4 gündür yazmıyordu sebepsiz yere yani bugün sabahtan akşama kadar aradı ve yazdı ben hiç birine dönmedim bakmadım kesinlikle şimdi ne yapmalıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Allah büyük bir kaza, bela, hastalık, sıkıntı vermediği sürece hayatımdaki kadını merakta bırakmamak için elimden geleni yaparım. Ben o an ona yazamasam bile, o benim ne yaptığımı bilir. Çünkü ilişki sorumluluk ister, ilişkiye karşı dikkat edilecek en büyük sorumluluk budur. "Yavrum yazarsan, bak şuradayım, bak şu işim var, cevap veremeyebilirim" gibi gibi
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayÖncelikle sorudaki başlıkta kullandığın gibi ''sevgili'' dememek gerekir. Daha sonrasında ise içinde dönen her kelimeyi 1 uzun mesaj ile içinden atarak ona veda etmek gerekir. Bu kendine yapabileceğin en güzel şey olacaktır. Sessiz sedasız sende git demeyeceğim çünkü içinde bitirmek ve öfkeni kusmak için ses çıkarman gerekecek o yüzden içinden neler geliyorsa bunu kelimelere dök ve içinden sök
Ve böyle birine asla sevgili deme :)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dostum demek ki sende onu sevmiyorsun. Sende sevsen başına bir iş mi geldi diye merak edersin. Sizinki dostlar alışverişte görsün ilişkisi. Bir ayrıl, bir barış yaparsınız ve yavaş yavaş uzayın karanlığında soğuyup biter bu ilişki. Gerçi ilişki kökü bir birine ilişmek ( dokunmaktan) geliyor.
00 Yorumla
Bütün gün açmadığına göre sende ona aynı şeyi yaşatıp seni anlamasını istiyorsun belli ki arayı düzeltmek istiyorsun. Cepte oyuncak bellemiş seni haberin yok. Ben olsam birdaha asla aramamasını herşeyin bittiğini söylerdim ve engellerdim. Öyle şey mi olur ya kaza geçirip 4 gün komada yatmış olması lazım geçerli bir bahane olarak
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Hmm, zor bir durum ama öncelikle, sen nasıl hissediyorsun? Beklenmedik bir şekilde yazmıyor oluşu seni üzdüyse, bunu bir oturup düşünmekte fayda var. Duygularını netleştir ve ona da sakin bir şekilde ifade etmelisin. Belki meşgul olduğundan, belki de başka bir şeyden yazmamış olabilir. Ama önemli olan, aradığında ve yazdığında nasıl hissediyorsun? 😊💕 Eğer bu durum seni rahatsız ettiyse, sınırlarını net bir şekilde belirtmen bence sağlıklı bir ilişki için önemli.
Peki şimdi ne yapmak istiyorsun? Ona geri yazmayı düşünüyor musun yoksa bir süre daha beklemek mi istiyorsun? Duygularını açmak için hazır hissettiğinde, bir açık kapı bırakman bence güzel bir adım olur. 🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 5 aySeven erkek 1 gün yazmadan etmeden duramaz. 4 gün boyunca nasıl yazmadan etmeden duruyor o zaman o seni gerçekten sevmiyor
121 Yorumla
Soran5 ayÖnceden aynne böyleydi dediğin gibi
Ama bı haller biseyelr oldu bende yazmadım bakmadım hiç bı aramasına mesajına
Snece ne yapayım sürüsünsub
Soran5 ay*sürünsün
- 5 ay
Hiç ilgisi yok. Erkekler kadınlardan ilgi bekler. Adam yazmıyorsa kadın yazacaktı.
Soran5 ay@xgökkuşağıx bizimkisi fazla ilgileye gelenlereden değil maalesef
- 5 ay
Bilemem
Soran5 ay@xgökkuşağıx zaten çok ilgili biriyim o değişik sevmeyi sevilmeyi bilmiyor
- 5 ay
Bahsettiğin ilgi türü vıcık vıcık bir ilgiyse erkeklerin çoğu bunu sevmez.
