Okumuşluk vs?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Bu konuda seni yargılamayacak olan bitek benim çünkü bende dışgörünüşten etkileniyorum

2
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Canım ya, bu çok hassas bir konu gerçekten, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 İlişkilerde bazen böyle karmaşık hisler yaşayabiliyoruz. Fiziksel çekim de aşkın önemli bir parçası, bunu inkar edemeyiz tabii. Ama bazen de bir ilişkinin derinliği ve o kişinin ruhu bambaşka bir değer katıyor. Kalbinden geçen ne şu an en çok, bir düşün istersen. Sence bu durumu onunla konuşabilir misin? 🤔 Ne düşünüyorsun, paylaşmak ister misin? ❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

79

Cevap

• Adeliina u
    Adeliina Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 109
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Şahsen ben tipi ya da fiziği değişti diye sevdiğimden soğumazdım. Çünkü dıştan ziyade kalbinden etkilenip sevmeye başlıyorum. İlk görüşte aşka da inanmam. Bir ömür beni bırakmaz yanımda olursa her şeye okeyim.

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı.

Beğenmiyorsan ilişkin olmamalı

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.

fiziğe bakan aşktan anlamıyor ve sevmiyor demektir zaten.

6
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Birgun iliski yaşarken.. sevgilin senin fizigini begenmemeye başlayip iliskinizi sonlandirmak istediginde ona teşekkur edebikecek kadar olgunsan bitir tabi. Yazik. Madem begenmedin adami, neden iliskiye basladim. Fizigini bastan begenipte sonradan begenmedigin dusundugun bi adam varsa karsinda, zaten sen onu hiç sevmemisindir. Senin onu terk etmis olman, adamin icin ceza degil, oldukça anlamlı bir ödül olacaktir. Kendisini sevmeyen bir kizla uok yurimekten, yuce yaradan tarafindan korunmuş olacaktir. Erkek ark. ın adina sevindim. Dogru yoldasın.

2
    0 Yorumla
  • hüzünlükemancı
    hüzünlükemancı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay

Dış görünüş benim için bir noktadan sonra başlar. İlişkiye başladığımda ortalama tipe sahip karakteri düzgün biriyle ciddi ilişki yaşarım ancak sevgilim durmadan şişmanlayıp 120kg falan olursa ve bu süreçte uyarılarımı da dikkate almazsa ayrılırım. Çünkü bu benim görüşümce "enayinin birini kendime bağladım, artık bakımsız olabilirim" anlamına gelir. Bu da hakarettir. Düzgün bir şekilde yediklerine dikkat etmesine yönelik tavsiyelerime kulak asmaması, sözlerime değer vermediğini gösterir ve beni kaybeyme korkusu olmadığı anlamına gelir. Sözüme değer vermeyen ve beni kaybetmekten korkmayan biriyle de devam etmem. Ayrılınca başlarda üzülürüm belki ama herkesin alternatifi vardır. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

Gözüne çok batıyorsa ve mutsuzsan ayrıl. Seni mutlu edecek birisini elbet bulursun.

0
    1 Yorumla
    • hüzünlükemancı
      hüzünlükemancı
      1 ay

Bu arada kusursuz insan yoktur. Herkesin bir eksiği vardır. Bu süreçte kaşının üstünde göz var diyerekten kusursuz birini aramamak lazım. İnsan önce aynaya bakmalı.

Yorumla
  • Darknesxq
    Darknesxq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 ay

Beğenmiyorsan niye sevgili oldun derler adama , hepimiz ölücsz ve o çok sevdiğin dış güzellik bir gün böcekler tarafından kemirilmis çürük et parcasi olucak, ha sen bir insanı hayatinda sadece yüzündeki simetrik güzellik olsun başka bir şeye gerek yok diyorsan o senin bileceğin iş tabiki davul dengi dengine fiziksel beğenme de tabiki olmasi gereken bir şey ama ya başta adamı hiç kabul etmeyecektin , veya kiloluysa Spor yapmasını sağlayıp ya da bakımlı olmasını sağlayıp kendi adamını daha yakışıklı yapmanın verdiği hazzı yaşamazsın, senin gibi insanlar kız erkek farketmez hepiniz robottan farkınız yok 70 yaşına gelince buruşuk yuzun olduğu zaman hayat sana bomboş gelecek bu kadar güzelliğe baktığına göre o zaman anlarsın ne kadar boş şeylerle ugrastigini

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Fizik önemli. Kendine dikkat etmesi bakımından da önemli. Ama diyet ve spor yapmasına rağmen karın çevresi yağlarından kurtulamiyorsa ama genel görüntüsünden, hayatıma kattiklarindan hoşnutsam sorun etmezdim. Endokrinolojiye gitmesini isterdim ama kendi sağlığı için.

