Onun yüzünü görmeyeli tam 6 yıl oldu. 6 yıl önce onu terk edip, sessizce engellemiştim. Ailesinide engellemiştim. Ama annesi farklı numaralardan her sene arıyordu , yüzüne kapatıyordum. bu senede aramıştı. Bugün beni aldatan eski erkek arkadaşım 6 yıl sonra bana takip isteği attı. Beni bir erkekle aldatmıştı. Bu bende hem şaşkınlık ve hemde üzüntü olmuştu hatırlıyorum... Onu affetmeyeceğimi ve istemeyeceğimi biliyor olmalı... Neden takip isteği atmış olabilir? Ne bu cesaret yani... Ne halt yediği umrumda değil ama , sinir ayarlarım bozuldu.
Beni aldatan eski erkek arkadaşım 6 yıl sonra bana takip isteği neden atmış olabilir?
Eski erkek arkadaşınızın sizi aldatması, sizin için zor ve travmatik bir deneyim olmuş olmalı. 6 yıl sonra size takip isteği atması, sizin için yeni bir şok ve hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Eski erkek arkadaşınızın sizi takip etmesinin birkaç nedeni olabilir: Sizi hala seviyor ve geri dönmek istiyor olabilir. Aldatmanın ardından pişman olmuş ve sizi yeniden kazanmak için bir fırsat arıyor olabilir. Sizi kıskanıyor olabilir. Hayatınızın nasıl ilerlediğini merak ediyor ve sizinle rekabet etmek istiyor olabilir. Sizi kontrol etmek istiyor olabilir. Sizin neler yaptığınızı, kiminle görüştüğünüzü bilmek istiyor olabilir. Eski erkek arkadaşınızın size takip isteği atmasının asıl nedenini bilmek zor. Ancak, bu davranışının sizin için rahatsız edici ve acı verici olduğunu unutmamak önemlidir. Eski erkek arkadaşınızın size takip etmesine nasıl tepki vereceğinizi kendiniz için karar vermeniz gerekir. Eğer bu davranışı rahatsız edici buluyorsanız, onu takipten çıkarabilir veya engelleyebilirsiniz. Ayrıca, onunla tekrar görüşmek istemiyorsanız, ona bunu açıkça söyleyebilirsiniz. İşte eski erkek arkadaşınızın takip isteği atmasına nasıl tepki vereceğinize dair birkaç ipucu: Duygularınızı fark edin. Eski erkek arkadaşınızın takip isteği size nasıl hissettiriyor? Üzgün, öfkeli, endişeli misiniz? Duygularınızı fark etmek, kendinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Ne istediğinizi düşünün. Eski erkek arkadaşınızın takip isteğini nasıl karşılamak istiyorsunuz? Onu takipten çıkarmak, engellemek veya onunla konuşmak mı istiyorsunuz Kararınızı verin ve uygulayın. Kendinizi iyi hissettiren bir karar verin ve bunu uygulayın. Eski erkek arkadaşınızın takip isteği, sizin için zor bir durum olabilir. Ancak, bu durumu kendi yararınıza çevirebilirsiniz. Bu deneyimden, kendinizi daha iyi tanımak ve güçlü bir şekilde ayakta durmak için bir fırsat olarak yararlanabilirsiniz.
Kim terk etti niye terk ettiden önce belki şu sorunun cevabını kendinize vermeniz gerekiyor: Erkek arkadaşınız sizi bir erkek ile aldatıysa ve bu 1 kerelik değildir çoğunlukla, bu durumda. o bir bisexuel. Asıl soru sizin bu yönelimde olan kişiyle birlikte olup olmayacağını? Onu kabul ediyorsanız bence sorun olmaz. Yok eğer asla olmaz diyorsanız bence tekrar denemeniz bir fayda getirmeyecek.