Soran5 ay@xgökkuşağıx senin ilgiden kastın. Nedir nasıl ilgiden hoslanirsiniz
- 5 ay
Merhaba, nasılsın iyi misin, ne yapıyorsun diye günde bir kere mesaj yazsa yeterli, fazlasını aramam
Soran5 ay@xgökkuşağıx hımmm ben her gün iş çıkışı günün nasıl geçti diye sorarım sonra da biraz daha konuşup iyi geceler dilerim
- 5 ay
Takmayın kafanıza
Soran5 ay@xgökkuşağıx şu an normal konusuyoruz aama eskisi gibi aynı ritminde gitmiyor ne tavsiye edersiniz
- 5 ay
Hiçbir şey tsvsiye edemiyorum. Heleki nişan bozmuş bir adam tavsiye etsin? Kelin merhemi olsa önce kendi kafasına sürer
Soran5 ay@xgökkuşağıx yaa haklısın
Üzüldüm- 5 ay
Şu kadarını net söyleyeyim: Herşeyi kafaya takmak ve kısasa kısaslar ilişkiyi yorar.
Soran5 ay@xgökkuşağıx ben kafaya takan biriyim ama aslında onun elinde biraz kafamda soru işareti birkamasa ben ilgi manyağı değilim
Her gün bir kere bile olsa konuşmalıyız ben denge kurşun istiyorum bide uzak mesafe hem görmüyorsun hemde mesajdan mahrum etmek çok acımasızca ona sinirleniyorum- 5 ay
Senin derdin de dert benim derdim de dert 😅
Soran5 ay@xgökkuşağıx 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤣🤣
Soran5 ay@xgökkuşağıx bak şimdi vatsapa giriyor bakmıyor mesaja
- 5 ay
Burayı meşgul etmeyelim, dm gel
Soran5 ay@xgökkuşağıx okkk
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir şey yapma öylece bekle giden geri gelir bakmak için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 5 ayengelle geç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayMq 4 gün aramadı diye aydıldık demek ki bu kadarmış diyen tipler iyilikte kötülükte sözü mü vericekler 😴😜 Eskiden 8-10 ay haber alamadığın zamanlar oluyordu insanların. Şimdi ki gibi hep telefon yoktu. Şurda 25-30 yıldır cepte telefon taşıyoruz kadınların geçirdiği kaşmerliğe bak. Dünya 5 milyon yılda böyle evrim geçirmedi 30 yılda hollanda kaşarı oldu özleri... İnternetin bozduğu en çok şey kadınlar oldu. Biz değil sizi bozan internet oldu.
02 Yorumla
Soran5 ay2025’e gelmişken iletişimsizliği ‘normal’ diye savunmak da ayrı bir nostalji🤪
Eskiden telefon yoktu, doğru. Ama beklentiler de bugünkü ilişkiler değildi
Cevap sahibi5 ayHer gün arayıp ne konuşucaksınız?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 aybir sorun yasanmadıysa sen yazabilirdin bence tavrına göre bir seçim yapardın. bu tarz şeyler iki taraflı. bir sorun yoksa kadın da erkeğe yazmalı bence yoksa ego savaşına dönüyor ilişki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben olsam yol vermiştim dört gün arayıp sormuyorsa yazmıyorsa bunun adı yoğunluk değil ilgisizliktir seven insan bir şekilde haber verir vermiyorsa zorlamanın anlamı yok
00 Yorumla4 gündür seni arayıp sormuyorsa sen neden arıyorsun? Hala ilişki içinde oldugunuzu kim söyledi ya da ne düşündürdü ~😂😂😂hahshsshhshshs git aldat bunlar hak ediyor. Hshshsjsjdjdkfüwğeşxçd
01 Yorumla
5 ayValla ben bir şey yapamıyorum siz yapabiliyorsaniz tebrik ederim
027 Yorumla
Soran5 ayNasıl yani😄😄
- 5 ay
Öyle bazen 3 4 gün yazmıyor aramıyor arasam açmaz yazsam yazmaz onu kendi haline bırakıyorum bazen bazende günler uzuyor uzadıkça sabrım kısalıyor ama genede kıyamıyorum
Soran5 ayBana yazdı döndü ben aramaltina mesajlarına bir gün boyu ca dönmedim sonra döndüm ama yine soğuk
Soran5 ayNerden buluyoruz böyle adamları ya
- 5 ay
Yani bilmiyorum onu seviyorum sevgilim düzgün bir adam ama bazen soğuğuyor bunu yansıtmıyor ama hissediyorum artık yıllar oldu kafamı dinlemek istiyorum inan artık o kadar takmıyorum vallahi yazdı yazdı yazmadı yazmam arasa ararım aramada aramam artık saldım çayıra mevlam kayıra öyle bir bosvermislik var üstümde.. sanırım artık üzmeyi tercih etmiyorum kendimi vallahi mıknatıs misaliyiz bilmiyorum
