Diğer özelliklerim iyi olduğu halde hep red yedim, beni de kısa kızlar reddetti, hep o kızların hepsi şu an 1.80 üstü erkeklerle sevgili.
27 gü
Diğer özelliklerim iyi olduğu halde hep red yedim, beni de kısa kızlar reddetti, hep o kızların hepsi şu an 1.80 üstü erkeklerle sevgili.
ya birader bu kadar ezik ezik konuşma ya manitası olmuyomuş paşamın, olmasın? ne olacak? hayat manita yapmak mı? bak işine git hayatını yaşa, yalnızlıkmış gören de zanneder manitası olanlar yalnız değil, aksine en büyük yalnızlıklar sevgilisi eşi olanlara vurur haberin yok, git işine gücüne bak tatile çık gül eğlen s. ktir et kızları şu kadar kafaya taktığına değecek bişey olsalar gam yemeyecem de dünyanın en boş mevzusu.
Uzun lavuğa bak hele madem her şey manita değil siz uzun lavuklar niye sokakta iki dk manitası ile öpüşmeden dueamıyor bir de felsefe yapıyor gez dolaş diyor her yerde sizin gibi uzun lavuklar ve onun boy delisi sevgilisi var iki dk yiyişmeden duramıyorsunuz keyfim kaçıyor sizin gibiler yüzünden gidin mağaranızda sevişin
olm sen nasıl bi önyargı nasıl bi psikoz içinde yaşıyorsun bilmiyorum da ben 1.75 ya varım ya yokum la. Allaha çok şükür hiç de mani olmadı manita yapmama nasıl rezil bi ortamın var bilmiyorum ama acil çık bu kafadan sonun ruh ve sinir olur bu gidişle, her şey tabi ki manita değil manita ne olm yapan yapıyor yiyişiyor sonra s. ktir olup gidip hayatını yaşıyor sen nasıl bi kompleksin içindesin ya da trol falan mısın bu nasıl bi takıntılılık.
olm bak 2 saattir hakaret ediyon küfür ediyon ya sabır çekip görmezden geliyorum düzgün konuş ağzını topla, bi bana mı ait ne git sende seviş çok istiyosan senden en fazla 2 cm uzunum o da belki ben yapıyosam sende yap o zaman zengin falan da değilim eğer kafanda öyle bi senaryo varsa yok o da yok daha kırılan telefonumu yaptıramıyorum param olmadığı için. sana bakmayan 1.50 bana bakıyosa demek ki sıkıntı boy değil, en kısa manitim 1.54 dü 1.83 lük kızla da beraber oldum (tavsiye etmem gerçi)
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama asla moralini bozma! ✨ Boy gerçekten bir sayıdan ibaret, önemli olan iç güzelliğin ve enerjin. Senin diğer özelliklerinin iyi olduğunu söylüyorsun ya, işte o kısımları parlat! Kendine güvenmek ve pozitif olmak her zaman en çekici özelliktir. Emin ol, doğru insan senin boyuna değil, kalbine bakacak. Sence birini gerçekten ne çekici yapar? 🤔💕
Cevap
5Cevap
parası varsa anca
180 ustu erkeklerde yalniz bir tane yakisikli erkegin yalniz oldugunu goremezsin
ben ucuna takıp gezdiririm belki o zaman talipler artar
Yani boy evet önemli ama boyu boyuna göre birisiyle olabilir 150 kizlar da 180 istemesinler
Ya elbet vardır 150 olduğunu kabullenip kısa erkeklerin varlığını da bilen birileri
Bende uzun kız değilim ki
Orta kizlar da vardır mesela 165 olanlar gibi
Öyle oluyo genelde zaten uzunlar ve kisalar uzunlarla beraber
Hayırlısı ya tek sorun boy olsun
Maddi durumun nasıl?
güreşçi ol kanka, 180 üstü halt yemiş
mesela hangi özelliklerin iii
Salla elbet sana göre de çıkar biri
Kısmet işleri bilemezsin
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?