1 kerelik değilmiş zaten bir çok şeyini yakaladım. Bir gün içerisinde videolarını, resimlerini bir çok mesaj, aramalarını gördüm... Sonra o gün şok geçirdikten sonra onu sessizce terk ettim. Evet sanırım biseksüeldi. Ben biseksüel değilim. Ve böyle birşeyin hoşuma gitmeyeceğini biliyordu. Kınamıyorum ya da kötü gözle bakmıyorum. Olabilir. Biseks insaların tercihlerine bir şey demem ya da gaylara falan. Sonuçta o onların cinsel yönelimi. Ben sadece erkeklerden hoşlanıyorum. 2 sene sevgiliydik. ve benden biseks olduğunu gizlemesi saçma. bana hep onu terk edeceğimi korktuğunu söylüyordu ve şüphelerim vs vardı. aldatmak yerine, benden ayrılıp istediği erkekle bunu yapabilirdi. Soruna gelecek olursam... eğer bana baştan biseks olduğunu söyleseydi ve beni aldatmasaydı eğer... Onunla sevgili olmazdım ama arkadaşı olarak kalırdım. Aldatan birini hiçbir şekilde kabul etmiyorum. kendime özsaygım var. benden uzak dursun.
ve şöyle bir şey var aldatmanın 1 kereliği olmaz. 1 kere aldattıysa ardına bakmamak gerekir. ben onu tamamen hayatımdan sildim. aldatmanın affı olmaz...
Bu durumda. belki özür dileyeceğini düşünebiliriz. Bunu da istemiyor ve kabul etmiyorsan istek atıp atmamasinin bir önemi olmamalı. Ancak kadınlar birsey soruyorlar ise bence ikilemde kaldıkları içindir. Sanrım kalbinin cevabını biliyorsun ancak vicdanın onu dinlemeni söylüyor. Zaman herseyin çözümüne katkı sağlar. Savunmasını dinlemende fayda olabilir vicdanını rahatlatmak için.
Bilmiyorum. belki bir özürdü. belkide takıntı. Evet haklısın önemi olmamalı. Sanırım bir anda fazla sinirlendim. ve şaşırdım. İkilemde kalmadım. sadece sanırım soruda biraz dertleşmek falan istedim. hahah Dinlemek istemiyorum. Benim vicdanım rahat. Onu aldatmadım ya da onu hiç üzmedim. :) Bunu biliyordur zaten. Yinede yorumun için teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim güzel dileğin için. Umarım hayat senin içinde her zaman en iyi şeyleri , güzel şeyleri çıkarır karşına :) Sağlıcakla kal. İyi günler dilerim :)
Seni bir erkekle aldatması garip sasirtici, adam gizli gay açığa çıkmış yakalanmış. Tipini görmedim ama muhtemelen guzelsindir, 6 yıl sonra geldiğine göre auran var diye düşünüyorum. Sen bebek gibi kızı bırak git erkekle gayle aldat olaya bak Brezilya filmi diycemde bu başka bir boyut
Evet bu garipti benim için. Çok üzülmüştüm. Toparlamam ve o şoku atlamam zamanımı almıştı. En uzun ilişkilerimden biriydi. Birbirimize saygı duyduğumuzu düşünüyordum... Yani sadece ben duyuyormuşum. 6 yıl sonra gelmesi garip evet. 6 senedir annesi arıyordu. her sene 1 defa mutlaka. bu sefer annesi yerine o ulaşmaya çalıştı. Evet brezilya dizileri gibi gerçekten hahah Hayat şaka gibi. Buradaki yorumlardan biride demiş ki "aldatıldıysan kusurun vardırda aldatmıştır" diyor. Bazı insanlar gerçekten şaka gibi ve bey*nsiz...
Beyinsizlere bakma sen Herkes bir yorum yapıyor kafada. İnsanlar şaka gibi başına gelmedikce anlamaz Acı olan bu kadar çok değer verip emek verdiğin bir ilişkide ki insanın gidip erkekle gayla seni aldatması, garip sasirtici bir durum. Aldatmak ihanet zaten kabul edilemez ancak gayla aldatmasi ayrı bir trajikomik bir vaka. Sen kendisi ve çevresiyle ilgili bence herkesle iletisimi kesmelisin bugüne kadar yaptığın gibi bırak sana ulasamasinlar.