Soran5 ayBence bırakma vakti gelmiş geçiyor
Daha iyilerini hakediyoruz bence
Kaç yıllık iliskiniz- 5 ay
Yıllar oldu onu niye bırakayım sevgilimi seviyorum oda beni seviyor monotonlasan bir sevgililik dönemindeyiz
Soran5 ayÖylemi dersin monoton mu sadece
Guveniyormsujn ona- 5 ay
Güveniyorum
Soran5 ayGüzel o zaman
Ama bu tür mesafeler beni soğutuyor ya ben sevmiyorum yapmicam dedi ama yapabilir her an yine- 5 ay
Güven duymuyor musun bazen insan kendini dinlemek ister
Soran5 ayYani güvenmek istiyorum ama hatta aşırı guvenirdim ama çok şık tekrarlamaya başlayınca huylandim ben biraz kuskucuyum ama sevgililik böyle ddegilki iletsiim olmalo en azından haber vermeli
- 5 ay
O konuda haklısın ne olursa olsun haber verilmeli misal benimki beni bildiği için ne olursa olsun haber verir depresyona bile girse haber veriyor vallahi seninkisi dağ ayısı mış bildiğin
Soran5 ayDört gün yok mesela haber vermedi dönünce açıklama yaptı ama hep aynı açıklama o yüzden sevmiyorum
Soran5 ayŞey dese olur yani hani iyi değilim biraz veya surdayim. bugun diye
- 5 ay
Seninkisi baya sıkıntı vallahi ne diyeyim ki şimdi bilemedim kadınların hisleri asla yanıltmaz eğer biri varsa hissedersin hissettiğin an kanıt bul
Soran5 ayBulamıyorum ama yok diyor ona inanmak istiyorum ama sürekli aynı şeyleri yapıyor canımı sıkıyor ya
Konuşmayalım ayrılalım diyorum ona da yanaşmıyor- 5 ay
Belkide öyle bir şey yoktur
Soran5 ayAma hep soğuk ilgisiz de geçmiyor yorgun oluyor çalışıyor bizim için çalışıyorum geleceğimiz için diyor ama geleceğini benimle kuracaksa biraz ilgilenmeli ve haber vermeli hak veriyor bana hatalarını biliyor yazmadığını da kabul ediyor yapmicam dedi bu sefer ama bakalım
Soran5 ayBide uzak mesafe ilişkisi yani dikkat etmesi lazım
- 5 ay
Benimde uzak mesafe 😂vallahi sizin kaç yıllık benim 3 bitti 4 olucak
Soran5 ayO kadar uzun olmadiii
Uzak mesfaeler de galiba böyle sorunlar var
1.5 yıldır tanışıyoruz hatta 2 yıldır tanışıyoruz 6 aydır sevgiliyiz 3 aydır yurt dışında- 5 ay
Anladım hakkında hayırlısı inşallah üzme kendini seninkisi yurt dışında ekstradan evham yapıyorsun ondan
Soran5 ayEvet ondan olabilir kafada kuruyorum bazen oda öyle diyor kurma kafanda diyor bişey yaptığım yok ise gidiyorum eve gidiyorum gece film izliyorum diyor
Yazmadigi zamnalarda boykeymis öyle diyor
Aminn hepimiz için hayırlısı olsun değilse olmasın zaten- 5 ay
Bende senin gibiydim önce yazmadığı aramadığı zamanlar sinir krizine giriyordum ağlama krizi sonra sonra alıştım yani kurma kafanda kötü düşünme kötü olmasın pozitif düşün yoksa çok sıkarsan bu sorunu cozemezsin onunla tek bir seferde ciddi konuş beni sevseydin haber verirsin de bu sonkez ikaz ettiğini söyle seni seviyorsa ayak uydurur bende öyleydim soyliye soyliye dilimde tüy bitti sonradan alıştı sende misal öyle ol ha baktın düzelmiyor sende onun gibi yap nerdesin dediğinde sen ne yapıyorsun bende onu yapıyorum de laf çarpa çarpa düzenliyorlar eğer seviyorsa
Soran5 aySu an onu yapıyorum evet bende soylendim biraz en son uzattım tavirliydim olmicak dedi insllah olmaz yani
İnsllah yoluna girer inşallah da ben kafamda kuruuorumfur- 5 ay
Bir tanem sonuçta evlenince bu adamlar dışarı çıkıyorlar çalışıyorlar iş yerlerinde yürüdüğü yollarda oturduklari kafelerde her yerde kadın var şimdi ne yapabiliriz ki kafanda kurarsan sevgililiği geçtim evlensen bile kendine huzur bırakmazsin..
