Güncellemeler
+1 yıl
Müdür çapkın birisi biraz, ilgimi öğrenirse beni kullanır mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi hep iş yerinde eşini bosayacagini falan söylüyordu, ama şu an iyi gibiler, inanın esiyle arasına girmek istemem ama hissettiklerime engel olamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yahu bi rahat bırakmıyorsunuz şu evli insanları ya. Onların bir ailesi eşi çocuğu var biliyorsunuz değil mi?
Kendisi bunu yansitmiyor eşinden boşanacagim diye bahsediyor zaman zaman aldatıyor eğer eşine aşık olsa sevse böyle yapmazdı onların yuvası çoktan yıkılmış
Yıkılan yıkılsın. Diyelim boşandı onunla evlenmeyi düşünüyor musun sahiden? Ya da sevgili olmayı? Onun yaşı senin yaşından neredeyse iki katı. Bu sevgi, hoşlantı değil sadece bir heves, gelip geçici
İçimdeki sevgi ilgi açlığı yüzünden, sarhoşken benle ilgilendi diye hoşlanmış , ilgi duymusum. Bı yazi görmüştüm baba sevgisinden mahrum büyüyen kişiler kendinden yaşça büyük baba figürü olarak gördüğü kişilerden hoşlanır diye. Aslında neyin ne olduğunun farkındayim ama hislerime engel olamıyorum
Anlıyorum seni çok iyi anlıyorum. Bana sorarsan bu doğru değil ama bunu da biliyorsun. Sevgiyi öyle insanlarda arama varsın eksik olsun ama öyle birinden olmasın. O insanlar seni kullanır senin saf sevginden yararlanır. Hem zaten müdür-personel ilişkisi bile uygun değil kaldı ki bu kişi evli ve sürekli aldatan biri. Diğer kadınları kullandığı gibi seni de aynı şekilde isteyebilir. Bu yüzden uzak dur ondan kendi yaşıtın insanlarla birlikte ol inan onlar da verir istediğin sevgiyi. Yeter ki doğru biri olsun
canım gibi sarhosken gösterdiği ilgi yüzünden hoşlanmak nedir ya, bu kadar mı ilgiye sevgiyr açmışım üzüldüm valla kendime
Canim değil canım yazacaktim
Aa sansurledi
Üzülme o anın duygusallığına denk gelmişsin sadece düşünme onu kendi işine bak düşündükçe saçma şekilde kafanda kalacak çünkü. Evet sansürleniyor
Dün içip yanında uyuyum demisim adama, o da gece bana mesaj atmış yanında uyuyum diyodun uyumamissin gelip uyutuyummu demiş gülmüş
İşte senin gibi mal ve ergen kızları kullanıp atıyorlar, sonra da ağlıyorsunuz.
Mantıklı düşün ve vazgeç
cok sansli müdürler citiri götürcek
dekolten var mı nerene bakar
Iyi mikmemis
Uzak dur
Eğer uzak duramazsam sonucu nereye varır sizce
Nereye varacağı açık degilmi
Bence uzak dur
Eğer uzak duramazsam sonucu nereye varır, sizce
Yakınlaşma olur büyük ihtimalle sonra ya 2. Kadın olursun ya da adam boşanır yuva yıkarsın
Benim için eşini bosicani sanmıyorum ama hep aldatan birisi
O zaman seni kullanırsa ya
Ben de canım gibi bunu bildiğim halde duygularimla hareket ediyorum
Peki yakınlaşmak isterse engel olabilir misin