Haklısın. Evet insan başına gelmedikçe anlamıyor... Evet emek verip hayal kırıklığına uğramak çok kötü. Şu an onu sevmiyorum. Hatta bu olaydan 2 sene sonra başka bir adam aşık bile oldum. Ama onunlada yollarımız bir şekilde ayrıldı işte. Şimdi garip hissediyorum. Evet aldatılmak kabul edilemez bir şey biliyorum. Bende zaten geri dönmedim ona hiçbir zaman. Bunu bildiğimde ufak çaplı şok geçirdikten sonra tamamen hayatımdan sildim onu. Çok üzüldüm belki günlerce. Ama benim kendime özsaygım vardı. Kendisi , çevresi, üniversite arkadaşlarımla zaten iletişimi kestim. 6 yıldır hiçbiri bana ulaşamıyor. Evet bana ulaşamayacaklar. Teşekkür ederim yorumun için :)
Olayın özetini kendin gecmissin Benim kendime özsaygım var demekle. Kendine yakisani yapmaya devam et böyle. Sıkma canını bu da bir tecrübe oldu keşke böyle acı bir şey yasanmasaydi. Karanlığı yaşamadan demek ki Aydınlığın kıymeti bilinmiyor. Ben teşekkür ederim yorumlarına 🙂
Evet bir hayat tecrübesi. Karanlığı yaşamadan aydınlığın kıymeti bilinmiyor evet... Güzel söz. Çok doğru :) Hayatta her yaşadığımız bizim için bir tecrübe ders. Sağlıcakla kal. İyi günler dilerim :)
Neden olacak kendisi boslukta kaldigi icindir Hani bir söz vardir ya At gibi gidenler geri gelirler anladin sen Hic bir insan yanindayken sevdiginin degerini bilmez anlamaz Her zaman kaybedince anlarlar ya da o insan hayatina yeni birini aldiginda anlarlar Sen cok guzel seversin ama o seni sevmez bile Her zaman seni yedekte ve cepte görür Sen ona sevgini verirsin O sana en büyük yaralari verir Birak yazdigiyla kalsin Bizim Rabbimiz var Biliyoruzki kimsenin hakkida ahida kimsede kalmaz Mutlaka herkes bir gun yasattigini yaşamadan ölmez
Ne güzel. Senin adına sevindim. hayırlı olsun yeni işin dostum :) Umarım senin için her şey yolunda gider ve istediğin gibi gider. Kolay gelsin işin :)
Eski erkek arkadaşınızın size takip isteği atmasının nedeni belirsiz olsa da, bu durum sizin için şaşırtıcı ve rahatsız edici olabilir. Geçmişte sizi aldattığı ve ilişkinizi sonlandırdığı için onu affetmeyeceğinizi ve istemeyeceğinizi belirtmiş olmanıza rağmen, bu yeni iletişim girişimi sinirlerinizi bozmuş gibi görünüyor. İnsanların değişebileceğini unutmamak önemlidir, ancak bu durumda nasıl bir adım atmanız gerektiği tamamen size bağlıdır.
Ya üzgünüm kınamak da istemiyorum ama bir erkekle aldatması çok üzücü vahim bir durum. Annesinin sizi araması oğlunun bir kızla olağan bir ilişki yaşamasını istemesidir eminim. Ama erkek arkadaşınızın istek atması anne baskısı da olabilir, hem cinsiyle meraktan denemiş sonra vazgeçmiş olabilir belki de biseksüeldir bilinmez. Üzüldüm bu duruma. Canınızı sıkmadan yolunuza bakın derim..
