Kendınız yaşamamış olsanız evlenir misiniz?
Bişeylerden kastımı anladınız siz
Bişeylerden kastımı anladınız siz
Ya şimdi ister istemez aklıma gelir. Tamam geçmiş ama. İnsanin gözü önüne gelir. Ama ne kadar engelleyebilirsin ki? Kadın veya erkek asosyal değilse çekingen vs şu zamanda yaşamayan kalmadi. Zaten evlilik yaşı çok arttı. Ama ben en az ne kadar olabilecekse o kadarını tercih ederim. Yani şöyle söyleyim ondan ona atlayan kazanova tiple de evlenecek değilim. O kadarını da midem kaldırmaz. Bir sınırı olmalı. Onu geçerse istemem.
Nerden bilceksin ondan ona atlayıp durmadığını.
Tipinden anlarsın hareketlerinden anlaşılıyor o tipler ve erkekler pek saklamayı beceremiyor sorsan anlatır zaten
Cevap
15Cevap
Evlenmem. Harami helâli bilmeyen insan yakınımda yöremde olmasın. Kendisini batı adetlerine kaptırıp sevgiliyken evli hayatı yaşayan adamı da çocuklarımın babası yapmam. Herkes dengi dengine.
Hayat bana hiçbir zaman büyük konuşmamayı öğretti...
çok sevmem lazım körkütük böyle gözüm başka bişi görmicek
bazı kurallara göre evet. uzun mesele yazılmaz buraya
Evet ayrıca önerim ve sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Yasamamis bi erkek yasamis bi kizi istemez. Yasamis cogu erkekte istemiyor gercek bu.
Evlenmem dicem ama yaşamayan erkek var mı ki? Yaşar yaşamadım der bunu anlamak zor
Gelecek kurmak istediğim insanın geçmişinden banane
Evlenirim ne olacak ki
Inan bundan daha çok takilmamiz gereken şeyler var
Çevremde evlenen var gayet mutlular.
Evet nesela ablanda sevgilisi ile cokbseyler yasamis amabbaskasi ilebdeil normal bence
her şey gir çıktan ibaret değil
Hayır evlenmem.
Evet
iliski falan cinsel olabilir yani neden olmasin
Evlenmem
Hayir
sanmıyorum.
Ne gibi birşeyşer
Uyarr
evlenirdim
evlilik düşünmüyorum