2 yıl önce aldattı, ayrıldık. 1 yıl engellemiştim, sonra engeli açtım. 1 yıldır hikayelere bakıyor arada, bir kaç haftadır arkadaşımın hikayelerine de bakıyor. Dün sormuş, sen o kızı tanıyor musun diye arkadaşım. O da geçmişten tanıyorum demiş. Beni tanıyor musun dedi, hayır demiş. Biz bu çocukla sevgiliyken ayrıldığımızda bu kıza yazmıştı, ben de benim arkadaşıma nasıl yazarsın deyip kavga etmiştim. Sonra o da konuyu tatlıya bağlayıp benimle konuşmaya devam etmişti. Yine niyeti bu mu yoksa amaç farklı mı.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o çocugun niyeti bozuktur uzak durmanı tavsiye ederim
Zaten hiç niyeti düzgün olmadı ki
bence hiç düşünme engelle başına iş almadan
Engele gerek yok artık 2 yıl oldu ve aldattı bitti gitti uzaktan izler anca
sorunun son kısmına bakarsam cocuk insanları kandırmaı iyi biliyor arkadasına yazıp senle barısması ya profesyonel yalancı ya da sen safsın o yuzden senin için riskli
İkisi birlikte o çok fena yalancı manipülasyoncu bende dünyanın en safıyım
o yuzden senin için riskli burada bu soruyu sorduysan hala seni kandırma riski var demek
Ya şöyle bir şey oldu benim sevgilim vardı çocuk pat diye nişanlandı. Ben de bayadır şoktayım aklımdan çıkmıyo bu olay. Şimdi bu çocuk da böyle yapıyor kafamı biraz farklı yöne mi çevirsem diyorum.
İnsanların niyetini bilemeyiz bilsek bu durumda olmazdik
He ya bu hallere düşmezdik cidden
O yüzden fazla takılma ve asla güvenme niyetini kendi belli eder zaten bir süre sonra
Güven bitti artık
Ozaman engelle hayatına devam et
Zaten 1 yıldır engelliydi artık etkilenmiyorum diye açtım
Azmıs ondan
Mantıklı
Dimii 🌸🫠