Bizim toplumumuzda genelde anneler evlenip boşanmış insanlarla çocuklarını evlendirmek istemiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Daha önce evlenmiş biriyle evlenir miydiniz?

Bizim toplumumuzda genelde anneler evlenip boşanmış insanlarla çocuklarını evlendirmek istemiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Daha önce evlenmiş biriyle evlenir miydiniz?
Selamlar,
Bu dünyada kimin gerçekten ne yaşadığını bilemeyiz. Herkesin başına istemediği şeyler gelebilir. Ben kimseyi bu konuda yargılamam veyahut yadırgamam. Eğer gerçekten birini seviyorsan evlenip boşanmış olsa bile evlenebilirim. Hayatın kime ne getireceği hiç belli değil. O yüzden büyük konuşmamakta her zaman fayda var.
Aslında annelerin düşüncelerini tam olarak bilmediğimizden geri kafalılık diyerek onlara kızıyoruz ama öyle güzel açıklama yapanlar var ki, böyle düşündüğümüz için kendimize kızmalıyız.
Evlenmiş ve boşanmış birisini istememelerinin nedenlerinden biri, bir evlilik eskitmiş ve boşanmış birisinin tekrar aynı şeyi yapacaklarından korkmalarıdır. Bu tarz durumlarda anneleri üzmemek lazım. Onlar bizim için en iyisini düşünüyor.
kimse bosanmak icin evlenmez olmuyosa olmuyo zorla yürüsün diye cile bülbülüm cile cekmek zorunda degil kimse
Şu önemli iki kişi birbiriyle anlaşamadığı için mi boşanmış yoksa şiddet küfür saygısızlık aldatma kumar parayı başkasına yedirme anneye babaya aşırı düşkünlük vs gibi nedenlerden mi? Eğer sadece kafa uyuşmazlığı yatak uyuşmazlığı vs den boşanılmışsa o insanla deneyebilirsin bir kere evlilik deneyimi var üst sürüm olur bence daha iyi bile olabilir. Ama dediğim gibi neden boşanmış o önemli.
Cevap
13Cevap
Daha önce evlenmiş biriyle evlendim, pişman değilim, çocuklarım ileride böyle bir tercih yapacak olursa da saygı duyarım.
Bana bekar biriyle evlenmiş ayrılmış birisi asla beraber olamaz algısı biraz saçma geliyor.
Seversem evlenebilirdim elbette. Sert duvarlarım yok bu konuda. Boşanma nedeni ihanet, şiddetli geçimsizlik olmasın yeter ki.
Hayır ben kendi açımdan evlenmem istemem çünkü öyle birisini hayatımda o yüzden hayır
Boşanmış ise tabi ki evlenirim dert etmem bunu. Sorarım ama neden boşandın diye
Evlenirim ama boşandığına emin olmak ve sebebini bilmek koşulu ile 🌸
Evlenip boşanmışsa sıkıntı olmaz da bosanmadiysa sıkıntı büyük
Hayır sanmıyorum zaten öyle bir şey yapamam da hoş gelmez ister istemez tedirgin olur insan
Evlenirim ne var yani daha önce evlenmiş biri bir daha evlenemez diye bir kural mı var?
Büyük konuşmayayım ama istemem böyle bir şeyi.
Yaşanmışlıkları kaldırabileceğimi zannetmiyorum..
@1a9y0ç3a Geçmişinde yaşadıkları duygusal olarak ağır gelir..
@1a9y0ç3a Tecrübeler diyelim.. Her şeyi bir başkasıyla zaten tecrübe etmiş..
Evlenirdim tabi ki neden olmasın
Hayır evlenmem
Tabi ki neden olmasın, benimde başıma gelebilir
Daha önce evlilik yapan erkek ya da kadın öcü mü?
Tercih etmem ama büyük de konusmamak lazım
İlk evlilikte olmaz ikincide olur benim görüşüm bu
Kırmızı çizgim inşallah başıma gelmez.
büyük konuşmuyorum ama evlenmem yaa
Muamelesi iyiyse neden olmasın 😏
Evlenirdim
Geçmiş adı üstünde :) Yani neden olmasın
Evlenirdm
Hayır
Seversem evlenirim
Hayır.
Evlenirim