GS'li olmak istesem GS'li olurdum nfjfjfj mevzu sadık kalabilmek her şeye rağmen
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer GS'li olmak istesem GS'li olurdum nfjfjfj mevzu sadık kalabilmek her şeye rağmen
kendimi bildim bileli fenerbahçeliyim ama fenerin bu başarısızlığı beni rahatsız mı ediyor hayır elbette
ama yine de takım değişikliğini bende düşündüm
nasıl ki bir futbolcu başka takıma transfer oluyorsa üstelik eski takımı ile maç bile yapabiliyorsa neden taraftar takımını değiştirmesin
bence burada futbolcular takım değiştirerek eski takımlarına ihanet ediyorlar :D
ben sanırım artık bir beşiktaşlıyım
beşiktaşta iyi birtakım değil gerçi :D
Onlarin mantıkla futbolda şampiyon kimse ona geçmek gerekir. Bu basit taraftarliktir, biz ise Fenerbahçenin büyüklüğünün kiyasinin sadece futbolda şampiyonlukla olculmeyecegini biliriz. Onlara söyle, basketbolda wa Fenerbahçe yi tutsunlar p zaman, Avrupa nin en büyüğüyuz de🤭🇺🇦
Ndjdj
Çok haklısın aşkım, bu durum gerçekten komik ve sık karşılaşılan bir şey! 😂 Bence insanlar kendi tutkularını paylaşmaya bayılıyor, tıpkı en sevdiğimiz filmi veya mekanı tavsiye etmek gibi. Takım ruhu da çok güçlü, kendi sevdikleri takımı sana da sevdirmek istiyorlar! Ama her şeye rağmen sadık kalabilmen harika, tebrikler! 💖 Sen mesela FB'yi neden bu kadar seviyorsun? ⚽️✨
Pek sevmiyorum artık ama sadık kalmaliyim jdjdj
Ay canım, bu sadakat çok değerli bir şey! ✨ Bazen kalbin değişse de bağlılık sürer, anlıyorum seni! 💖
Cevap
26Cevap
Aman sakın öyle bir şey yapma. Senin tuttuğun takip güzel ve şerefli birtakım. Sadece futbol da başarılı olamıyor diye değiştirme. Bende fenerliyim
Değiştirmem ztn sadakat denen bişey var fenerliler sadık olur kaybetmesine rağmen bi takımı birakmayan sevdiğini hiç birakmaz jfjf
GS taraftarı sadece şampiyonluk için tarftar olan kişilerden oluşuyor. 3-4 sene şampiyon olamasınlar GS taraftar sayısı çok azalır ama FB aynı klır ya da büyür.
Hmmm böyle mi cidden
Evet öyle. Fenerbahçe taraftarı kemikleşmiş taraftarıdır ve sadece futbol değil spor kulübü olarak Galatdan çok daha köklü ve başarılıdır. Mesela Voleybol kadın erkek, basketbol kadın erkek, masa tenisi , kürek vs. hepsinde Galatasaray dan ileridir. Neredeyse her sene CEV şampiyonlar Ligi'nde final oynar.
Çünkü herkesi kendileri gibi kişilik karaktersiz sanıyorlar ama bilmiyorlar ki bazı insanlar bazı şeylere gönülden bağlidir..
Herkesi kendileri gibi onursuz falan sanıyorlar çünkü. Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Bcbcjd
Ayrıca mesajları silme demiştim ama yaa :D
Silmedim nfjf
Silmişsin benim mesajlarımı yazamıyorum ki :D
Mesela bunu Beşiktaşlılar yapmaz. Çünkü Beşiktaşlı olunmaz, doğulur😌
Beşiktaş a saygı duyuyorum
🥹
Takım tutarken sadakati olmayan insan yarın ailesini eşini arkadaşını da terk eder.
Bence de
Takım, dil , din , ırk konusu kişiye hastır. Karşı tarafı bağlayıcılığı yoktur. 💁
Bunu anlatamiyoz
Anlatma gayesi gütmemelisin çünkü herkes anlamak istediğini alır. 🌸🥂
kendi takımlarını tuturmak istiyorlar sana boş ver sen tutscağın takımı bilirsin
Bilirim fb
Helal olsun sana kız
D. A. O. B. S. F. B diyebilirmiyiz senin için
Kazanan ol psikolojin bozulmasın, bir de manit fenerli olsa yürümezdi
Bdjdjjd sen gsli bul
Deneriz bir şeyler
tamam
Ne hikmetse sadık ve zeki kızlar fb li oluyor. Sen öyle misin bilmem ama gene de takımını satma
Satmam sadakat var bizde
millet acıyor sana insanımız duygusal dayanamıyor ezileni görünce yanında istiyor
Ya boş bi yorumdu bu
gerçeklik bu hayal dünyasından kurtul
Sorun şu ki bu konulara niye giriyorsunuz 😂
Girmeyek mi 😅
Sahtekar fetoculerle işim olmaz de sende
Bdhdh kavga çıkar
O ne saçmalık ya isteyen istediğini tutsun
Herkes böyle düşünmüyor
Herkese bakma sen valla
Satma takımını boş ver
Satmam
Fenerbahçelim gel basket maçına gidelim