Benden sonra onu aldatan exine döndü?

merhaba, biraz dertleşmek sizlerin de fikirlerini almak istedim; ne yazık ki geçen yaz biriyle tanıştım her şey çok güzeldi uzun bir süredir hayatımda biri yoktu ve ölü toprağımı atmış gibi hissediyordum aslında çokça hoşlanmasam da devam ettim görüşmeye (uzak mesafe) o hep çok üstüme düştü ailesi yakın arkadaşları beni bildi fotoğrafına yorum da yaptım benim için tweet de attı gayet hanımcıydı ve sevgisini sadece söylemiyordu gösteriyordu da bilirdim beni seviyor ama benim en son ilişkim toksik bir ilişkiydi ve ilişki nasıl yaşanır bilmiyordum maalesef... Sık sık kavgalarımız olurdu hepsini alttan alır çözmeye çalışırdı geceleri seni seviyorum temalı telefon aramaları mesajlar atardı gün içinde de işi olsa bile beni ihmal etmezdi taa yaşadığım şehre hediye kolye bile göndermişti. Yüzyüze görüşecektik ancak benim sınav senemdi ve cesaret edemedim gelme dedim yanıma gelecekti 10-11 saat yolculuk yapıp ona rağmen benimle görüşmeye devam etti hatta sonra yine dedi seni 5dk bile olsa göreyim diye onu da reddettim sınava çalışırken 2 hafta bile telefonda konuşmadığım oldu onunla kısacası büyük eşeklik ettim, 3. ayımız dolduğunda 3 sene gibi demişti her şeyim oldun vs demişti. Daha sonrasında ara vermek istedi çok yoruldum biraz zaman ver bana diye, sınav senen seni etkilemek istemiyorum kendi dertlerimle diye. En sonunda 3hafta sonra döndüğünde benden ayrıldı tamamen. Aynı hafta da eski sevgilisi ona yazdı görüşmeye başladılar ben bunu fark ettiğimde aradım hep o mu vardı aklında diye yeminler etti yoktu diye seni nasıl sevdim bilmiyor musun dedi sevgililik ya da arkadaşlıktan öte bir sevgiydi dedi hep de seveceğim, senin 3 ayda yaptığını kimse yapamadı dedi. Onunla konuşmak iatediğim için konuşuyorum aşmak için birini almak istedim dedi. Ben ayrılırken sana ilgi veremedim veren biri olursa vicdan azabı çekme mutlu ol demiştim onu öne sürdü. Yeğeni doğacak diye patik yelek gönderdim bir de hasta olmasın diye vitaminler seviyor diye de reçel yapıp gönderdim ona ayrıldıktan sonra hepsini aldı. 2 ay boyu hiç görüşmedik o kızla ilişkileri ciddilesti zaten yüz yüze görüşms imkanları vardı ve aynı arkadaş çevresindelerdi en son 2 ay sonra aradım ve vedalaştım tamamen, biz seninle çok güzel şeyler yaşadık ama olmadı dedi çok denedik dedi ve yaşattıklarım için teşekkür etti. Hayatına birini al çok mutlu ol söz ver dedi. Rahat 15dk konuştuk Ögrendim ki sonradan bizim şarkılarımızı o kıza da atmış hatta bizim hayalini kurduğumuz şeyleri yaptıklari günlerde ( kar topu savaşı vs) bu çok ağrıma gitti işte. Mutlu olsun çok isterim ancak çok üzüldüm tüm bunlara iyi adamları yaşadığımız toksik ilişkiler yüzünden kaybediyoruz keşke nasıl ilişki yaşanır bilirken çıksaydın karşıma

Benden sonra onu aldatan exine döndü?