1
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Kalp senin seçim senin kim ne desin ama konuya yanlış yaklaşıyorsun bence tabi ki tipte onemlidir anlarım ama güzellik dediğin gelip geçici sen kalbine bakacaksin bence he tipine bakıyorum kalbim sevmiyor sevmediğim biriyle de ilişki içinde olamam dersen de ona da diyecek bir şey yok hakkında hayırlısı ama yalnız kalabilirsin armudun sapı üzümün çöpü dersen bunu da unutmasan iyi edersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

hayır ya fizik ne alaka aw git sevgiline tavsiye ver ''aşkım eski fiziğine dönmeyi düşünüyormusun o halin çok hoş. her halinle iyisin ama o halin başka'' vs. yani kırmadan bi şekil söyle adam zaten ne diyecek o mutlulukla gider spora başlar. ama bunun için ayrılmak saçma kral.

1
    0 Yorumla
  • mercan__00
    mercan__00 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.

Bunun için ayrılacaksan zaten sevmiyorsun demektir. Ayrıl gitsin.
    Senden sonra inşallah kendi fiziğine çekidüzen verir ama sana sümüğünü bile fırlatmaz sonrasında.

4
    0 Yorumla
  • Blackspot
    Blackspot Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı.

Bir ilişkiyi sırf artık tipini beğenmiyorum diye bitirmeyi düşünüyorsanız bitirin zaten.. gerçekten karşınızdaki kişiyi seviyor olsaydınız bu tip şeyleri sorun etmezdiniz.

2
    0 Yorumla
  • Tunguska
    Tunguska Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    1 ay

Fizik evet ilgi çeker. Ancak en fazla 10 yıl sonra tersine dönmeye başlarız. Ben bu yaşta oldukça iyi bir fizik elde etmeme rağmen yaşlandığımı fark ediyorum. Yani gelip geçici şeylere takılmayın bence.

0
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.

Fizik ve tip senin için önemli olabilir, bunda sorun yok.

Ama bu çocukla sevgili olurken tipini ve fiziğini görmeden mi sevgili oldun?

Baştan niye sevgili oldun beğenmiyorsan?

0
    0 Yorumla
  • udeniz22
    udeniz22 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Arzun yoksa biran evvel bırak çocuğu kendini bedavadan mutlu hissetmesin bunları flört aşamasında neden söylemeye çekiniyorsunuz. Ben anlamıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Fiziksel çekim senin için önemliyse ki önemli o da biraz bitir adama da yazık. İlerse cinsellik anlamında da soğukluk olur aranizda..

1
    0 Yorumla
  • ErenEngin22
    ErenEngin22 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.

Boş bir kızsın linç yiyeceğine bile bile soruyu sormuşsun fakir bir kezban, ın tekisin kenar mahalle semtlerinde senin gibi çok var.

1
    0 Yorumla
  • Oktay3474
    Oktay3474 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.

Fiziği iyi ama ahlaksız birini seçebilirsin. Fiziği iyi hakaret eden döven söven birini tercih edebilirsin. efendi adam sana fazla

0
    0 Yorumla
  • Voonk
    Voonk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 98%
    1 ay

Biraz uyarabilirsin yaz geliyor beraber yürüyüş yapalım ya da göbeğin olmasa kombinin daha güzel olur gibi

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Fizik çok önemli fazla kilolu ise o daha da önemlidir sağlıksız beslenen birisi olmak çok kötü bir şey

0
    0 Yorumla
  • Bleblue
    Bleblue Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay

Bence dış görünüş herkes için önemli benim dışımda. ayrıca emin ol o senin yerinde olsaydı çoktan ayrılmıştı bile.

