Kocamın iş arkadaşına aşık oldum?

merhaba ben 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim... ilgiye düşkün bir kadınım. fakat evliliyim bu isteklerimi karşılamıyor bende ister istemez çözümü dışarıda arıyorm eşim işine çok düşkün. bi insan benle hic ilgilenmiyo geçtiğimiz aylarda kocamın iş yemeyi vardı beraber katıldık. gittiyimiz yemekde afşar beyle tanıstım yemek ortasında bunalıp wc gittim arkamdan afşar bey geldi benle samimileşti numaralaştık ardından dikkat cekmemek icin yemeye geri donduk... bu olaydan sonra biz düzenli olarak bulusmaya başladik. birbirimize asik olduk kocaminda anlamamasi icin her eve döndüğünde gece kocamla birlikte olduk... 4 ay once hamile olduğumu öğrendim. öğrendiyim an ağlamaya başladım çünkü bebeyin afşar beydenmi yoksa kocamdanmi olduğunu bilmiyodum mecburen kocamada afşar beyede hamile kaldığımı söyledim.. afşar bey bebek kizsa seni bırakacam dedi ama ben afsar beye cok asigim bu yüzden. Afsar beye bebek erkek dedim ve afsar bey cocuk dogana kadar bosanacan dedi... ama bebek kiz kendimi cok kotu hissediyorm yardım edin lütfen ne yapcam ben?
Kocamın iş arkadaşına aşık oldum?