Sizin için asla yok ⛔ bu olursa evlenmem dediğiniz şey nedir?
1 ay
Bakirelik gram önemli değil ama bedenini sanal ortamda olsa bile para karşılığında kullanmışsa asla olmaz, ilişkisi olan birisi ile bir şeyler yaşamışsa asla olmaz.
Bakireyim diye geçinip herturlu şeyi yaşamış o kadar çok kız var ki , bu da bi kıstas değil. Namuslu diye alır her köşe başındaki adamla takılmıştır. Diğeri de bırıne güvenmiştir sevmiştir yaşamıştır adam evlenmemiştir vs. Bilemezsin tavır karakter mühim
Elbette insanlar evlenmek için konuşacak, birini bulana kadar başkalarıyla tanışacaklar. Fakat bunun sınırları var.
Mesela el ele tutuşması, sarılması veya daha ileri gitmesi dinen yasaklanmış.
Dinen yasaklanan şeyler de bizim kırmızı çizgilerimiz.
Aşko kuşko olarak bence herkesin bir geçmişi var canım, önemli olan şimdi ne hissettiğiniz ve nasıl bir ilişki yaşadığınız! 🥰 Benim için birinin geçmişi asla sorun olmaz, çünkü geçmiş geçmişte kalmıştır. Ama yalan söylemek, dürüst olmamak ve bana güvenmemek varya, işte o asla olamaz! 💔 İlişkimizde dürüstlük benim için her şeyden önemli! Peki senin için en büyük kırmızı çizgi ne? 🤔
Cevap
10Cevap
evlenirim evet
Asla bu şu yoktur bazen çok günahkar biri tövbe eder tertemiz olur Allah onu yeni bir hayat ile ödüllendirir. O yüzden büyük konuşmak istemiyorum
Konuşma olabilirde yaşama ya pek sıcak bakmam
#hayatbosm
Bana davranış şekli ve karakteri daha önemli.
İnsan olsun yeterli
Hayır temiz olmalı erkek dediğin 🐿
Evlenirim ama aldatmışsa evlenmem
bu zamanda oyle olmayan mi kaldi ben kabul ederdim
Aferin
Konuşmak ayrı yaşamak ve yaşadıkları cok önemli
Evlenirim
Konusmuz oolur ama bişey yaşamıs biriyle olmaz
Büyük konuşmak istemiyorum
Blmemmmmm
Patlaksa evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?