Kendimden 20 yaş büyük birine aşık oldum ve ne yapcağımı bilmiyorum?

kendimden 20 yaş büyük birine aşık oldum normalde ergenlik der geçerdim ama onu her gün görüyorum beni fark etmesini istemediğimden dolayı köşe bucak kaçıyorum ondan dediğim gibi bunun aşk olduğunu sanıyorum ama aşk mı bilmiyorum daha önce bu duyguları hissetmemiştim ama içimde küçükde olsa bi umut kırıntısı var ve bu beni deli ediyo ihtimal var mı bilmiyorum ama ondan kaçtıkça dahada yaklaşıyorum normalde görürdüm ama içimde pek bir şey kıpırdamazdı taki 1 2 ay öncesine kadar ve adam evli değil bekar sadece ciddi olmayan bi ilişkisi vvaraklımda hep şey düşüncesi var olgun gözükmeye başlıyım o zaman konuşurum zayıflıyım o zaman konuşurum eskiden ona bu kadar tutuk değildim yani aklıma sürekli gelmiyodu kendimi eleştirmiyodum şu huyumu beğenmez bu huyumu beğenmez diye ama onu bir gün rüyamda gördüm ve onun kokusunu aldım rüyamda hiç onun kokusunu almamıştım normalde arkadaşımın dediği kadar biliyodum ne zaman o rüyada yaşananları ve kokusunu aldım o zaman daha çok bağlandım ve bu canımı sıkıyo ne yapsam onu hayal ediyorum çizim yapsam onu çizmek istiyorum keman çalsam dinlerken onu hatırladığım şarkıları çalmak istiyorum sizce bu aşk mı yoksa ergenlik mi adam 39 yaşında
Kendimden 20 yaş büyük birine aşık oldum ve ne yapcağımı bilmiyorum?