0
    0 Yorumla
  • Gamyoncuu41
    Gamyoncuu41 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bence sen onu haketmiyorsun birakmalisin kendinin kötü ve eksik olduğu bilincine varip

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Evet ben kötü bir insanım

Yorumla
    • Gamyoncuu41
      Gamyoncuu41
      1 ay

Ben kötüsün demedim ona layık olmadığını ima ettim kötülük bir karakter meselesidir benim dediğim şey ise değer olayı değersiz bir insansın kısacası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Herkes dengiyle olmalı hem karakter hem fiziksel olarak. Evet manevi olarak benden çok daha iyilerine layık. Haklısınız yani

Yorumla
    • Gamyoncuu41
      Gamyoncuu41
      1 ay

Yani Allah karşına senin gibisini cikartsin sözüne amin diyebilecek bir karaktere sahip çocuk anladığım kadarıyla ki inşallah öyle Olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Haklısınız, dicek bir şey bulamıyorum. Ama ne derim nasıl ayrılırım hicbi fikrim yok

Yorumla
    • Gamyoncuu41
      Gamyoncuu41
      1 ay

Buraya yazdığın gibi söyleyeceksin basit bu düşüncede olduğuna göre bunu söylemeye de cesaretin olması lazım, sonuçta her türlü kalp kiracaksin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Siz sevgiyi vs zerre hakketmeyen aciz varlıklarsınız. Sevgi tanımını çok yanlış anlamışsınız. Şaka yoluyla bile bir şekilde hayatım artık dikkat et kendine vs tarzı konuşabilirsin uyarabilirsin. Ama bence ayrıl çocuktan senin gibi birinden kurtulmuş olur ;)

1
    0 Yorumla
  • hükümsüz34
    hükümsüz34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay

Değiştir yenisini al yenisi de bir gün seni değiştirip yenisini alsin

0
    0 Yorumla
  • Salçalıkalça
    Salçalıkalça Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 97%
    1 ay

Bitir tabi damarlı 45 cm altı seni kesmez reis çıtanı. dusurme

0
    0 Yorumla
  • Cleanman58
    Cleanman58 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.

acaba adam nasıl bir değişime uğradı da böyle düşündün :D

0
    0 Yorumla
  • poimai
    poimai Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.

Cevabını vermişsin, tip senin için önemliyse bitirmelisin

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Bu soruyu soracak kadar kafanda dolanıyorsa ayrılık. Sorman hata

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.

bu sebeple ilişki bitirilmez ama tipe önem veriyorsanız bitirmenin daha doğru olacaktır.

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.

hayır kendisine fiziğini düzelt demelisin o karar verir düzeltip düzeltmeyeceğine.

0
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

‘Artık beğenmiyorum’ üzerine konuşulucak bir durum yok bitir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

aldatilinca ağlama sonra😂😂 senin gibiler hep böyle karakteri düzgündür ama ya parasi ya tipi yok diye ayrilirsiniz başka biri tarafından aldatilinca da ağliyorsunuz

0
    17 Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Helal lan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron doğrular aynısı erkekler içinde geçerli ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron aaa sen miydin😂😅

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Aa sen miydin derken 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron bi ara konusmustuk da ondan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron dedim yani 🙂‍↔️

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Doğrudur 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron görmedin ki beni kskdkdf

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Sitede 8 yıldır üyeyim, o yüzden doğrudur diyorum hocam 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron Himm anladim bana da istek atmişsinda ondan sordum kdkdf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron 😊

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Az önce kabul eden eğer sen isen, takipten çıktım ✌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron ne için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@eiron çiktin

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Bende kalsın, çok önceden attığım bir istekti o, iyi akşamlar ✌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Eiron peki sen bilirsin Kaan ✌🏻

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Rica ederim minyon ✌ ne zaman takip ettin o zaman ederim ✌

Yorumla
  • maviikuşileküçükkız
    maviikuşileküçükkız Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

sen taş kalpli gibisin ya halledersin bence. fiziği eskiye göre değişti mi merak ediyorum

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Önemli olan karakter yaşlanınca zaten fizik güzel olmıcak

0
    18 Yorumla
    • udeniz22
      udeniz22
      1 ay

Kendine bakarsa olur neden olmasın.

