Gerçekten onu seviyorum. Ve şimdi hepiniz neden yaşlı birine aşık olduğumu soracaksiniz. Cidden asla yaşlı gözükmüyor. En fazla 30 yaşında gözüküyor. şu an ben 20 yaşındayım ve o 45 yaşında. Gerçekten çok sportif ve sağlıklı biri. Çok iyi bir insan. Karakterlerimiz %100 uyuşuyor her şekilde birbirimizi tamamlıyoruz. Dünyada ruh eşimiz sadece bir kişidir. Benim için ise o. Ama aramızda 25 yaş var diye insanlar her zaman kötü karşılıyor. Ne yapmalıyım? Ailem bilmiyor hicbirsey. Eğer yaşını ogrenirlerse sorun yaparlar. Ama onun dış gorunusunu görünce bana hak verecekler ve gerçekten açık görüşlü hiç eski kafa değil. Hatta benden daha genç gözüküyor bile diyebilirim benden daha eğlenceli bir kişilik. Onu gercekten seviyorum
Benden 25 yaş büyük birine aşığım. Ne yapmalıyım ?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yapma ben yaptım bu hatayi bnmkide ayniydi 24 yastı 30 gibi duruyordu hatta ayni adam desen şaşırmam ama yapma hiç kolay bir ilişki değildi
Neden
İkimizde sözde cidden seviyorduk ben cidden deger veriyordum adam o 25 yillik zamanda ilişki konusunda o kadar tecrübe kazanmış ki haklida olsan tüm suçu sana yikip bunuda kendi yapmamış gibi görünüyor ve yani 45 yasinda örnek veriyrm babanla anlasamiyrsn onla anlasmak mumkun olmuyor o senden olgunluk bekliyor sen ondan daha çocuksu bir sevgi
Hayır herkes oyle değil. Gerçekten karakteri çok nazik ve düşünceli. Gençliğinfe çok sorun yaşamış. aldatilmis bu yüzden yıllarca kalbini kimseye açmadı. Her zaman anlaşıyoruz ve kuşak farkı hiç sorun değil. Kafa yapilarimiz biz
Bende 1 yil boyunca boyle dedim ama üzgünüm oyle olmuyor
Yani dönüp adı Bülent desen şaşırmam
Babanla anlaşamıyorsan onla anlaşamazsin demek 😄😄güzel tespit bravo 🤣 akillanmissin
bundan 10 yıl sonra onu begenmezsın aranızda kı kusak farkı ortaya cıkmaya baslar.. yas farkı cok..
Kusak farkı yok çünkü resmen düşünceleri aklı herşeyi benimle bir. Sanki aynı yilfa dogmusuz gibi. Cidden öyle. Ve asıl on yıl sonra onun beni begenmemesinden korkuyorum. Çünkü asla yaşlı gözükmüyor ben on yıl sonra otuz olacağım kırışıklıklarınm olacak. ve sportif biride değilim. Markete gittikten sonra bile yoruluyorum ama o günün 4 saatini falan spor yaparak geçiriyor
Kafaya koymussun artık hakkında hayırlı olsun... yalnız cok merkezıne koymussun bıraz mesafelı durmakta fayda var... zaafını cok bellı etme.. ınsan cıg sut emmısdır bellı olmaz.
Sen 40a geldiğinde o yetmeyecek sana belki kalbin istiyor ama bedenin istemeyevek onu gel yok yakınken vazgeç?
Bedenim neden istemesin. Hayatımda gördüğüm en sportif insan. Vücudu çok genç. Hiçbir kırışıklık yok vücudunda. Küçüklüğünden beri sporlar uğraşıyor. Hem vücudu ne olursa olsun ben onun kalbini sevdim gerisi önemli değil
40indsn sonra daha çok isteyecek bedenin o 65e gelmiş olacak yetemeyecek ve tek sorun bu da değil
Benim aklım fikrim senin gibi cinsellikte değil. Ben onu seviyorum bu yeter
Mal mısın la ne cinselliği bedeninin ihtiyacindan bahsediyorum burada gelmiş ne anlatıyor de git işine kardeş iflah olmazsın sen
Bedenin ne ihtiyacı var?
Bunu şu an anlaman zor cinsellik günlük su içmek gibi yemek yemek gibi bir ihtiyaç vakti gelince aç susuz yaşamazsın deneyince göreceksin demedi deme
10 sene iyi gider.
Sonra biter.
Hayır
Sen 55 yaşındamısın? Ablalık yaparsın.
Yaşımi yazdım oraya. Kör müsün
Terbiyesiz yanlış okumuş, yanlış görmüş ya da görmemiş olabilirim. Bunun için illaki or*sbuluğunu göstermek zorunda değildin. Terbiyesiz seni.
Seni gidi p. ıç. bana neden orsssp.. U diyorsun he. Kimle para karşılığı bir şey yaptım ben. hemen bana böyle demeye utanmıyor musun. annene yazacaktın herhalde gtbren
Tanımadığın birine körmüsün dersen o tanımadığın birinden sana söylenecek her söze kendini açmış ve kabül etmiş olursun. Seni gidi Or*sbu sana doğru kişiye yazdım. Or*sbunun anasıda kızı gibi Or*sbudur bu durumda.
Psikoloka gitmelisin.
Vee zengin parası olan biri demeyi unutmuşsun
Bende genc seviyorum gayet normel
Genc dediğin kaç yaş? Umarım çocuklardan baysetmiyorsundur
Hayir 18 25 arası kendim 40 yasindayim
Adam evli mi?
Hayır hiç evlenmedi
Yani cinsel açıdan düşünecek olursak adamın ilerde performansı düşer ve yetmeyebilir sana onun dışında bir sorun olmaz
Hayır hiçbir şekilde düşmez. Hatta benim düşer onun düşmez. Gerçekten dinç biri.20 li insanlardan daha iyifir
Isterse aşırı dinç olsun yaşı artınca ister istemez düşer performansı.
Hayır gerçekten düşündüğünuz gibi degil. Ben hemen yoruluyorum asıl