Evli birine çok kötü aşık oldum aynı ortamda çalışıyoruz işimi bırakayım ne yapmalıyım gitgide daha kötü oluyor 1 yıldır birlikte çalışıyoruz sizce ne yapmalıyım lütfen kınamayın. Adamın bundan haberi yok
3 ay
Evli birine çok kötü aşık oldum aynı ortamda çalışıyoruz işimi bırakayım ne yapmalıyım gitgide daha kötü oluyor 1 yıldır birlikte çalışıyoruz sizce ne yapmalıyım lütfen kınamayın. Adamın bundan haberi yok
Öncelikle aşk/sevgi duygularından dolayı kimse yargılanamaz. Gönül bu neticede.
İş değişikliği yapmanın yollarına bak. Zamanla kendini yiyip bitireceksin.
Hem imkansız hem de yanı başında. Günden güne yer bitirir seni.
Kalbini kınayamam, duygular kontrolle gelmiyor bunu çok iyi biliyorum 💔 Ama burada canını en çok yakacak şey, onun evli olması ve bu durumun sana bir gelecek sunmaması… Aynı ortamda olmak hislerini büyütüyor olabilir. Hemen işi bırakmak yerine mesafeni artırmayı, temasını azaltmayı deneyebilirsin. Kendini korumak önceliğin olsun. Başka birine alan açmaya hazır mısın sence? 💭✨
Cevap
33Cevap
Haberi olmaması senin için daha sağlıklı insanız olabılıyor içinde halletmelisin. Günün sonunda acı çeken sen olursun.
Bu arada ben böyle bişey yaşamadım yaşamışım gıbı algılayanların algılarını genişletmesi gerekiyor danışılmış burada yardımcı olmak için yazdık 🙃
Ben de evli birine inanılmaz aşık olmuştum, işi bıraktım
Öyle geçti mi
Zamanla unuttum, ara sıra aklıma geliyor hepsi bu
Yuva yıkanın yuvası olmuyor çünkü, sen de içinde bitirmeye calis ya da erkek arkadaş edin
İçimde bitirmeye çalışıyorum
Evlilerden uzak durun empati yaparak hareket et. Sana yapılmasını başkasına yapma
Evli birine sadece aşık ol bırak öyle kalsın ne ona söyle nede onunla sevgili ol yapma ortada kalırsın daha çok üzülen sen olursun
İşini bırak ortadan kaybol hislerine engel olman zor yoksa
İşi bıraksanda olduğun şehiri değiştirsen de o eğer gerçkten sevdiysen o aklından hiç çıkmayacak kolaylıklar diliyorum
Eeee ne güzel işte adam poponun dibinde
Isi niye biraka sın
Duygularını kendine saklamalısın. Boşandığını falan duyarsan adım atabilirsin anca
Uygun olmaz bu. Eşini bırakıp sizinle evlenecek değil ki..
Kabul ettikten sonra her şey biter bir geceye bakar biliyor musun evli bir adam eşinden ayrılmaz
Peki sen de evli misin?
Sana ilgisi yoksa uzak dur. Niyetin sadece gönül eglendirmekse kaçamak yaparsın. Ama ciddiyse olmaz.
Başka bir iş bulabilirsen işi bırak görmediğin şeyi unutursun
Birlikte olmayı tercih edebilirsin... detaylar icon beklerim
Ayrıl işten boş ver yuva yıkma..
Yıkmam zaten sadece kendi kafami rahatlatmak istiyorum
İşten ayrıl, bu hikayede üzülen sen olursun.
Biliyorum
adamdan uzak durmalısın
Taş basman lazım
Yakında hamileyim ne yapayım sorusu gelir
Daha fazla ilerlemeden işten ayrılmak mantıklı
Bi sevgili bul
Uzak dur her ne olursa olsun
Evli olması aşkını yaşamanna engel değil
Hemen ayril ordan bence
ilgisini çekmeye çalış
Evli
Kızım sen kafayı mı sıyırdın adam mı kalmadı sana
Sen evli misin?
Hayır
Sakın adama belli edip yuvasını yıkma.
Yok yapmadım adam bikac kez zarf attı ama belli etmedim işine baktı
Bizim iş yerinde de bir kadın var evli ama sürekli benle konuşurken gözüme bakıyor saçıyla oynuyor biraz yanaşsam işin rengi değişecek
Ayrıl işten
Tamam
Bence haberi olsun
Neden
Ulan sizden niye bize denk gelmiyor
Adam hiç farkında değil ki olmazda
Sen evlimisin peki
Unutmalısın
Galıba bu iş ıyı yere gıtmıyor uzak dur
O ask degil yaniyo vajinanan
Eninde sonunda sen onun ölürsün
hadi ordan etmelisin