Yeniden barışmaya çalışıyor o yüzden tekrardan ortaya çıkmış olabilir diye düşünüyorum ben. Bence birdaha ne konuş öyle biriyle ne de muhatap ol derim. Aldatan adamdan birdaha hayır gelmez diye düşünüyorum ben. Birdaha sana verirsen seni fırsatını bulduğu an aldatır diye düşünüyorum ben. Kendine saygın varsa eğer birdaha ne konuş ne de muhatap ol derim.
Tam 7 kişi tarafından aldatıldım son 12 yılda 😂😂😂 artık acı çekemediğim için kafa gitti psikoloji bitti gülüyorum yani. Hele sonuncusu ekim ayında oldu canım hala yanıyor gerisini sen düşün 🤣
Bu sinir bozucu olmalı. Geçmiş olsun sis :D bende gülüyorum artık anlıyorum aslında senin gibi. Yani farklı bir şekilde düşündüğüm için üzgünüm, kusura bakma. Bir an yaşamadında gülüyorsun sandım. Yakma canını değmez. Sen değerlisin unutma. Kendine sevgin, saygın olsun. Hayat güzel. Önüne bak ve ders çıkar. :) Umarım bir daha asla böyle şeyler yaşamazsın. Ve umarım çok mutlu olursun , seni mutlu edecek birini tanırsın ve gerçekten sevilirsin :)
Ağz*na etmedim evet. hahah O bana saygısızlık etti diye ben aynısını yapamazdım... Videolarını , resimlerini bir çok mesaj, aramalarını görmeme rağmen bir şey demedim. Ortak arkadaşlarımızla yıllarca görüşmedim. Beni aldattığını yakın arkadaşlarımıza söylemedim. Sessizce gittim. Herhalde kendini suçsuz falan görüyor. Benide apt*l falan sanıyor herhalde.
Cevap sahibi
+1 yıl
bazilari asaletten anlamaz. kendini bi halt sanabilir hadlerini bildirmediginde
2 sene sevgili olduktan sonra ben bunun aldattığını yakaladıktan sonra sessizce terk ettim. ve bir daha üniversiteyi okuduğum şehre dönmedim. yani 6 yıl görmedim onu bir daha. ailesini onu engelledim. ama her sene annesi beni arıyordu farklı numaralardan. bende kapatıyordum. şimdi ise yıllar sonra kendi takip isteği attı. olay bu
Cevap sahibi
+1 yıl
annesi bile unutamamis seni nasil bir izlenim biraktiysan
Annesi beni çok severdi. Babaannesi ve annesi her gün arardı zaten hahah Tüm ailesi beni zaten biliyor , üniversite zamanında tanışmaya götürmüştü ailesine. Babası, halası, kuzenleri, teyzesi, babaanne, anneanne, erkek kardeşi herkesi tanıyordum yani. Niye unutmamış bilmiyorum. Ama oğlu içinde olsa rahatsız etmesi hoş değil... Nasıl bir izlenim bıraktım bilmiyorum açıkçası.
Evet beni bir erkekle aldatmıştı. Videolarını , resimlerini bir çok mesaj, aramalarını görmeme rağmen bir şey demedim. Sessizce terk etmiştim yıllar önce.
Helallik isteyecek biri değil. Müslüman değilim zaten. Biri aldatılıyorsa kusuru olduğu için mi aldatılır hahah Ne kadar apt*lca bir düşünce... Ona değer verdiğim için mi kusurluydum? ya da sadık olduğum için? beni bir erkekle aldattıysa bu benim kusurum mu hahaha:D
Hayır alamaz. Kendime özsaygım var. Aldatmanın affı olmaz. Ayrıca şimdi onu sevmiyorum ki.:D Aradan 6 yıl geçti hahah Ben onu terk ettikten 2 yıl sonra başka birine aşık oldum. 2.5 yıl deli gibi aşıktım... Ama onunlada olmadı. konu farklıydı tabii. aldatılma değildi. Yollar ayrılması gerekiyordu... Şu an kimseyi sevmiyorum. Erkolar benden uzak dursun modundayım . Acayip soğudum ilişkilerden :D