Cezaevindeki sevgilim üstüme borç bırakıp 38 gün aramadı, içeride başkasıyla konuşuyormuş. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim, lütfen bana bir akıl verin. 8 aylık bir ilişkim vardı, sevgilimle henüz yüz yüze gelmemiştik o cezaevindeyken arkadaşım aracılığı ile tanıştık ama çok seviyordum. Kendisi tahliye oldu bir süre önce yine cezaevine girdi. Girmeden önce benim küpelerimi sattırdı, üstüme kredi çektirdi ve beni dışarıda çok ciddi bir maddi borçla baş başa bıraktı. Ödeyeceğim dedi, hesaplarım blokeli bloke kalksın para atıp kapatırız dedi
İçeri girdiğinde ilk iki gün beni aradı, sonra bir anda ses kesildi. Tam 38 gündür beni hiç aramadı. Kardeşine sorduğumda "Dosyaları çıktı, cezası uzadı, psikolojisi çok bozuk, kimseyle konuşmuyor" dedi. Ben de ona bu hafta eline ulaşacak şekilde aşk dolu, çok duygusal bir mektup yazıp gönderdim.
Ama bugün aldığım bir haberle yıkıldım. Aynı cezaevinde olan bir tanıdık vasıtasıyla öğrendik ki, sevgilim içeride telefon hakkını başka bir kızla gülüşerek konuşmak için kullanıyormuş. Yanındakiler benim adımı vererek "Onunla mı konuşuyorsun?" diye sorunca "Hayır, başka biri" demiş. Sevgilisiyle konuşur gibi üslubu varmış
Ben dışarıda onun borcunu ödemeye çalışırken, ona aşk mektupları yazarken o beni arama imkanı varken aramayıp içeride başkasıyla gününü gün ediyor. Bu hafta mektubum da eline geçecek, çok pişmanım. Şimdi ortak tanıdıklar durumu ona yetiştirmiş, bugün yarın beni arayabilir. Bu adama karşı nasıl bir duruş sergilemeliyim? Bu borçla ve bu ihanetle ne yapacağım? Lütfen bana bir yol gösterin.
Güncellemeler
24 gü
Soru açıklamasınida okuyun lütfen
Güncellemeler
24 gü
Niye cevap gelmiyor soruya boş sorulara dolusuyorsunuz ama
Cezaevindeki sevgilim üstüme borç bırakıp 38 gün aramadı, içeride başkasıyla konuşuyormuş. Ne yapmalıyım?