Aşk İlişkileri Daha önce evlilik yapmış biriyle evlenir miydiniz? huysuzhatunq Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Günümüzde de evlenip boşanmış olanlar var tabii ki. Peki ya sizin için bu bir sorun mu? Daha önce evlilik yapmış biriyle evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GünahTanrısı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Hayır. Evlilik yapmış olduğundan değil evlenmeyi istemediğimden 😄 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Şimdiki aklım olsaydı ilk evliliğimi evlenip boşanmış 1 kadınla yapardım 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. sanmıyorum evlilik düşünmediğim için 1 0 Yorumla
divane2465 Takip Et Xper 7 Yaş: 52 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. çok iyi sorgulamak lazım 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Tercih etmem 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,8b cevap paylaştı. Bilemem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır. Evlilik yapmış olduğundan değil evlenmeyi istemediğimden 😄
Şimdiki aklım olsaydı ilk evliliğimi evlenip boşanmış 1 kadınla yapardım
evlenirim sorun olmaz
sanmıyorum evlilik düşünmediğim için
Ben evlenirim de ailem evlenmez
çok iyi sorgulamak lazım
Çocuğu yoksa bir ihtimal
Büyuk konuşmamak gerek aşk bu olabilir
Olurdu. Sorun yapmazdım.