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
5 ayAyrılmış zaten senden sadece haber vermemiş.
01 Yorumla
Soran5 ayYazdı geri
4 gün yazmıyorsa bence ona sevgilim derken tekrar düşünmelisin. seni merak etmeyen özlemeyen vs insanla bence hiç vakit kaybetme
00 Yorumla
5 ayHep ilk o mesaj atıyorsa bundan bıkmış senden de ilgi görmek istiyor. Bu dört gün senin sinavindi. Maalesef sınavını veremedin 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayBundan sonrasi icinde aynisini yap. Gariya gitmis baskasi ile olmus sana boynuzu takmis isi bitibcede aloggggg askummm diyir. Skktrsin gitsin
00 Yorumla 4 gun arayip sormuyosa durduk yere tartisma falan olmadan o sevgili degildir muhtelemelen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendi haline bırakmalı mesaj ve aramaları görmezden gelinmeli
00 Yorumla
5 ayNey bir şekilde aranızda ki herşeyin bittiğini ona anlat ve bitir
01 Yorumla- 5 ay
Net*
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 4 gündür yazmamış artık sevgilin olmuyor ki sana ghosting yapmış umursamıyor işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYani gerçekten soruyor musun :) 4 gündür yazmayan birisine sevgili demek de tuhaf kaçar. Bence direk seviyeni koruyarak ayrılık mesajı atmalısın sorumsuz adam heryerden belli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Bitir gitsin artik veda abile etmiyor insanlar yazmayınca bitiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
5 ay4 gündür sebepsiz yere arayıp sormayan yazmayan birine sevgilim demeyi bırakmalısın mesela 😌
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
5 ayNedenini sor. İkna olursan devam yoksa ayrılın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayNedenini bilmeden anlama dan hemen tavır koymak yanlış olur bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayNeden arayıp yazmadığı konusunda bir fikrin var mı?
03 Yorumla
Soran5 ayBilmem o yazmazsa ben yazardım baktım soğuk yapiyo bende yazmayı aramayı kestim bugün tutuşmuş gibi aradı yazdi.
Sbebei bilmiyorum önceden sebepelri geçerli gelirdi şimdi bahane gibi geliyor
Cevap sahibi5 ayÇokta sevmiyormuşsunuz o zaman
Soran5 ayBenle ne alakası varki o buz iken ben yanamam ona karşı bı mantıksız oluyo
5 ayOnce ara ya da mesaj at durumunu ogren duruma göre ne yapacağını sen daha iyi bilirsin keyfine yazmıyorsa yol ver gitsin zaman kısa
15 Yorumla
Soran5 ayDöndü bana yazdı çok ısrarlı şekilde ulaşmaya çalıştı aramalarını açmadım mesajına bakmadım aktif paylaşım yapmaya devma ettim sonra bir gün sora falan döndüm
Sebebi kendi sorunları psikolojik anlanda iyi olmadifini falan söyledi bı daha yapmixam dedi git gel yapmicam dedi bakalım çok yüz vermiyorum- 5 ay
Kac kez oldu boyle Buda onemli
Soran5 ayBı kaç yaptı böyle
- 5 ay
Git gelli birisi net degil ailevi problemler olabilir ama sen son kez şans ver bakalım bisi kaybetmezsin sonucta gerçek yuzunu görürsün iliskiler bi deneyimim. dir korkmayın çekinmeyin olacak şey olur zaten Allah sevdiği kullarını kotu insanlarla imtihan eder ama onlara yar etmez
Soran5 ayDenedimm deniyorum yine yorucu bı ilişki ama bırakmiyorda kendisi çok değişik
Gizli Üye(25-29)5 ayBuradakilerden politik akıllar mı bekliyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayAyni durum bende de var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ tam 4 gun oldu
Ben de sallamiyorum artik 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay4 gün yazmayan sevgili olmaz gün içinde insan sevdiğiyle konuşmuyorsa ikinci yenge vardır.
