Daha önceki ilişkisinde bişeyler yaşamış biriyle evlenir misiniz? Kabullenebilir misiniz?

Daha önceki ilişkisinde biseyler yaşamış biriyle evlenir misiniz? Onu yargılar misiniz? Önceden buna önem vermiyordum ve sevdiğim kişiyle biseyler yaşadık sonra gidemicem sandı biseyler yaşadık diye herseyime karışmaya uslubunu bozmaya saygisizlasmaya başladı ve bende soğudum ayrildim. Daha sonra başkasıyla tanıştım ve onu herşeyden çok sevdim oda buna çok önem veren biri. Basta söyleyemedim yalan söyledim sonra doğrusunu söyledim yıkıldı çok zor zamanlar geçirdik bu sürede onunla daha fazla yoğun şeyler yaşadık bir şekilde atlattık ama atlatamiyoruz kaç yıl geçti evlenicez hala daha ne olsa ilkim olmadigini yüzüme vuruyor onu çok seviyorum ama ilkligi veremiyorum elimden bişey gelmiyor bu durum beni çok üzüyor suratıma vursun istemiyorum normalde sadık işinde gucunde kafasını yerden kaldırmayan fedakar biriyim ama yaranamiyorum sizce sadece önemli olan şey b*karet mi b*kire olmayan biriyle evlenir misiniz? Kabullenebilir misiniz?
Daha önceki ilişkisinde bişeyler yaşamış biriyle evlenir misiniz? Kabullenebilir misiniz?