Geçmiş ilişkilerinize baktığınızda neyi yanlış yaptım diyorsunuz?

Kendimi direkt duygularıma kaptırıp dünyanın gerçekten pembe olduğuna masalların gerçek falan olduğuna inandım ve bu hepsinde geçerli. Küçük çocuklar gibi heyecan duyuyorsam aşık olmak ölüp bitmek için yeterliydi. Sonradan fark ettim ama iyi ki de bunlar yaşandı şimdi her şey daha kıymetli benim için gerçek duyguları daha net görüyorum
Sevdiğim kişiyi hayatımın merkezine koyup sanki onsuz bir hayat mümkün değilmiş gibi davranmak. Yaşadığım bir anı ile ne olduğunu anlatayım bari. Birden başka bir şehire taşınma kararı aldı hanımefendi, bunu telefonda anlattığında anladım bir hata olduğunu. Oysaki ben yıllarımı verdiğim ve sonunda kazandığım memuriyetten vazgeçmeyi düşünüyordum. Sırf başka bir şehre taşınmayıp beraber olmak için. İşte insan sevdiği zaman gözü kör olabiliyor. Unutulmamalı ki bir insan için en değerli varlık kendisidir. Bunu bana çok iyi öğretti kendisi.
Net olmadım. Arkadaşça devam ettik. Bir yanım sevgili olsam mı falan diye düşündü. Bir yanım umut verme kıza dedi.
Şimdi net biriyim. Hoşuma gidiyorsa belli ediyorum. Bir iki buluşmada yakınlaşıyorum, öpüyorum dokunuyorum. Bir arkadaş gibi değil bir sevgili gibi yaklaşıyorum. Kızların isteği de budur zaten.
Ben yanlış yapmam kolay kolay yaptıysam da bilerek yapmışımdır. Geçmiş ilişkilerime bakıyorum ve hepsi de güzeldi hala beni iyi hatırladıklarına da eminim.
Görüş
15Görüş
Hangi birisini sayayım
Değer verdim yapmamam gerekti
Fazla değer vermemek gerekiyormuş
Çok tavizler verdim kendimi cignettim yapımı değiştiremiyorum o yüzden son uzun yıllardır kalbimi kalın çelik kapılarla kapattım dışarıdan çalınsa bile içersen gram ses duymuyorum
Geçmiş ilişkilerime baktığımda gerçekten karşımda ki insanlara hak etmedikleri kadar fazla ilgi verdiğimi düşünüyorum. Onun dışında onlarsız yapamazmış gibi davranmamda ayrıca yanlıştı.
Önceliğim yanlış kişileri seçmek. Ve haddinden fazla hatalarını görmezden gelip affetmek. bundan sonra asla ama asla yapmayacğim şey. İlk hatasında tek kalemde siler atarım.
Neden bir ilişkiye başladım diyorum en büyük hatam bu aonu mutsuz bitecek niye giriyorsun bu işlere adam
Kör davranmışım. Gerçekten kör olsaydım daha az hata yaparmışım..
Ne doğru kişi ne de doğru zaman. Hepsi yanlış kişi ve yanlış zamandı.
Sabretmeyi ve akışına bırakmayı geç öğrendim. Bu konularda hatalar yapmışım.
Adam sıfatıyla gezen, elini önünden çekmeyen insanlarla münasebet kurmuşum
Çok değer vermekle , anlayışla karşılamakla ve dobra , dürüst olduğum için çok pişmanım değmezmiş
Bazi manita olduğum ya da flört tarzi kişilerle aslinda selam bile vermemiş olmam lazimdi. Düzgün insan olan bi kaç tanesi hariç cikmamam gereken boktan karakterli kişilere selam bile vermemem gerekirdi diye duşunuyorum.
Mükemmeliyetçi olmak...
Artık mükemmeliyetçi değilim, çapkın biriyim ve daha mutluyum...
Fazla ilişkim olmadı fazla değer vermek diyorum ama
Hiçbir şey geçmiş geçmişte kalmıştır geçmişte aldığım kararlar olmasaydı şu an bu durumda olmazdık oyuzden aldığım tüm kararlardan memnunum..
Çok sevdiğini göstermeyeceksin ona o egoyu vermiyeceksin güvenmeden
Çok sevmişim çok değer vermişim.
Yanlışım şu. Ben fazla iyi niyetiydim
🤣🤣 Baştan kural hatası var
En İyi Görüş