00 Yorumla
5 ayAyrilinir boyle tiplerle vakit harcamaya gerek yok
00 YorumlaEndişeleniyorsa ve seni özlemişse belli olur, ama ben olsam her türlü sevgilime ulaşırdım.
00 YorumlaBu onun tercihi ise saygı duyup kapıyı kapatmalı açmamak üzere.
00 Yorumla
5 ayO artık sevgili değil, cevap bile vermeden hayatına bak.
00 Yorumla
5 ayGenelde kim mesaj atar ve sohbeti devam ettiri
01 Yorumla
Soran5 ayÖnceden o
Uzun bir zamandır ben devam ettiriyordum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 aySevgili diyor musun gerçekten?
030 Yorumla
Soran5 ayİşte lafta
Bitirmek istiyorum zaten soğudum bu hareketlerinden sizce ne yapayim- 5 ay
Ayrıl 😂
Soran5 ayYok yani ne yazayım 🤣
- 5 ay
Bir şey yazmana gerek var mı? Sen bir kadınsın, seni değersiz görüyorsa, düşünüp yazmanın amacı ne?
Soran5 ayDoğru diyorsun önceden uyarmjstim bir iki kere bu hareketinden dolayı ve yine yaptı aynısını şimdi sessiz bir şekilde bitirmek istiyorum
Ama hesap soruyor bide neden bakmiyorsun diye ona ayar oldum ondan dedim ne yazyaim diye- 5 ay
Sen kendine değer vermezsen, karşındaki hiç vermez. Kendine saygı duyacaksın, sen kutsalsın, bunu bileceksin.
Soran5 ayEvet öyle çok sevince insan aptal oluyor
Önceden kimseye aşık olamazdim gelip geçiciydi hep ufak bı saygısızlık mi sezdim hemen çıkar giderdim
Ama bu sfer öyle olmadı kendime çok kızıyorum- 5 ay
Kendine kızdığın nokta sadece bunlar mı, gereğinden fazla yakınlaşıp ayrılamaman mı?
Soran5 ayEvet bunlar
İleriis olmadı hiç ben gönülden bağlandım ona :))- 5 ay
İlerisi olmadı derken ne kadar ilerisi mesela?
Soran5 ayDümdüz sevgiliydik cinsellik hiç bı şey olmadı ciddi ilişkiydi aileler biliyordu vs
El ele tutuşma sarılma yanaktan öpme bunlar yani ilerisi asla olmadı
Soran5 ayMasumduk
- 5 ay
Bak işte, olmadığına dua etmelisin. Olsaydı, şu anki psikolojinin çok çok daha kötüsüyle karşı karşıya kalacaktın.
Soran5 ayTabiki öyle olurdu muhtemelen
Ya o konuda hakkını yemem beni güzel sevdi yani kötü amaçları için kullanmadı gerçekten seviyordu
Sevgi bitebilir bunu kabul edebilirim yüzüme deseydi ama belirsizliğe tahammülüm yok- 5 ay
Kaç yaşındasın?
Soran5 ay23:)
- 5 ay
Tesettürlü müsün, ya da muhafazakar mısın?
Soran5 ayTesettürluyum
Dikkat ederim bir çok şeye tabii- 5 ay
Konuşmandan fazlasıyla belli, ailenden ziyade kendini fazlasıyla geliştirmiş ve olgun düşüncedesin.
Soran5 ayAnalizin iyi. Teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
- 5 ay
Karşına değerini bilecek, seni sen yapabilecek, senden güç alacak bir erkeğin çıkacağını düşünüyorum. Fırsat verip, aradığım kişi bu dediğinde her şey bambaşka olacak eminim
Soran5 ayEvet illaki çıkacak bu ilişki bizi yordu hem onu hem beni
Birbirimize artık son zamnalarda bı şey katmiyorduk bu ilişki hiç bı şeyden beslenmiyor attım kavga vardı hep. Ama bı şekilde bitmiyordu bağımlılık yani sevgi de değildi belkide devam ettiren sey. Ama artık bitmesi gerekiyor herkes kendi yoluna bakmalı- 5 ay
Biz diye bir şey yok işte, boşuna konuşmuşum sanırım
Soran5 ayYani ilişki icindeyken olanı anlattım
Dediklerini okudum tabiki anladım da hepsi benim içimden geçen şeylerdi yazıya dökmüşsün teşekkür ederim ☺️- 5 ay
Rica ederim, yardıma ihtiyacın olursa veya konuşmak istersen buradayım. İyi geceler.
