Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlenirdim. Başka biri ile birlikte olması namussuz olduğu anlamına gelmez. Erkekler oluyor da kadınlar neden olamıyor? İnanılmaz bir negatif ayrımcılık. Bunu soran kadınlara akıl sır erdiremiyorum ben ya. Resmen kendinizi erkeklerden aşağı görüorsunuz. Namus bel atı ile ölçülmez. Her haltı yeyip de sadece cinsel birleşme yapmayan kadın namuslu mudur yani şimdi? Bırak Allahını seversen. diğer kadını ona bin kere tercih ederim ben. Her önüne gelenle birlikte olmayıp da gerçekten sevdiği adamla birlikte olup sonra bir sebepten ayrılan insan daha temizdir ötekinden. Sadece daha önce evlenmiş olan bir kadınla evlenmem. Bunun sebebi de bekaret değil, evlilk gibi çok önem verdiğim bir olayın benim gibi karşımdakinin de ilki olmasını istememdir.
610 Yorumla- Soran+1 yıl
buda kızlarımızı yetiştirme tarzından ayıp günah yapma gibi sürekli telkin edilmesi
- Soran+1 yıl
bende en iyi cevap sçiyorum
- Soran+1 yıl
yani aslında cevabını beğendim ama ben tam olarak senin gibi düşünmüyorum ilkim sevdiğim evlendiğim kişinin başkasını istemem.
- Soran+1 yıl
Sanırım bizler yeni yeni bazı şeyleri aşıyoruz bu durumu alışmak zaman alacak
- Soran+1 yıl
alışılıyor ya zaman alıyor ama alışılıyor.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Bu gibi konularda büyük konuşmamak lazım, evleneceğim insanın ilki olmak, her şeyi birlikte yaşamak güzel. Bir de şu var bir kız düşün, hiç sevgilisi olmamış ama karakteri bozuk biri, bir de sevgilisi olmuş onunla bazı şeyler yaşamış ve karakteri düzgün bir kız düşün, tabi ki ikincisi daha uygundur evlilik için, bekaretten önce karakter gelir çünkü. Yine de hem karakteri düzgün hem de ilklerini benle yaşayacak birisi daha iyi olur diye düşünüyorum. Allah herkesin karşısına kendi gibi olanı çıkarsın inşallah :)
10 Yorumla
olmam.babasının kızı yok burda o bende geçmıs arıyorsa bende ararım.uçkurunu tutsun yapmasın bu hayatta hersey yatak degıl.onun bunun ustunden geçmıs bır erkekle ısım olmaz
12 Yorumla- Soran+1 yıl
güzell
namus iki bacak arasındaki dünyada gizli değildir insanın beyni kevaşe olmasın kafi.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ama insanın sevdiği için özel olması lazım ilk deneyim sevdiğinle yaşamak ve onunla devam etmek güzel bence kıymetli olan saklanır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
MerhabaBenim de kız arkadaşım var üniversite ilkini yaşamış ama ilkini Yaşadığı kişinin ev arkadaşı ile birlikte olmuş Bursa’dan İstanbul’a gelen üniversite öğrencisi ile 1 sene geçirmiş ardından mahallesinde biriyle 8 ay ve sonra Suriyeli biri ile 3 yıl ve anal yapmış ardından mahallesindeki kişi ile 2 ay daha çıkmış birlikte olmuş şu an benimle köpeğim var onun da onun köpeği Suriyeli erkek arkadaşının köpeğinin yavrusu ve ilişkimizin başında onunla konuşmalarını gördüm benimle evlenmek istiyor ama güvenemiyorum ayrıca geçmişte yaptıkları beni zor duruma sokuyor yorum yapar mısınız lütfen
01 Yorumla- +1 yıl
Ve benim ilk Türk sevgilim
- +1 yıl
başka biriyle ne koşulda birlikte olduğu önemli,söylemeye çalıştığım kötü bir evlilik yada ciddiye giden bir ilişkinin bitimiyse sebeb sıkıntı olmaz ama bunu alışkanlık haline getirmiş toplumumuzda yeni akım olan özgür ve çapkın kız/kadın modundaysa kesinlikle olmam,nedenler ve sebebler önemli...