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

@udeniz22 sen kendine neden bakmadın? Senden 7 yaş büyüğüm, sen benden 10 yaş büyük gibisin. Saçların kelleşmeye başlamış, ellerin buruşuk, derinde sarkmalar var. Boş güzelleme yapma burada. 50 yaşına gelince herkes çökecek. Seven bir adamı kadın zamanla tipi değişiyor diye postalama derdinde. Karakteri olsa adamı karşısına alıp konuşur, hallederler

Yorumla
    • udeniz22
      udeniz22
      1 ay

@Eiron Karakterli iş yürümüyor tipim kamerada bira öyle görünüyor. Kötü çıkıyor.

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Boş martaval okuma bana, yüz hatların, ellerindeki kırışıklık, kolundaki sarkma, derindeki yavanlık hepsi ortada. Boş martaval okuma karaktersiz

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Kafasında saç azalmış, elleri buruş buruş boş tatava yapıyor

Yorumla
    • udeniz22
      udeniz22
      1 ay

@Eiron gerçekte gör o zaman ne diyim en azında sprola düzeltmeye çalışıyorum.

Yorumla
    • udeniz22
      udeniz22
      1 ay

@Eiron Hem senin suratın benim suratımda daha kötü.

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

@Eiron kellik genetik boş yapma

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

@Eiron senin okuyacağın kitabın ya

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

@Eiron kitabını s*kiyim

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

@Eiron gözün kör herhalde adamın cildinde sarkma da yok kellik de yok herkes kel zaten awk ne anlatıyorsun erkek adamın saçı dökülür saçı dökülen erkeklerin testosteron seviyesi yüksek olur östrojen bombası seni sen kendi tipine bak.

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

@Eiron Eline kitabı almış birde sert duruyor kabadayı gibi

Yorumla
    • udeniz22
      udeniz22
      1 ay

@Umutreymondson Ben o kadar yazmadım kanka.

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

@udeniz22 gicik oluyorum şöyle rollenen insanlara

Yorumla
    • udeniz22
      udeniz22
      1 ay

@Umutreymondson Doğrudur.

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      1 ay

Hahaha 😂 bir özgüvensiz anonim, bir ihtiyar 😅

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

@Eiron Sensin özgüvensiz kaşmer

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      1 ay

Üç tane önemli şey var bir mesleki statü yani iyi iş gelirin yüksek olması iki zengin olmak finansal yönetim parayı iyi yönetmek üç kendini yetiştirme karakterde bunun içinde kişisel bakım ayrı meseledir kimse rabbin yarattığı ile dalga geçemez kimse boş yapmasın bunlar doğrular benim dediğim en mantıklı bakış açısı.

Yorumla
  • RajaAmbat
    RajaAmbat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 64 , eic 100%
    1 ay

Evlenirsen ne yapacaksın adam yaşlanınca bırakırsın o zaman

0
    0 Yorumla
  • Maavah
    Maavah Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

Bitir seni haketmek istiyorsa kendine dikkat edecekti

0
    0 Yorumla
  • nazli_111
    nazli_111 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 ay

Ayrıl aşık degilsin aşık olan birisi fiziğe bakmaz buruş buruş olduğunda ki dünya yakışıklısı bile buruş buruş olucak , iki cift göz kalicak geriye o iki cift göze yeteri kadar aşık değilsen tipi bahane olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Seks yapmıyorsanız yatak hayatınız yoksa zaten o ilişki değil... hiç olmamış bile... tek taraflı çocuğu sömürmüşsün yanlızca parazit gibi.

1
    2 Yorumla
    • ANormalizm
      ANormalizm
      1 ay

Seksle ne alakası var bu konunun ablacım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

dokunmadığın tutku duymadığın biriyle arkadaş olursun olursa.

Yorumla
  • Gecem017
    Gecem017 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    1 ay

Fizik demişsiniz de kiloluysa kilo verir zayıf ise zayıflar spor yapar bunlar bence çok dert edilecek bir durum olmamalı çünkü bu devirde gercek anlamda iyi birine denk düşmek şans doğru insan ise sizin için bunlar önemsiz olmali fikrimce

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Senin onla bagın yok bence. Bagin olsa aetik fizigi onemli olmazdi , tabiki bakimli olmasi onemlide. Bitirme nedenin tip degildir

0
    0 Yorumla
  • maymunhanim
    maymunhanim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 ay

Ayip ya bunu nasil soyleyebiliyorsun sevgiline uzuldum ayril senden daha iyilerine layik sen kendini ne saniyorsun acaba o kadar sinirlendim ki konusamiyorum bile

1
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

karakter daha önemli olan bence fizik düzelir de kötü karakter düzelmiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Madem tip ömemli senin için o halde tanışabilir miyiz?

