Arkadaşlar lütfen beni yargılamayın kendimden 25-26 yaş büyük birine tutuldum ve kendisi Beni aramayınca Ya da benimle ilgilenmeyince başka biriyle konuşunca Krizlere giriyorum onunla konuşuyoruz flörtleşiyoruz ve aramızda bir şeyler var Onun dışında da haftada bir veya iki gün onu görebiliyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ben 20 yaşındayım o 45 46 yaşında aklımdan çıkmıyor ve onu görmediğim de onu çok özlüyorum bütün planlarımı iptal edip onu görebileceğim yerlere gidiyorum...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Harbi mi ya
hadi 10 yaşı anlarım tamam zevkler renkler de bir yere kadar hadi sevgi bu aka da pka da ama seni ki hiç bir yere girmiyor ya yok olamaz erklerden daha da yokluk bu olsa gerekiyor aklını basina al 25 yaş ne ya
Bende de oldu bu bi terapiyle hiç yaşamamış gibi oldum, yeniden doğdum ☺
Ciddi misin? Bi terapinin nasıl bi etkisi olmuş olabilir ki?
Bunun çocukluğa kadar uzanan sebepleri var bilinç dışında bunları tespit edip çözüyor terapist
E süpermiş
Evet bende terapi aldım babamla alakalı problemlerime dayandığını söyledi ama konuşmayı kesmemi istemedi psikoloğum o boşluğu doldurmam icin yavaş yavaş kesmemi istedi... farkındalık kazanınca yani
Evet tahmin ettim zaten, tamamen kesildiğinde bi boşluk olur o hisleri özlersin vs. bunlara da hazırlıklı ol sonrasında tamamen kendine geldiğinde ondan sonrasını hayat düşünsün ☺
Ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum terspilsrime devam edemiyorum yardıma ihtiyacım var gibi hissediyorum fakat psikoloğumun beni anlamadığını hissettiğim için gitmek istemiyorum
Emin ol ilk başlarda bana da aynı öyle geliyordu ama çok zorlanmama rağmen umudumu kesmeme rağmen yine de devam ettim çünkü başka çarem yoktu ama en son bi anda tüm dengeler değişti kazanan ben oldum, her şey yoluna girmeye başladı, çok çok güzel haberler almam yakındır ☺
Peki onu sevmeyi özlemeyi nasıl bıraktın cunku ben onun beni sevmesi için kullanmasına bile izin verecek kadar gururumu hiç ettim bırakamam gibi hissediyorum
Tamamen bırakamasamda... ☺ Eskisi gibi değil diyelim, negatif duyguların %98 ini aştım pozitif duygular tek taraflı olduğu için onu yaşatıp yaşatmamak benim elimde benimkisi yıllardır vardı maddi durumdan dolayı gidememiştim sonra fırsatını buldum gittim 3 sene sonra sonrasını anlattım zaten, ha onun gibi başka birini sevebilir miyim ondan umudum yok sadece ☺ Ama terapistim ona hissettiğinden kat kat daha fazlasını reeldeki bi kıza hissedeceksin diyor ne dediyse çıktı hep bu zamana kadar bakalım nolcak ☺
Online terapi mi aliyordun ve terapistinin ismini verebilir misin
Yok Ankara'da o bende 2 buçuk ay öncesinde Ankaradaydım terapi destek ofisinin ismi terapistin ismi ise Ali Esen ☺ benimkisi imkansız aşktı birde seninkisi benimkinden bi tık hafif rahat çözülecektir, her şey gönlünce olsun
Neden imkansızdı merak ettim çok özel değilse
Hem yaşça büyük hemde yabancı 😁 Bende bilmiyorum onda ne bulduğumu
Benimki de imkansız emin ol çocuğu falan var evli olmasada ve kendisi gözü dışarıda biri benim gibi kaç kız geçmiştir elinden Allah bilir
Gönül işte ota da konuyo moka da
Anladım benim bahsettiğimden destek almak istersen online terapi de yapıyor arama motoruna terapi destek yaz direkt Ankaradaki yer çıkıyor zaten
Evet buldum yazdım yarın görürler çok teşekkür ederim 🥹 ücretleri nasıl bu arada öğrenciyim malum fiyatlar
Valla onun hakkında bilgim yok ya temmuzda zam oldu ya ben mayısta başlamıştım
İstersen ekleyebilirsin her seanstan sonra naptınız nettiniz bi eski günlerimi yad ederim ben de destek olurum ayrıca yeterki senin inancın ve isteğin olsun
Online terapi filan para verme bi işe yaramıyor valla Parana yazık bak
Konuştum online terapiye 1k dedi 🥲
Abooo 500 dü ben terapi alırken ama normal hem temmuzda zam geldi hemde yılbaşı zamı
Asla ilaç önermem ama insanı hissizleştiriyo başka bişi yaptığı yok
Sen harbi manyaksın be ollum
Evli mi?
Trol aq ya
Zannetmiyorum var böyle varotikler
Sanmam ya çok soru gördüm böyle burada
Trol değil keşke trol olsa
Kaybol lan
Hayallericinde bi sakin ol istersen :d
Hastasın diye yorumladim
Hasta sensin
Nasil tanistin?