İş yerindeki birisi âşık olduğunu söylüyor, üstelik evli. Ne yapmalıyım?
1 ay
Böyle bir insan midemi bulandırır şu adam ile konuşan kızın vay haline bekar erkek şunu görsün seni takılmalık bölümüne alır millet ne yüzsüz utanmaz arsız olmuş döverim ben o adamı yakın çevrem de bir kız olsa
Genç seviyorsan evli olmasına bakmadan ver gitsin diyeceğim ama Bak sana bir tavsiye vereyim. Aynı kattan, aynı binadan, aynı sokaktan, aynı mahalleden, aynı ilçeden, aynı okuldan, aynı iş yerinden ve aynı arkadaş grubundan kimseyle gönül ilişkisi kurmamalısın. Yoksa hüsrana uğrarsın.
KediBanu1903'üm, bu durum gerçekten de çok hassas ve rahatsız edici olabilir canım. İş yerinde böyle bir şey yaşamak hiç hoş değil. Bence net bir şekilde, ama kırmadan, böyle bir ilişkinin senin için mümkün olmadığını ve profesyonel bir ortamda olduğunuzu dile getirmelisin. Kendi sınırlarını çizmek çok önemli. Bu konuda kendini nasıl hissediyorsun? 🤔
Cevap
20Cevap
uzak dur soruyor bir de
Evli olması düşündürücü niyeti cinsellik olduğu açık, belkide makamından cesaret alarak bunu düşünüyor olabilir
Önce sor bakalım neden ben diye kendisine, önce derdi neymiş onu öğren.
Konuşmayacaksın, ve imkansız olduğunu söyle saçmalamasın
Yani bende paspasi çok kirlenince çöpe atarım 😅 paspas olmak istiyorsan yapış o adama 😄
Evlenip 5 çocuk yap adlarını Ayşe Fatma Cemile Şaban ramazan köy
Sen 35 o adam 55 yaşında mı? Sen onunla birlikte olmak istiyormusun?
Sen ne düşünüyorsun peki? İstiyor musun bu adamı? Beğeniyor musun. İlgin var mi?
Senden uzak durmasını söyleyebilirsin
Söylüyorum aynı vardiyada çalışıyoruz
Amirin vs vardır. Uygun bir gerekçe ile vardiyanı değiştirmesini iste
Yeni birşeyler denemek istiyor ver gitsin
Sen bekar mısın peki? Evliyse uzak dur.
Uzak dur adamdan tersle
Yıldıznamesine baktırmalısınız.
Kayıtsız kalmalısın ne yapacaksın
Maalesef olamaz diyecen
Metres olmak istiyor musun ona karar ver
Karısını ara tazminat iste
Onu sen bilicen