Soran5 ayŞu an hala arıyor ve sinirlerim bozuluyor n
Soran5 ayKime
- 5 ay
Ban
- 5 ay
Bana*
Soran5 ay👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayBiraz daha beklemek lazım, belki ölmüştür.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
5 ayAyrılabilirsin mesela
00 Yorumla
5 ayTerfi ettirilmeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. nude foto atilmali..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
5 ayKaynar kazana atmalı😅
00 Yorumla
5 ayO artık senin. sevgilin değil evlât
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
5 ayOnu 3 evetle hayatımızdan uğurluyoruz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
5 ayUğraşmaya değmez engelle gitsin
022 Yorumla
Soran5 ayEngel listesinde bile tutmak istemiyorum.
- 5 ay
Cevap verme o zaman
Soran5 ayTamamm vermiyorum
- 5 ay
4 gün boyunca ölmemişse yazmaması için hiç bir sebeb yok
Soran5 ayYok ölmemiş ölse haberi daha çabuk gelirdi kendisinden🤣
Ben yaziyrodum ona soğuk soğuk cevaplar veriyordu bende yazmayı kestim aramayida kestim bugün 4. gun sabahtan beri ulaşmaya çalışıyor bende her yerde aktifim ona müsait değilim- 5 ay
Tamam işte o zaman muhatap olmaya değmez seven insan yazmasa bile haber verir öyle yazmaz o da 1 gün max
Soran5 ayÖnceden öyleydi ben bir saat habersiz bıraksam heryerden arardi yazardı son bı kaç aydır beni böyle çok boşladi
- 5 ay
Başka birini bulmuştur merak etme
Soran5 ayMidem bulanıyor ya böyle şeyleri düşündükçe
- 5 ay
Sen kendi kendine dert ediyorsun ki bırak ne hali varsa görsün elim yüzün düzgün mü? Düzgün degil mi siqtirc et ne hali varsa görsün sen niye düşünüyorsun
Soran5 ayİşte şeye sinirim bozuluyor hiç bı şey olamamış gibi gelip hesap sorması sinirimi bozuyor nerdeydi aklı kaç gündür şimdi mi sevgilisi olduğum aklına geldi
- 5 ay
Demek ki diğeri tekmeyi basmış 😂
Soran5 ayDemekki ah ahh egerki öyleyse cidden burnundan gelsin hepsi bide bana dönüyor ne biçim insna bu nasıl bir mide
- 5 ay
Kesin öyle kalıbımı basarım 😂 kalıp sağlam bide kolay kolay ortaya koymam 😂 iddaaya bile girerim gitti başkasıyla konuştu konuştu soğuk yapti sonra tekmeyi yedi kürkçü dükkanına geri döndü 😂
Soran5 ayAhh g*tüm gibi adamlara sevgi veriyoruz varya
- 5 ay
Sizin malliginiz kızım siz tc kızları kendinizi bir karşınıza alip konuşmanız lazım yarın da çıkar bütün erkeklerden nefret ediyorum dersin sen 😂
Soran5 ayYoo etseydim ederdim ama adamlık önemli adam yok maalesef ben herkesi aynı kefeye koymam
- 5 ay
Başlamış adam yok demeye hayırlı işler 😂😂
Soran5 ayYok çünkü cnm😄🤣
- 5 ay
Valla ne adamlar varda işte siz böyle boş insanlara şempanze oluyorsunuz 😂
Soran5 ayKimsenin bı şey olduğu yok herkes kendine yakışanı yapıyor kimsenin alnında da yazmıyor tanistigin gibi yani
- 5 ay
E tabi orada da sen haklısın anlinda yazmiyor kimsenin umarım karşına daha iyi insanlar çıkar ne diyim
Gizli Üye(30-35)5 aymesajla bitti arama yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAfiyet olsun demelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayOnu öylece boşluğa bırak kim alıyorsa alsın 😅
00 Yorumla Engelle arkandayım
00 Yorumla
5 ayBoş veriyoruz
00 Yorumla
5 ayAyrıl
00 Yorumla
5 aySen neden yazmadın 4 gün ha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
5 ayAyrıl gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayAyrilmali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAyrıl
00 YorumlaEngeli bas
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayEngelle
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi