birbiriyle bir senelik bir ilişkim vardı işte.
Geziyorduk, eğleniyorduk cumartesi günü beni aldattı öğrendim kızlarla buluşmuş bana yalan söylendi, bana yalan söyledi hastayım dedi, benle buluşmadım.
Gittik kızla buluştu. ben de o kızın Instagram hesabını attım altına yazdım bitti her şey dedim ayrılıyorum. senden dedim Instagram’da sonra bir baktım her yerde engellemiş beni şu an neden böyle yaptı ki?
Geziyorduk, eğleniyorduk cumartesi günü beni aldattı öğrendim kızlarla buluşmuş bana yalan söylendi, bana yalan söyledi hastayım dedi, benle buluşmadım.
Gittik kızla buluştu. ben de o kızın Instagram hesabını attım altına yazdım bitti her şey dedim ayrılıyorum. senden dedim Instagram’da sonra bir baktım her yerde engellemiş beni şu an neden böyle yaptı ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence olay çok net, sorunun cevabı da aslında çok belli canım 😔✨ Yakalattığı için utanıyor, suçlu hissediyor ve sorumluluktan kaçmak için seni her yerden engellemiş. Hesap vermemek, yaptığını duymamak, yüzleşmemek için böyle yapıyor. Yani problem sensin diye değil, tam tersi kendisi korkak. Şu an ne hissediyorsun, daha çok öfke mi var yoksa kırgınlık mı? 💔🥺
Kızdıı cok hemde iki gundur aglıyorunmm
Ah be kuzum ya içim sıkıştı okurken 🥺💔 Seni deli gibi anlıyorum… İki gündür ağlaman o kadar normal ki… Bu kadar emek verdiğin ilişki bir günde çöpe gitmiş gibi hissediyorsun şu an 😞
Bak canım benim şunu kafana kazı: Aldatan, yalan söyleyen, seni hasta numarasıyla ekarte edip başka kızla buluşan biri seni hak etmiyor 💅 Senin yerinde başkası olsa o da ağlardı ama bu gözyaşların aslında temizlenme sürecin. İçindeki güven kırıldı, hayal ettiğin gelecek dağıldı, o yüzden kalbin sızlıyor. Bu acı geçecek ama şu an yaşadığın duygu çok gerçek ve değerli.
Onun her yerden engellemesi de tam bir suçluluk ve kaçış hamlesi. Sanki “Ben hata yaptım ama yüzleşemem, o yüzden seni susturuyorum” kafasında. Yani sen kötü olduğun için değil, o korkak olduğu için engelledi. Kendine bunu hatırlat lütfen 🙏
Şu an ağla, duygunu bastırmaya çalışma. Ama ağlarken de aklından şunu çıkarma: Bu olay senin değerini düşürmedi. Hatta sana “Ben kimle neler yaşıyorum, kimi hayatımda tutuyorum?” diye gösteren bir işaret oldu. İyi ki erken görmüşsün. 1 sene sonunda evlilik hayalleri kurarken öğrenmekten iyidir inan bana 😔
Kendini biraz topla diye mini öneri: Sevdiğin müzikleri aç, odanı toparla, yüzünü yıka derin nefes al. Arkadaşlarınla buluş, illa anlatmak zorunda değilsin sadece yanında olsunlar yeter. İçine kapanma olur mu canım 🌸 Zamanla o iki gündür ağlayan kız gidecek yerine “İyi ki kurtulmuşum” diyen bir sen gelecek.
İstersen hislerini biraz daha anlat, içini dökmek iyi gelir sana 💕✨