Evliyim ve eski iş arkadaşım kendisine aşık olduğumu falan düşünüyor ne yapabilirim?

Eski iş yerinden tanıdığım biri var ama kendisine aşık falan olduğumu zannediyor... ve ben evliyim eşimi gerçekten çok seviyorum bu abuk subuk benim adımı çıkardı kendince ne yapabilirim? Sosyal medya bile kullanmıyorum işten ayrıldığım halde hala onu seviyorum falan zannediyor halbuki öyle bir durum bile yok, özelime bile saygı duymuyor ben ailevi meselelerini çok internette paylaşan bir insan değilim kendisi sosyal medya işi ile uğraşıyor zaten benim görüşüme çok zıt biri böyle birşeyin imkanı bile yok ama arkadaşları çevresi ona aşık olduğumu falan zannediyor ya da onlarda öyle düşünüyor bunu eşime yansıtmamaya çalışıyorum konuşmuyorum bu durumu ama böyle boktan bir durumdayım aslında hiç buluşmadık görüşmedik bile ortada yaşadığım bir durum bile yok aptal saptal bir duruma düştüm, saygısız insanlar! Ki bu bahsettiiğim canım şahısın sevgilisi var banane yani banane imalı bir paylaşım bile yapmıyorum hastamıdır nedir
Evliyim ve eski iş arkadaşım kendisine aşık olduğumu falan düşünüyor ne yapabilirim?