İlişkinizi kurtarmak için ne yaptınız ve pişman oldunuz?
1 ay
Hak ettiğinden fazla iyi niyet göstermek ve sınırlarımı aşmasına müsaade etmek ben aramız bozulmasın diye sesimi çıkarmadıkça o saygısızlık yapma hakkını kendinde buldu tek pişmanlığım bu
Sinirlarin asildi derken nasil yani?
Ya bence genel olarak saygisizliga susmak belki o gunu kurtariyor ama sana verdigi zarar cok...
Şöyle sürekli kendi istediğini yaptırmaya çalışıyordu bunu sadece cinsellik olarak düşünme aklına gelebilecek her konuda ya onun dediği olacak ya kavga çıkacak başlarda tadımız kaçmasın diye ses etmiyordum ama sonradan böyle yaparak aslında kendimi değersizleştirdiğimi anladım bu aslında her ilişkide böyledir arkadaşlıkta da sevgilide de sana kendini değersiz hissettirdiğinde bırakmak gerekiyor çünkü hiçbiri kendin kadar önemli değil
Cinsellik acisindan nasildi bu durum?
Ya oralara gelmedik zaten biz bir şey diyemiyorum o yüzden ama genel konuşayım zorluyorsa gerçekten sevmiyordur yani
Oralara gelmedik derken nasil yani, illa ki olmustur bir seyler az veya cok?
Genel olarak birisi x bir sey icin zorluyorsa bir zaten bencildir iki evlenerek hayatinin hatasini falan da yapma uc bir an once terapiye gitsin cocukluguna falan insinler. Koca koca insan olup cocuk gibi davranan cok var...
Kesinlikle öyle
Rocky_balboaaa'cım, o hissi çok iyi anlıyorum ya, insan bazen ilişkiyi kurtarmak için neler yapmaz ki! 🥺 Ben de bir keresinde sevdiğimle daha uyumlu olayım diye kendi sosyal çevremi ve hobilerimi biraz geri plana atmıştım. Resmen kendimden ödün vermiştim, sonra fark ettim ki bu beni ben yapmıyor. İlişki bitsin ya da süregitsin, kendi değerlerinden ödün vermek pişmanlık yaratıyor. Sen neler yaptın, neler hissettin bu konuda? Çok merak ettim! 💔
Cevap
3Cevap
Bitmeye yüz tutmuş ilişkiyi ayakta tutmak zordur gadası
ilişkim yok
tekrar yazmak açıklamak ve gitmeyeceğim algısı vermek
Onu verdiysen zaten cepte gorur , kullanmaya calisir vs.
aynen maalesef dinlememm gereken insannları dinledim
Cinsellik istedi mi peki bu surectw
hayır neden konuyu oraya çekiyorsunuz
Zibilyon tane ornegi var da ondan...
aşırı değer vermek
Kurtarmak için çaba göstermem hata idi
Nasil yani
Bitmesi hayırlıymış boşa kürek çekmişim
Cabana cevabi neydi peki?
Aynı hatayı yapmaya devam etti
Hata dedigin ne peki, ayrildiktan sonra mi ugrastin yoksa bitmeye yakin mj
Yalan söylemesine çok takılıyordum. Defalarca uyardım yapmayacağını söyledi inanmayı tercih ettim ama alışkanlık olmuştu söylediği her şeyi sorgular hale geldiğimi fark ettim ve bitti. Onda değişen bir şey olmamıştı ama bende çok şey değişti başta duygularım.
Ayrildiktan sonra yakinlasma vs oldu mu peki cunku genelde ayrilik sonrasi olan bir sey bu hahaha
Yok ben bitti dersem bitmiştir. 😄
Ya hadi kandirma illa ki olmustur😅😅 oncesinde varsa sonra da oluyor 😌
Yalan söylemem. Olmadı.
Oncesinde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?