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Öncelikle bir uyarı yap

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Demek ki onu artik sevmiyorsun. Aksi olsa boyle düşünmezdin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Tipi için mi sevgili oldun vs tarzı şeyler söyleyemeyeceğim. Evet dış görünüş etkiliyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Onun iyi olmasını daha iyi birisiyle mutlu olmasını istiyorsanız bırakırsınız.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Kızlar duygusal falan değil. Şiddet, kadın hakkı falan hepsi cart curt

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.

ama sorsak adam olsun insan olsun diye masal anlatırsınız :D

0
    0 Yorumla
  • PatronBy34
    PatronBy34 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 34
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Senin fiziğin çok mu iyi 😅😅

0
    0 Yorumla
  • enjoythelaw
    enjoythelaw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 ay

Fiziği sana batıyorsa zaten sevmiyorsundur, ayrıl. Adama yazık

1
    0 Yorumla
  • sinemsariturk
    sinemsariturk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    1 ay

yani cidden fizik için mi? fiziğini mi seviyodun sadece? yok pis bi düşünce git bi tedavi ol

1
    0 Yorumla
  • Solea_
    Solea_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    1 ay

Çekici bulmadığın biriyle evlenirsen, gözün başkasına kayar. Çocuğa da yazık etme kendine de

0
    0 Yorumla
  • Ezelimolurmusun
    Ezelimolurmusun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    1 ay

Bitir tabi ya zaten tipiyle resim yapıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Sorunlubireyx1
    Sorunlubireyx1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    1 ay

Evlenilecek değilde Eğlenilecek diyorsan birak

0
    0 Yorumla
  • duygusalkaktus
    duygusalkaktus Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 93%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ayrıl kurtulmuş olur senden

1
    1 Yorumla
    • aşksızprens340
      aşksızprens340
      1 ay

Helal kız kuzusu yenecek kızsın

Yorumla
  • notmybusiness
    notmybusiness Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.

Hayır pişman olursun güzellik geçici

2
    0 Yorumla
  • inadinayasiyorumm
    inadinayasiyorumm Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.

ay gercekten hak etmiyosun asil o senden ayrilmali

1
    0 Yorumla
  • acayipadamm
    acayipadamm Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

fizik mi tip mi bir karar ver

0
    0 Yorumla
  • HerŞeyinFarkındayız
    HerŞeyinFarkındayız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 ay

bitir adama yazik

0
    0 Yorumla
  • Lena_598
    Lena_598 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 50%
    1 ay

Yes yarılman gerek

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim çok iyi biri ama artık fiziğini beğenmiyorsam ilişkiyi bitirmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim fiziğimi beğenmiyor ne yapayım? 28 cevap verildi
Sevgilimin fizigime ağır hakaretini affedip ilişkiye devam etmeli miyim yoksa ayrılmalı mıyım? 27 cevap verildi
Sevgilim çok iyi biri ama ona aşık değilim. Sizce ayrılmalı mıyım? 64 cevap verildi
Sevgilime iyi geldiğimi düşünmüyorum ama onu çok sevdiğim için ilişkiyi bitiremiyorum. Yardımcı... 4 cevap verildi
1 yıllık sevgilim mantık açısından bana uyuyor ama dış görünüşünü beğenmiyorum. Yanıma... 11 cevap verildi
Canım çok sıkkın sizce sevgilimle ilişkime devam etmeli miyim? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En çok dikkat ettiğiniz görgü kuralı nedir?
  • Türk Ordusu 2235 yaşına girdi?
  • Sizce kızlar soruyorun en yakışıklı erkeği ve en güzel kadını kim?
  • Dürüstlük mü ikiyüzlülük mü daha zor?
  • En Son Ne Zaman Birisine Seni Seviyorum Dediniz?
  • Eski bir aşkın anısı, aradan yıllar geçse ve hayatınıza yeni insanlar girse bile kalbinizin bir köşesinde sızlamaya devam eder mi?
  • Gönlünüzü kaptırdığınız birisi var mı?
  • Beyaz ten mi esmer ten mi daha etkileyici?
  • Çocuğunuz size her konuyu rahatça anlatabilir, danışabilir mi?
  • Bebeğinize aldığınız ürünlerin içeriğini okuyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