11 Yorumla- Soran+1 yıl
bu da güzell
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
zihinsel olarak gelişmeyi engeller bu düşünce, namus, töre katliamarı bu yüzdendir. Bu da bizim toplumsal olarak geri kalmamıza sebep olur, bu düşüncenin içinden çıkamayız. vesveseler acabalar bizi yiyip bitirir. gelişmiş ülkelerde daha önemli olan düşünülecek şeyler vardır. erkeklerde olan bu yapı gerek dini gerek kültürel olarak aşılanmıştır bize. biraz ince düşünüldüğünde erkek egemenliği hatta emrediciliği mevcuttur. özgürlük yoktur baskı ve eğitimsizlik mevcuttur. öncelik sevgi. yaşayacağın şu kısıtlı zamanda sev sevil aga. dikkat edeceğin şeyleri zaten sen bilirsin kendine güven.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
kişinin deger yargılarına göre degisir sonucta ask sevgi vs. ilşkilerinin boyutuda önemli bundan kimene ama tabiki ilk olmak önemli gerci su ana kadar 2 kişinin ilki oldum kendi istekleriyle ama
biri universitede oldu digeride evlenme adayım olan bir kızdıgı o beni bıraktı 1 sene sonra geri döndü bu seferde ben kabul etmedim.ki o bisenede ne olmuş ne bitmiş hos seyler gelmedi kulagıma00 Yorumla - +1 yıl
hayır evlenıcem kısının elini ilk ben tutucam gözüne ilk ben tutkuyla bakıcam herseyı ilk birbirimizle yasıyacaz
tabı bunu haketmek ıcın buna uygun yasamalı ınsan20 Yorumla evlenırım herhalde, gecmısıyle degıl gelecegıyle evlenecegım cunku
03 Yorumla- Soran+1 yıl
ilk evlenirim diyen erkek sensin
- Soran+1 yıl
hmmmmm
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. benden öncesi benden önce kalmıştır,ben benden sonrasına bakarım.
12 Yorumla- +1 yıl
ben o haltı yediysen karşımdakini o şekilde yargılayamam. ha yapmadıysam hakkımdır ilk olmayı istemek
10 Yorumla onlar birlikde olmayanla evlenir birlikde olanlarla evdekini aldatırlar...bizim türk erkeğine sorduysan bu soruyu alacağın cevap basmakalıp bir hayır evlenmem olacakdır.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Evlenirdim. Yeter ki ruhu kahpe olmasın. Bir hatadır olmuş bitmiş. Herşeyi yapan ama namuslu gibi gözüken çok insan var. Kalp önemli kişilik önemli. Her insan hata yapar.
00 Yorumla - +1 yıl
etmem herkes dengini alsin bu yasa kaar bosuna beklemedik
15 Yorumla- Soran+1 yıl
sanırım o ilk heyecan önemli
- +1 yıl
en onemlisi ilk olmak
- Soran+1 yıl
heralde
- +1 yıl
hayır. çünkü motorlarla işim olmaz..motora binerim ama almam :)
10 Yorumla Benden sonrası önemlidir.Benden önce sevdiği insanlarla beraber olmuş insan olabilir; önemli olan benden sonrasıdır.
11 Yorumlahayır ama yalan sölerse bilmeziye ilk gecede belli olursa evlenirdik fakat hicbi sevgim kalmazdı.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
ikinizde yıpranırsınız
- Soran+1 yıl
yani bilme imkanı yok
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
çok seviyorsam tabiki, sonuçta benden öncesi değil benimle olmaya başladıktan sonrası önemlidr.
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
sende yarın öbür gün bakir diye evlenirsin bi yerlerden olmadığını öğrenirsen yıkılırsın.sonuçta erkeğin kanıtı yok.o zaman bu olaya kafanı o kadar taktığın için hayal kırıklığına uğrarsın deli olmayı sen o zamn gör derim.büyük konuşma.
bu soruya kızlardan başka kolay kolay evet diyen çıkmaz
00 Yorumla- +1 yıl
ewt
04 Yorumla- Soran+1 yıl
neden neden?
- +1 yıl
neden evlenmeyim ki?
- Soran+1 yıl
sebebini soruyorum herkes kolay kabul etmiyor
- +1 yıl
yukardaki arkadaslar dedigi gibi, benden oncesi onemli değil..
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. kesinlikle hayır
13 Yorumla- Soran+1 yıl
neden ama?
- Soran+1 yıl
güzel
evet ...
00 Yorumla- +1 yıl
Hayir evlenmem
02 Yorumla- +1 yıl
Ben evet demedim
- Soran+1 yıl
evet tebrikler
- +1 yıl
hayır
11 Yorumla- Soran+1 yıl
neden ama?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bakir erkek sevmem.
02 Yorumla- +1 yıl
su sacina fon cek ole gel (ben eksilemedm)
- +1 yıl
duzluk muzluk ama tatli kizsin ;)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar