- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence ağzınız iyi laf yapması, komik ama aynı zamanda eğlenceli, bilgili biri olmanız gerekiyor. Boyunuza yakın bir kızla sevgili olabilirsiniz yani tam boyunuzda olmasa bile sosyal ortamlara girerek sizden birazcık uzun bir sürü kız görürsünüz. Her kız uzun değil sonuçta.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKendinle ilk olarak barismayi seç arkadaşım. Sana bu düşünceyi sokan kim varsa iletişimi kopar. Her şey tip ve boy değildir. Evet pastanın büyük bir bölümü tutar belki çoğu kişi için ama değildir. Ozguven yoksa hiç bir şekilde yol alamazsın. Bence bir psikolog ile ilerle. Çok kafaya takıyorsan
21 Yorumla
Soran1 yılAblacığım 160 çirkin ve ince sesli olunca tüm hayatın bunla alakalı oluyor hangi kız böyle birini sever ki
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim esim 1,60 ben 1,50 köy de evlendik yani ne para ne pul önemli beni prensesler gibi el üstünde tutuyor mutluyuz insallah sanada denk gelir
1119 Yorumla
Soran1 yılUmarım abla bende birisini beni sevse el üstünde tutardım zaten. üstüne zengin olabileceğim bir mesleğide okuyorum zaten
Soran1 yılNasıl tanıştınız peki
Cevap sahibi1 yılİkimiz de calışıyoruz kardeşim
İş yerinde tanışdik ve cok mutluyum
Soran1 yılAbla nasıl etkiledi seni taktik verebilir misin bana
Cevap sahibi1 yılTabiki de
Cok özgüvenli kendinden emin
Spor yapmis vücüdü cok cok dikkt cekici öyle aman aman kasli biri degil ama bakimli temiz giyinen parfüm kullanan biri
Güler yüzlü kültürlü nerde ne konusmasini bilen biri
Cevap sahibi1 yılKendine güven sakin kaprise girme
Kendine iyi bak spor yapabilirsin güzel özenmis giyinebilirsin
Soran1 yılÜniversite başlicak ilk yılım ben insanlarla nasıl tanışacağımı bile bilmiyorum o kadar sosyal özürlüyüm.
Cevap sahibi1 yılGüzel insan ilk basta kendine güvenirmisin bu cok önemli sen nekadar özgüvenli olursan okadar iyi
Ukala kendini beğenmiş demiyorum Özgüven
Soran1 yılDeniyorum
Cevap sahibi1 yılSakin kendini üzme seni seven kisi boyun posun para icin sevecekse hic sevmesin daha iyi karsina öyle biri cikar ki cok cok mutlu olursun
Cevap sahibi1 yılBurdaki bazi GeriZ.. kali kizlarin sorusuna da bakip kendini üzme yok 1,80-1.90 boy olsun falan onlarin hayattaki tek basarisi koca parasi yemek
Elimden bir şey gelirse hep yazabilirsin konuşuruz
Soran1 yıltamamdır abla çok teşekkür ederim şu an ilk yapmam gereken şey normal sosyalleşmeyi başarmak onu bile yapamıyorum maalesef üni başlicak umarım güzel geçer.
Cevap sahibi1 yılNerede yasiyorsun? Hangi sehir?
Cevap sahibi1 yılRica ederim 🌹🌸
Soran1 yılantepteyim adanaya okumaya gidicem sen nerelisin
Cevap sahibi1 yılYaaaa bizde almanyadayiz
Yolun da bahtin da acik olsun
Soran1 yılteşekkür ederim. sizin de açık olsun
Cevap sahibi1 yılCok tesekkür ederim
Cevap sahibi1 yılNezaman konusmak istersen yaz 🌸
Tip ve Boy önemli değil diyenlere inanma böyle söyleyen insanlarda dış güzelliğe önem veriyor mesela ben 172 boyundayım çirkin değilim benim bile şimdiye kadar 1 sevgilim oldu o da beni aldattı senin durumunu düşünemiyorum paran yoksa sağlıklı bir aşk hayatın olmayacak
14 Yorumla
Soran1 yıl160 çirkin ince sesliyim param olsada olmicak bence
Soran1 yılZengin olabilirim ama o zaman gençliğimde olmicak 26 ma kadar sevgisiz bir hayat yaşicam galiba
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, boş ver boyu ya! 😄 160 olsun, 150 olsun, öyle şeylere takılma bence. İçtenlik, mizah, güven almak bir ilişki için çok önemli. Boyunu kafayı takmak yerine, kişiliğini ve kibar tavırlarını göster. Unutma, her kızın beklentisi farklıdır, bazıları kısa boylu erkekleri bile çok çekici bulabilir. 💖 Go get ‘em, tiger! 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılHer şey görselden ibaret değildir..
17 Yorumla
Soran1 yıl160 boyum var asimetrik suratım kötü bir cildim ince bir sesim var dışarı bile çıkmıyorum abi her şey görsellik benim için
- 1 yıl
Seni sadece fiziksel olarak değerlendirecek insanlardan zaten uzak durman senin açından daha iyi olacaktır.. Kendini geliştirmek için çaba sarf et..
Soran1 yılTüm insanlar böyle bir tane bile insan tanımıyorum yukardaki özelliklere tamam diyecek nasıl normal bir hayatım olsun ki
- 1 yıl
Sen bile bu kadar olumsuz bir yaklaşım sergilerken başkalarının nasıl olumlu yaklaşım sergilemesini bekliyorsun? Sen öncelikle kendine güvenmen ve böyle basit şeyleri dert etmemen gerekiyor.. Görsel şüphesiz önem arz ediyor lakin her şey demek değildir..
Soran1 yılBaşkaları olumsuz sergilerken ben nasıl olumlu kalabilirim gerçekçi ol sevgiliyi bırak normal sosyalleşmek bile imkansız bu özelliklerle var olmam başkalarının hakaret etmesi için yeterli bir sebep
- 1 yıl
Sen kendin olmaya özen göster, insanlar her zaman bir kulp takarlar..
Soran1 yılKendimim zaten ama bu bir şeyi değiştirmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsevgili yapamaz
10 Yorumla Boyun 1.60 olsa da, sevgili bulmanın boyla hiçbir ilgisi yok. Gerçekten önemli olan şey, kendine güvenmen, kendini olduğun gibi sevmen ve sana değer veren birini bulman. İnsanlar fiziksel özelliklerin ötesinde, kişiliğine, içindeki güzelliklere, değerlerine ve samimiyetine değer verir. Sosyal ortamlarda daha fazla yer almak, hobilerine odaklanmak ve insanlarla doğal bir şekilde tanışmak, sana bu konuda yardımcı olabilir. Kendini rahat hissettiğin ortamlarda, gerçekten uyumlu ve seni anlayan biriyle tanışman çok daha kolay olur. Boyunun, sana sevgili bulma konusunda engel olmaması gerektiğini unutma..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılVücut geliştir artın olsun. Ayrıca denin boyunda olup Profesyonel Basketbolcu olanlar bile var. Öz güvenli ol. Kısa olsa da çekici olan birçok erkek tanıdım. Hepsi de kendinden emin ve çekiciydi. Zaten mevzu kendini nasıl gördüğün.
13 Yorumla- 1 yıl
Bende olmadı çünkü zaten benim boyum 170'ten fazla.
- 1 yıl
Güzel. Ama ona da bize mızmızlandığın gibi mızmızlanıp onu kaçırma. Öz güvenini yenile ve düzelt en kısa zamanda.
Soran1 yılTamamdıd ablam
Gizli Üye(36-45)1 yılKısa boylu olmanın sevgili bulma konusunda bir engel oluşturduğunu düşünmek yerine, kendine güven ve kişisel özelliklerini geliştirmeye odaklanmak daha etkili olabilir. Kendi güçlü yönlerini ve ilgi alanlarını belirleyip bunlara odaklanarak, karşı cinsle ortak noktalar bulabilir ve etkili iletişim kurabilirsin. Sosyal ortamlarda aktif olmak, hobilerine ve ilgi alanlarına göre gruplara katılmak da fırsatlarını artırabilir. Ayrıca, empati, samimiyet ve saygı gibi kişisel değerler, ilişkilerde büyük rol oynar. Unutma ki, bir ilişkide önemli olan sadece fiziksel özellikler değil, aynı zamanda uyum ve anlayıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen 152 yim mesela genetik işte benim de özgüvensizliğim var benim babam 167 ydi gayet de evlendi adam dedem 160 civarlarında o da evlendi gayet sende sevgili yaparsın ama kısa olur uzun biriyle sevgili olamazsın çoğunlukla eksisi o yine erkekte daha sıkıntı da 150 kız çok onların hepsi de 190 istemiyor 190 harbi çok uzun çünkü sonuç olarak 150 civarı biri ile sevgili olabilirsin peki merak ettim sakıncası olmazsa 165 falan gördüm de 160 ta boy kısalığı falan mı vardı genetik miydi? Hormon alabilirdin aslında önceden
211 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBak mesela yorumlarda gördüm yazdıklarını sesin inceymiş benim de biraz kalın kadınsı da değilim insanlar küçükken benimle de dalga geçti dışlandım arkadaş edinemezdim ama bende çekingenlik de vardı ondan bazı şeylerde bence ben insanların gelip benle arkadaş olmasını beklerdim git selam ver gülümse sınıfta bir konuda öne çık mesela
Soran1 yılgenetik kanka hormon sıkıntım yok sen olur muydun mesela 160 biriyle dürüst cevap verirsen sevinirim kimseyi yargılamıyorum zaten
Cevap sahibi1 yılBen olurdum çünkü 190 falan 150 kız için saçma iş zaten %5 ten de azdır Türkiye'de 190 biri bana çıkma teklifi etse garip hissederim 38 cm var yani benim zaten sevgili olacağım biri 175 i falan geçmemeli bence ha ben burada diyorum ama boya çok bakıldığı da bir gerçek ben kısayım mesela kısa boya bir şey demem ama çoğu kız öyle olmayabilir ama kaç milyon kız arasından illa birini bulursun
Soran1 yılBen olurdum diyen ilk kişisin duygulandım. benim annem 145 babam 170 bu civarda olmam normal abim 190 ama mesela şans birazda. 145 kızda gördüm gerçek hayatta bir kaç tane var yani ama kabul ederler mi mesele orada
Cevap sahibi1 yıl145 boyu sorun ediyorsa harbi egoludur yaklaşmayacaksın abinin boyu anormal ama 190 nasıl çıkıyor ki özel bir durum mu var uzamasını sağlayan zorlasa 165 belki 167(bunun için de çok iyi beslenmesi egzersiz yapması lazım) yani 145 kızdan hoşlanıyorsan direkt sorma bence dikkatini çek önce sonra buluşma falan ayarlanır
Soran1 yılbirde mesela kriterin neler cidden düşünerek cevap verirsen çok güzel olur insanlar düşünmeden cevap veriyor genelde. mesela seni sevmesi mi veya zengin olması, yakışıklı olması, atılgan olması, sürekli ilgi göstermesi gibi. hangilerini tercih ederdin
Soran1 yılgenler öyle çalışmıyor benim gibi çok örnek var kısa uzun kardeşler arasında çalışma mantığı çok farklı. uzamak genlerle alakalı ama öyle anne babanın ortalamasını almak gibi değil
Soran1 yılcevap içinde teşekkürler ayrıca
Cevap sahibi1 yılKafa dengi olması hepsinden daha iyi çoğu kız kendinden iyi maaşlı birini ister ama ben ezik hissederim ya ama şu an sevgili gibi şeyler düşünmüyorum önce üniversiteye gitmem lazım
Cevap sahibi1 yılGaripmiş bizim akraba da öyle gerçi annesi 155 civarı falan babası 170 civarı çocuk 188 ama çok spor yapıyor iyi besleniyordu birde bizim dede uzundu 180 den uzundur şu an gençliğinde 185 rahat vardır 70 yaşında bu kadar uzunsa ama çocukları hep kısa ya onun da
Cevap sahibi1 yılRica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılBunu mu dert ediyorsun ya la olm sana bakmayanla olma kendine güven az özgüvensiz erkek 190 olsa ne olmasa ne önce özgüvenin olsun
416 Yorumla
Soran1 yılAbi neyi takayım 160 ım üstüne çirkinim üstüne ince sesliyim. Herhangi bir kıza sorabilirsin 160 biriyle sevgili olur muydun diye bunu mu takıyorsun dediğin şey yüzünden hayat yaşayamıyorum ben şu an odamdan çıkmiyorum
- 1 yıl
Kardeş güzellik göreceli bi kavramdır erkek adamdan çirkin diye bi ayrım yapılmaz sen delikanlı ol senin çekiciliğin ordan olur
Soran1 yılAbi 1000 kıza sorsan böyle bir ekeği 1000 ide reddeder kör kız bile sesimden reddeder sende biliyorsun bunu
- 1 yıl
Her kör satıcının bir alıcısı vardır
- 1 yıl
Sen böyle içine kapanık kendini ezik görürsen kimse yanında olmaz tabi önce kendini pazarlamayı bileceksin
Soran1 yılAbi en kötü dış görünüşe sahip olan kişi benim yaşıtlarım arasında nasıl olabilir ki
- 1 yıl
Yok arkadaş sen seni Yaradana haksızlık ediyorsun kendine değil
Soran1 yılBeni cezalandırmak için böyle yaratmış başka açıklaması yok
- 1 yıl
Allah cezalandırmak için yaratmaz imtihan olarak yaratır ama sende isyan ediyorsun oysa çok güzel şeylere sahip olacakken bana bunu neden yaptın der gibi davranıyorsun
Soran1 yılÇok güzel neye sahip olabilirim çocukken bile insanlar tarafından dışlandım yarısı kadardım diğerlerinin halada üstü kapalı olsada devam ediyor ve sırf bu yüzden hayatım boyunca sevilmicem böyle imtihan mı olur
- 1 yıl
İmtihan her şekilde olur sen mi belirliyorsun bir öğretmenin soracağı soruları öğretmen mi ona dedin mi hiç ne biçim sorular bunlar diye
Soran1 yılYa belamı skyor nasıl dayanayım ben hayat boyu buns
- 1 yıl
@alinawsy kör kızı nerden anladın acaba o deyim o demek değil
Her kör satıcının bir alıcısı vardır demek her insanın bir nasibi vardır demek kızlar nerden çıktı - 1 yıl
@alinawsy hahahahaha kafası yandı kızın 😂😂😂
sana çok kötü tavsiyede buluanna dengesizler olmuş yok kafana sık falan diye. sakın ha kardeşim. sen kendine güven, mutlaka seni seven birileriçıkar. sakın yanlış bişey yapma
21 Yorumla
Soran1 yılAbi tamam onlar kötü tavsiye hadide 160 çirkin ince sesliyim kim niye sevsin
1 yılsevgide bitiyo her sey benim sevgilimde kisa ve bir cok arkadasim nasil baktin buna vs seyler spyluyo hic biri umurumda degil onu cok seviyorum ve bana gore dünyamin en yakisikligi erkeği yani anlayacagin seni sevecek birini bulursan ne tip ne boy ne baska bisey onemli onemli olan kalp umarim bulabilirsin 🤍
34 Yorumla
Soran1 yılSağol bende dış görünüşe bakmıyorum ama insanlar işte
Soran1 yılkanka hoşlandığın kişiye ilgini nasıl belli edersin taktik var mı
- 1 yıl
yani biraz ilgili oldugunu belli etmen lazim iste gunaydinmis iyi gecelermis falan bu gibi seyler ya da konusurken arada olan iltifatlar falan bence bu sekilde belli edebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBoy değil de önemli olan yüreğin çarpması, çarptırabilişin. Boy kısa olabilir, bu olağan bir şey karakterinizi sağlam tutup olgun olursanız 1.80 boyundaki kızın dahi ilgisi üzerinizde olur.
11 Yorumla
Soran1 yılKeşke abla ):
1 yılBen kendimden 7 cm kısa biriyle sevgili olmuştum pişman oldum kendim zaten 168 yani kısa boylu erkekten olmaz
21 Yorumla
Soran1 yılNiye olmaz ki?
1 yılBen 1.50'yim mantıken 1.90 biri çok sırıtıyor. Hem benim babam da 165 civarında evlenmiş, yuva kurmuş. Zor değil yani
16 Yorumla
Soran1 yılEn azından 170 birini istersin tahminimce veya yakışıklı
Soran1 yılHaksızsam söyle
- 1 yıl
İnsandan insana değişkenlik gösteriyor ki 165 birinden de hoşlanmıştım. Biriyle sevgili olmak için keskin kriterlerim yok ki ben de kısayım. Umarım Allah senin karşına da dilediğin gibi insanlardan çıkartır
Soran1 yılSanmıyorum ümidimi tamamen kestim artık 160 boy kötü bir cilt asimetrik yüz ince ses dünyaya en kötü şartlarda gelen kişiyim sanırım
- 1 yıl
Bence sakın ümidini kesme kendine güven. O 165 dediğim çocuk konuşkandı ve kültürlüydü. Kendine özenirdi. Sende tarih bilginle, sinema bilginle vs ile birini etkileyebilirsin
Soran1 yılTipi normaldir en azından.
1 yılBoy uzatma egzersizleri var, 20 yaşından küçükse yap beni 1.74 den 1.76 ya çıkarmıştı 1.5-2 ayda
13 Yorumla
Soran1 yılPlaklarım kapali bir kaç santim atabilirim ama devamı gelmez
- 1 yıl
Plak kapalı olması büyüme hızını etkiler sadece, uzamak mümkündür; ben bunun kaynaklarına eriştim denedim gördüm, 20 yaşından sonra yapıp uzayan adamlar da gördüm
Benim sadece yurtta kalmamdan kaynaklı 6 ay 1 sene yapabileceğim ortamamım yok
yoksa 5-10 cm uzardım
Soran1 yıl"Plak kapalı olması büyüme hızını etkiler sadece, uzamak mümkündür" bana bunun bilimsel kaynağını yolla abi istediğin her şeyi yapıcam ciddiyim. uzama plakları dediğimiz şey kıkırdak kıkırdağın kemiğe dönüşmeside kapanma oluyor. uzayacak bir şey yoksa ne uzayabilir
1 yılYaparsın başkan, sosyal kulüplere falan katil, bazen kızlar erkekten uzun oluyor, herkes boya bakmıyor
13 Yorumla
Soran1 yılTipimde yok ama
- 1 yıl
Tipe bakmıyor çoğu, ağzın laf yapsın yeter
Soran1 yılBakıyor bunu tartışmicam çünkü kesinlikle bakıyor
kardeş 2 ihtimal var önünde.
1. çok zengin ol
2. kafana sık
üçüncü bir ihtimal yok. gerekirse banka soy. net.
11 Yorumla
Soran1 yılİnancım var kafama sıkamam para üniversitede nasıl kazanim zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sevgili yapabilirsin tabi. aşk bu boya bakmaz sonuçta
11 Yorumla
Soran1 yılBakıyor 160 çirkin olunca aşk olmuyor sor bakalım hangi kız böyle biriyle sevgilir olur abla
Galiba olmuştu öyle karanlık bi dönem vardı benim boyum 156 çocuk galiba benden de kısaydı
12 Yorumla
Soran1 yılNiye karanlık dönem diyorsun ki?
Soran1 yılkısa olduğu için mi karanlık dönem dedin sırf
1 yılÖzgüvenin olmadıktan sonra zengin olsan da sevgili yapamazsın. Boyum 168 ancak gerçekten hoş insanlarla ilişkim oldu. Önemli olan kızları güldürebilmek, eğlendirebilmek, bilginle kendini ön plana çıkartmak.
15 Yorumla
Soran1 yılYakışıklı mısın abi peki
- 1 yıl
Bence değilim. Sıradan ve ortalama bir insanım. Kendine yakışan saçı, sakalı bulursan görünümünü dahi düzeltirsin.
Soran1 yılSesin nasıl kusura bakma fazla soru soruyorum
- 1 yıl
O da ortalama. Öyle gür, karizmatik bir ses tonuna sahip değilim.
Soran1 yılNasıl konuşmayı öğrendin peki insanlarla benim sosyal becerilerim çok düşük
Gizli Üye(25-29)1 yılgiyinişine önem verirsen dikkat çekebilirsin
21 Yorumla
Soran1 yılDenendi gene kötü duruyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet oldu. Ama popon öyle kaldırdım ki kendisi 165 götü 185 oldu sonra da beni aldattı
213 Yorumla
Soran1 yılNasıl oldu anlatabilir misin çok lazım birde götü 185 oldu ne demek ya
Cevap sahibi1 yılÇok sevdim havalanmış bacak kadar boyuyla kendini bir halt sandı sonra da gitti beni aldattı işte
Soran1 yılYa öyle demeyelim o kadar kötü mü kısa olmak bende 160 ım ): neyini sevmiştin
Cevap sahibi1 yılKalbini sevmiştim tabi neyini sevcem ogrenciydik hani parası flan da yoktu her goren buna nasıl baktın diyordu ama ben sevmiştim karşılığı bu olmamalıydı
- 1 yıl
Kotu olmus uzuldum ya. Umarim seven birine denk gelirsin
Cevap sahibi1 yıl@OrhanDeli işine bak abi
- 1 yıl
Gizli Üye
Tabii canım. Niyeyse geçmişte 1.80 den kısa erkekle sevgili oldum diyen tüm kızların onlardan ayrılma sebepleri aldatılmaları. Geçmişte 1.80 den kısa erkekle sevgili oldum diyen tüm kızlara niye ayrıldınız diye soruyorum. Hepside beni aldattı diyorlar. Acaba bu tesadüf mü yoksa gerçekten 1.80 den kısa erkeklerle sevgili oluyormusunuz.
Soran1 yıl@türk5561 herkesin yorumunun altına bunu yazma gene uğraştırma beni bildirdim gelmesin
Soran1 yıl@türk5561 evet benim sorum olduğu için
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 ya abicim Allah aşkına öyle bir genelleme olabilir mi ülkenin hepsini içine almişsin bı sal soruyu da
Gizli Üye(18-24)1 yıl1.65'im. Yapamazsın bro yolu YOK. Blackpill ya da incel olaylarını bilir misin?
11 Yorumla
Soran1 yılyaptım. bilirim boş bence imkansız değil ama çok zor. akrabalarımın hepsi 160 175 arası hepsinin sevgilisi var üniversitede okuyor çoğu.
Gizli Üye(30-35)1 yılKanka 1.50 kızlarda var mesela. Öz güvenin olsun. Boya takılma.
14 Yorumla
Soran1 yılOnlardan 160 kabul eden görmedim daha abla.
- 1 yıl
150 ler gerçekten çok değişik ya. Ben 174 um ben bile 190 hayali kurmuyorum
Cevap sahibi1 yıl@soenmonarch 🤣🤣🤣
Soran1 yılSonuç olarak olan bana oluyor toplumda her şeyle dalga geçmek ayıp ama kısa boyla dalga geçince normal karşılanıyor birde
Gizli Üye(25-29)1 yılkadın nezaket ilgi cesaret eğlence destek anlayış şımartılma gibi şeylerden etkilenir Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler, ne yakışıklılar var hanzolar tanışınca geçiyor heves
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Blanke hanzoları mı deneyelim aw
Önemli olan yaş değil karakter. Sevgilim 190 boyunda ama beni aldattığından şüpheleniyorum
22 Yorumla
Soran1 yılAyrıl o zaman 160 olsa bakmazdın bence yüzüne.
Ya ben 170 im hoşlandığım erkek 168 ve beni beğenmiyor sen neyden bahsediyorsun 🤣🤣🤣
219 Yorumla
Soran1 yılÇok mu yakışıklı abla nasıl etkiledi seni
Soran1 yılNeyini sevdin
Soran1 yılYa abla beni niye seven yok bir şeyini sevmiş olman lazım sonuçta
Soran1 yılYa bir taktik bekliyorum o anlamda soruyorum mesela sohbetine mi
- 1 yıl
Ay ne gö*tü kalkmıştır onun
- 1 yıl
Hahaha varya en çokta kısalarda bu tarz şeyler var uzunlar saftirik oluyor tavlaması kolay kısa erkek aşırı ağırdan alan tipler genelde
Soran1 yılKısa olunca red etme hakkı yok mu yemin ederim şunları okudukça ağlayasım geliyor
Soran1 yılSenin ondan uzun olman üstün olduğun anlamına mı geliyor ciddi soruyorum
- 1 yıl
Reddetme hakkı değil çok yüksek egodan ve kibirden bahsediyoruz reddeden başta eder oyalamaz
Soran1 yıl@Andromedadanbirkız "sanki kendi değil ben kısayım diye seçici tavırlar" bu cümleden ne anlıyorsun
- 1 yıl
Beni alakadar etmez o yazanın fikri ben demedim
- 1 yıl
Ya şu bi gerçek genç adam, erkek biraz daha uzun olsun hepimiz isteriz bu bazıları için bi kriter. Ben onu o olduğu için sevdim hiçbir çıkar gözetmeden. Çevremde taş gibi çocuklar da oldu olmadı değil ama ben onun kalbine baktım. O ise garip garip hareketler yaptı, ben temiz severim çıkar gözetmem, o sürekli uzatıyo tanıyalım diyor falan diyo filan diyo. Beni erkeklerin %60 ı beğenir diye düşünüyorum reddedilecek kadar bi kız değilim giç de reddedilmedim şu ana kadar 😅 168 lik erkek beni oyalıyor
1 yıl1.60ın altındaki kızlar,1.60 erkekle olurlar bence
15 Yorumla
Soran1 yıl145 kız bakmazdım dedi gerisini sen düşün baksalar bu soru hiç sorulmazdı
- 1 yıl
1.45lik kız aynaya baksın önce
Soran1 yılKendi boyunda birini kabul eder miydin peki bide boy kaç
- 1 yıl
1.64ben. Benden uzun olmalı diye düşünüyorum
Soran1 yılPeki özellikle öyle istemenin sebebi var mı mesela seni çok seven 160 boyunda biri var
Ben öylesini isterim ztn kısa boy küçük cüsse feminen ama bulamıyoruz maalesef
113 Yorumla
Soran1 yılYani utangacım ama feminen mi karakterim bilmiyorum sesimde ince
Soran1 yılKanka sen neden öyle birini arıyorsun peki
Soran1 yılBelki senin gibi biri çıkar karşıma üniversitede.
Soran1 yılBende hiç kısa sevenle tanışmamıştım
Soran1 yılKanka yüzümü atsam yorumlar mısın ama dürüstçe
Soran1 yılAttım
Soran1 yılYorumlarsın görünce
Soran1 yılTeşekkür ederim.
Gizli Üye(25-29)1 yılZor ama imkansız değil. Bende 1.80 den kısayım (1.77) ve hiç sevgilim olmadı. Mümkün olduğunca kendinden kısa kızlara yönel. Allah yardımcın olsun kardeşim. Ayrıca yaşın kaç?
04 Yorumla
Soran1 yıl19 da senin boyla alakası yok abi haberin olsun
Cevap sahibi1 yılVar basbaya. 1.85 den kısa erkekleri reddediyor genellikle kızlar.
Soran1 yıl185 ten uzun erkek sayısı %5 felan saçmalama istersen ortalama 175 zaten
Cevap sahibi1 yılOrtalama 1.77. Ayrıca kadınlar mümkün olduğunca o yüzde 5 lik kesmi tercih ediyorlar hatta bazıları gerekirse bekar kalırız bile diyorlar.
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim çevremdeki güzel kızların bile çoğunun sevgilisi kısa bu kişilikle falan alakalı
37 Yorumla
Soran1 yılKime sorsam bakmazdım diyor ama bu boyda birine nasıl bir kişilik lazım ki
Cevap sahibi1 yılYa öncelikle kendini geliştirmek önemli bilgili komik vizyon sahibi biriysen zaten sorun yok bir de özgüven çok önemli sende yok sanırım hiç
Soran1 yılİnsanlar çocukluktan beri bana böcek gibi bakıyor nasıl özgüvenim olsun ki
Cevap sahibi1 yılKardeş Allah yardımcın olsun o zaman ilk önce psikologa git mutlaka
Soran1 yılFaydası yok psikolog başka insanların hareketlerini kontrol edemez
Cevap sahibi1 yılZaten senin gidik psikolojiyi düzeltecek yoksa insanlar normal
Soran1 yılKanka çirkin 160 ince sesli olunca insanlar kötü davranıyor be ciddiyim
1 yılBizim unide 155 bebeler 180 kızları götüruyo mk
214 Yorumla
Soran1 yıl155 var mı ki ben kendi tanıdığım en kısa kişiyim erkekler arasında birde çoğul eki kullanmışsın
- 1 yıl
Var vala çoğu kısa zaten konuşkanliga bakıyo o işler p! c olacan
- 1 yıl
Sorma be bize de bunlar kalıyor (170 im)
Soran1 yılAbi kime sorsam 160 biriyle olmazdım diyor bunlar nerden buluyor peki
- 1 yıl
😂 la bakma sen onlara
Soran1 yılKime bakayım abi kız olan onlar
- 1 yıl
Lan dediklerine bakma bizim üniversitede hepsi 160-170 flan ama manitalari gör
Soran1 yılHangi üni ben adanaya gidiyom bu yıl
- 1 yıl
Karaman
Soran1 yılBirde sosyal yetenek nerden kazanabilirim çocukluktan beri hep dışlandığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kursundelan var mı bunun
Soran1 yılKursu felan
- 1 yıl
Spora git
Soran1 yıldirek özgüvensizlik demiyorum nasıl davranacağım yok öğretilmedi bana yazılım yüklenmedi
- 1 yıl
Spora falan git işte ortamlara iyice gir gelişirsin zaten sosyal olarak kendine yeni bi sayfa aç 😉
Gizli Üye(25-29)1 yılBir fenomen vardı 10 cm felan ameliyatla boyunu uzattı siz de yapabilirsiniz onun gibi bir şey biraz araştırın
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNasıl oldu sevgiliniz merak ettim
Soran1 yılİntarnetten biriyle konuşuyordum 2 3 haftadır ordan oldu abla
Cevap sahibi1 yılHayırlısı olsun 🙏🏻 hayata karamsar bakma hiç bir zaman
1 yılSpor kas gelişimi ek özgüven ayrıca paranız varsa arabanız varsa boyun 1.60 altıda olsa en kralını götürürsün
10 Yorumla
1 yılParalı ise bulur yoksa kendinden ufak bulmalı
11 Yorumla
Soran1 yılkendinden ufaklarda kabul etmiyor abi 150 lere sor istiyorsan.
150 lik kızlardaN yaparsın sevgili
17 Yorumla
Soran1 yılYeni nesil bakmıyor abla kısalara çevrende varsa 150 gençler sor inanmıyorsan
Soran1 yılYani o bir espri aslında ama 170 istiyorlar en azından
Soran1 yılO kızların işi kolay günde 10 erkek yazıyor onlara yaşıtlarım arasında en kötü dış görünüşe sahibim
Soran1 yılJaponyaya gideriz en kötü ordakiler boya bakmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendi boyuna uygun biriyle
12 Yorumla
Soran1 yılKendi boyuna uygun kişilerin gözü uzunlardaysa peki
Konuşmayı bilen yapıyor
14 Yorumla
Soran1 yılHiç gördün mü 160 çirkin yapan bu şekilde
- 1 yıl
Çirkin değildi tatlıydı
Soran1 yılSen olur muydun mesela o adamla sevgili
- 1 yıl
Ben o boyda biriyle olamam 1.78 im
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Çok güzel bir şekilde
11 Yorumla
Soran1 yılNasıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHmm bilmem 150 hatun bul
18 Yorumla
Soran1 yıl145 birisi 160 boyunda birisine bakmazdım dedi 150 lerde durum farklı değil
Soran1 yılYa abi senin tipe bak kızlar sana kendi yazıyordur
- 1 yıl
Bende çözemedim sosyal biri değilim ama evet yazan oluyor genelde boyum uzun değil ama keşke bende 180 üstü olsam 176 yım..
Soran1 yıl176 orta boy ve tipin çok iyi uzun olmak bir işine yaramicak yani sosyal olmakla alakalı değil
- 1 yıl
Sende bende moralini düşürme özgüvenli olmaya çalış giyimine ve parfümüne dikkat et bunlarla da etkileyebilirsin herkes boya bakmıyor ağzın laf yapıyorsa zaten daha ne olsun
Soran1 yılKısa, ince ses ve çirkinlik bunlar olunca sosyalleşmek bile imkansız gibi bir şey
- 1 yıl
Yaş kaç kral hangi şehirde yaşıyorsun
Soran1 yıl19 antep niye ki
1 yılBilmiyorum çevremde çok minik kız var
15 Yorumla
Soran1 yıl145 kız 160 birisine bakmazdım dedi minikliğini boş ver fikri önemli
- 1 yıl
Bence aura ve tip stil falanda önemli özgüvensizsen zor
Soran1 yılSincap sesli çirkin 160 ım çocukluktan beri dışlandığım için sosyal yeteneğimde yok özgüvenli nasıl olayım ki
- 1 yıl
Arkadaşımın sevgilisi 165 kızda 145 falan
Soran1 yılBen 145 i sorun etmem zaten ama yukarda yazdığım özelliklerle kabul edecek yok beni
Kendini iyi hissetmek için minik bir kız seçebilirsin çok da yakışırsınız. Kötü hissetme kendini :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.60 boyundaki erkeklerin konuşmaya hakkı yok 😂😂😂😂
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl140 kız bulursan yaparsın
16 Yorumla
Soran1 yıl145 kız 160 biriyle olmazdım dedi gerisini sen düşün
Cevap sahibi1 yılBen 174üm o civar mesela 170 birinden hoşlanıyorum ve tek dönemde olmadı ama tipleri iyiydi sarışın yeşil/ mavi göz ağızları çok iyi laf yapıyordu
Soran1 yılÇirkinim sesimde ince
Cevap sahibi1 yılHormonlarına baktırdın mı?
Soran1 yılGenetik 19 yaşım plaklar kapalı hormonlar normal
Cevap sahibi1 yılErken kapanmış
Gizli Üye(18-24)1 yılUltra yakışıklı veya karizmatik değilsen zor
16 Yorumla
Soran1 yılSincap sesli çirkin utangacım
Cevap sahibi1 yılBenim boy 180 de ne oluyo ben de sapım. Utangaç çirkin herifin tekiyim mk. Çirkin olduğum için utangacım özgüven yok
Soran1 yılEn azında 2 sinden biri var hem kısa hem çirkin olabilirdin
Cevap sahibi1 yılOrası da doğru en azından fizikten yırtıyorum
Soran1 yılSenin yerinde olsam spor yaparım yüzde düzeliyor o şekilde biraz
Cevap sahibi1 yılReis saç dökülüyo mk daha 20 yaşındayım. Para olsa spora başlıycam ama.
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilim 1.65
14 Yorumla
Soran1 yılNasıl oldunuz anlatabilir misin yakışıklı mı birde sesi nasıl çok ihtiyacım var
Cevap sahibi1 yılSesi konuşması diksiyonu çok hoş etkileyici. bana göre yakışıklı yani çok aşığım ona.
Soran1 yılBende onlarda kötü ya nasıl bir insan aynı anda hem kısa hem çirkin hem ince sesli dogabilir
Cevap sahibi1 yılDiksiyonun ince ve ya kalın sesle alakası yok ki. Çok kitap oku hem zekan küştürün gelişir hem de konuşma tarzın. Youtube falan bak kendini geliştir
Gizli Üye(18-24)1 yılYapamaz kardesim çok zor karakterinin o kadar etkileyici olması lazım ki kız görmezden gelsin ama nerdeyse hiçbir uzun kız kendinden kısa erkek istemez kendine uygun bi cüce kız bul sen Ahahahahahahah
07 Yorumla
Soran1 yılyaptım aga güncellemeyi görmüyon mu 21 gün olmuş
Cevap sahibi1 yılİki gün sonra tekmeyi yeme de aman hahahahhahh
Soran1 yılartık pek hayatta kalmak istemiyorum zaten dediğin gibi olursada yapacak bir şey yok herkes yaşayacak diye bir şey yok
Cevap sahibi1 yılLan boyun kısa diye intihar mı edeceksin saçmalama allah askına her şey tip mi bakma sen benim dediklerime herkesin bi alıcısı vardır kimler kimler aşkı buluyor her şey dış güzellik değildir dış güzellik biter ama iç güzellik kalıcıdır
Soran1 yılbiliyorum zaten dalga geçtiğini. üzül diye dedim kusura bakma :D. şaka bi kenara ben aşık oldum zaten bu soruyu sormadan önce oda beni seviyormuş güzel oldu bu şekilde. ilk yazışından iyi biri olduğunu anladım zaten bir tek senin dediğini samimi buluyorum burada bide bitane abla vardı o kadar gerisinin umrunda değil öylesine yorum yapıyorlar
Cevap sahibi1 yılO zaman mutluluklar dilerim umarım yolun sonunda evlilik vardır hayırlı olsun
Soran1 yılçok teşekkür ederim umarım niyetim o ilerde.
1 yılYapamazsın aga yaşın kaç daha uzarsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKendini her anlamda geliştirerek
10 Yorumla Tanıdık geliyorsun 😅
12 Yorumla
Soran1 yıl😁 evet.
1.60 kızlarla sevgili olabilir mesela
114 Yorumla
Soran1 yılKanka 145 kız bile 160 birine bakmazdım dedi yani...
Soran1 yılHerkes sen değil işte ):
Soran1 yılBu arada sorunu gördüm herkes öyle konuştuğun kişiye bağlanırsın zaten
Soran1 yılEtme gerçek hayatta var mı arkadaşların?
Soran1 yılKızların % 95 i o tür. Sağol
Soran1 yılOndan kaynaklı bende asosyalim üniversiteye başlicam ama bu yıl
Soran1 yılsohbet edelim mi canım sıkılıyor
1 yılBence kısa erkekler de tatlı oluyorr
11 Yorumla
Soran1 yıl(: sen olur muydun kanka 160 biriyle
1 yılBen 163 boyundayım 165 di sevgilim yani eski
12 Yorumla
Soran1 yılÇok mu yakışıklıydı nasıl oldu
- 1 yıl
Yani yakısıklıydı tatlıydı falan
1 yılTamamen ozguven ve tipe bagli
12 Yorumla
Soran1 yılTipe bağlı aynı zamanda çirkinim.
- 1 yıl
Tip dedim zaten
1 yılBölümün ne? Taktik vereyim.
12 Yorumla
Soran1 yılYazılım gibi.
- 1 yıl
Bence kendini geliştirmeye bak, para yap, zaten sonrasında gerisi gelir
1 yılİy çok kötü 180 isyeirm en az
012 Yorumla
Soran1 yılsoruyla alakası ne peki bunun ben nasıl olabilir diye sormuşum gelip iy çok kötü demene ne gerek var
- 1 yıl
Ne bilim aq Allah miyim nerden bilim nasıl olmuş
Soran1 yılnasıl sevgili yapabilir diye sormuşum 160 boyum gelip dalga geçmene gerek yoktu benide Allah yarattı
- 1 yıl
Anaaaaaa lan sen miydin
- 1 yıl
Yav bende üni de bir adam 160 boyunda sevgili yapmış nasi yapabiliyo diye anladim
Soran1 yılevet 160 çirkinim sağol desteğin için
- 1 yıl
Pardon agam yanlış anlamışım soruyu
- 1 yıl
Ya öyle demek istememiştim 😥😿
Soran1 yılboş ver en azından gerçek düşüncelerini duymak daha iyi insanların anlıyorum bir bok olmadığımı
- 1 yıl
150 kızlar çok var onlar olur ki
Soran1 yılaynen olurlar sor bakalım onlara ne cevap veriyorlar sana
- 1 yıl
Bı çok konuşmasınlar boyları kaçta istemiyolar aq 10 cm uzunsun onlardan
1 yılNe 160 erkek mi 😏BENİM BOYUM 175
08 Yorumla
Soran1 yılTamam kanka yani komik mi şimdi bu yüzden ağlıyorum ben
- 1 yıl
Tamam da aglanacak ne varki
Soran1 yıl160 çirkinlik ince ses çocukluktan beri bu yüzden dışlanmak , asla sevilmeyecek olmak yeterince şey var mıymış
- 1 yıl
Varmış😃
Soran1 yılO zaman dalga geçme bidaha
- 1 yıl
Ama neden geçmiyimki😄
Soran1 yılSöylemesi kolay böyle yaşamak imkansız
Soran1 yılBilmem birisiyle geçtiğin dalga onun ölümüne sebep olur belki
Öz güvenli ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılKendinden kısalara bakabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılzengin olursan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOrta Dünya'da.
11 Yorumla
Soran1 yılAyıp oldu abla
Gizli Üye(18-24)1 yılCok zor
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNasil yaptin lan
Soran1 yılYaptım işte 😊 sevdiğim kızda beni seviyormuş
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!