boyum 1 70 ve kendimi gayet yakısıklı buluyorum öyle de söylerler zaten ayrıca bu zamana kadar da boyum yüzümden sevgili kacırdıgım hiç olmadı ayrıca kendimi korumaya gelince muay thaı (sokak dövüşü de derler ) bu sporu da yaptıgım için hiç sıkıntı yasamadım cogu uzun boylunun boyunu ısaltmıslıgım vardr ayrıca zeka da insanı her zaman öne cıkarır boy cok önemli değil konusmayı bilince.)
73 Yorumla- +1 yıl
bişey sorcam kısa olduğun için mi muay thai dövüşüne merak saldın yani kendini korumak için, sonuçta kısasın ve tipini beğenmedim kusura bakma çocuk giibi
- +1 yıl
fotograflarımı cocuk gibi görmen doğal zaten cocukken ki fotolar onlar :D yeni fotgrafım daha paylaşmadım bunar hosuma gidiyo die paylasmısımdır .. hayır bu zamana kadar hiç dayak yemedim ayrıca spora ailem beni cok sıktgı için evde kalmamak için öylesine yazılmıstım sonraları da zevk için devam ettim.. boyumun kısa olması tabiki hosuma gitmiyor bende 1.80 filan olmak isterdim tabi ama olmadı yapca bişi yok elimizde olan bişi diğil zorluk cektim cok daha kısaydım üzülüyodum kendi kendime ama kimsenin beni üzmesine izin vermedim boyum kısa oldugundan beynimi kullanarak uzunlar dan daha uzun boylu daha cekici gözüebilmeyi öğrendim.)
En İyi Cevaplar
+1 yılNie bulamasınlar, 1.70 arkadaşım çapkının önde gideniydi.. kendini korumanın boyla çok alakası yok, ben 1.78 im 1.90 lık biriyle kavga etmiştim 4 kişi zor elimden aldı, polis die zırlıordu.. kavga etmeyi bilen için böyle bir sorun yoktr.. ör; mike tyson
00 Yorumla
Bence bir insanın kafasının içindekini kullanamaması "abes" olmalı herhangi bir zihinsel problemi yoksa. Fiziksel özelliklerimizi biz belirlemiyoruz sonuçta.
64 Yorumla- +1 yıl
tatlım sen bu dediğine yürekten inanıyor musun
- +1 yıl
Öncelikle keşke o "yatak bağımlısı/tost olmak isteyen kız" tadındaki nikname'ne göre bir soru yazsaydın da herneyse devam ediyorum Dediğim gibi kullanıcı adında böylesine 'azgın' bir söylemi çekinmeden yazdğn için (belkide anonim olmann verdiği rahatlıktan) ki anonim olması içinden geçenleri utanmadan yapabileceğin bir nickname yazmana zemin hazırlamş herneyse kullanıcı adndan da belli ki sen; Boylu poslu kaslı kolları ve vücuduyla seni sarıp sarmalayacak kucakta son gaz sertçe sikcek bir de değil (ki 1 tane daha özel/iyi olur)
3 tane zencinin seni sabah akşam kucakta yatakata sikmesini tatmin etmesini istiyorsun. Şimdi işin cinsellik boyutu böyle peki bide amenna fakat; Keşke bir de erkeklerin gözünden cinselliğe bakmayı deneyebilseydin ya azgını. Peki ben anlataym kısaca bana göre de minyon (1.55 zayf ruh gibi ) bir kızı durmadan si"mek tatmin olmak felan hangi erkeğe sorsan aşağı yukarı böyledir ki sana gelecek olursak 1.68 sin amınakodum minyon da değilsin kim seni sevmek istesin elinde ne var lale o " * " her kızda var senin ne farkın var döl israfı?
Şimdi hadi ordan git 31 felan çek ağlayarak hadi - +1 yıl
Bu arada sevmek yazan yer skmek olcak orosopso
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa o kadar abartıyorsunuz ki :) Sanki uzun boylu olmak kısa boylu olmak insanların seçimi :)
02 Yorumla- +1 yıl
ben şu an şoktayım kızların yorumunna acaba bende mi sorun var dedim bir an, ama siz nabza göre şerbet veriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYo asla :) Gerçek düşüncem bu :) Uzun boylu insanalrdan hoşlananlar olduğu gibi de kısalardan da hoşlananlar var. Hem Tür kızı olarak da 1.80 değiliz :) Ülke ortalaması 1.60 -1.65 :) Yani abartılacak bir konu değil :) Sevgili bulabiliyor musunuz falan bana saçma geldi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
nıe 1,80 uzerı olmalı ki. ben 1,80 nım tam sınırdayım. o koruma konusuda bence boyla pek alakalı degıl. yanı 1,70 boyunda olupta 1,80 lerı rahat ındırebılecek ınsanlar tanıyorum. bı spor salonuna gıt. özellikle boks eğitimi alanları bı gör. seninde fikrin değişir. ha adam 1,80 olur bıde saglamdır egıtımde almıstır ondan korkulur ıste.
02 Yorumla- +1 yıl
peki tip?
- +1 yıl
ya tipin boyla ne alakası var. sana uzun boylu erkekler karızmatık gelebilir. kımısıne gorede kısa boylular ıyıdır. üniversitede kısa boylu olupta hem eli yuzu duzgun hemde karakterli insanlar tanıdım. bence sende az tanımaya calıs ınsanları. oyle uzaktan 1-2 dk bakmayla bellı olmaz hersey.
Terbiyesizlik yapma. 1.80 in altında boyu olup gayet yakışıklı olan erkeklerde var. Ve açıkca söyleyeyim ki 1.65-1.80 arasındaki kızlar minyon kızlardan daha güzeller. Ayriyeten boyum şu an 1.73,5. Lisedeyken 1.70 boyundaydım. Ve kendimin 1.5 katı (1.75 boyunda 100 kilo bir çocuğu bana saldırdığında dövmüştüm).
10 Yorumla
+1 yılbende 170 boyum rıngte ne 185 lıklerı devırıyom varya ama 7 yasında başladım taekwandoya 14 yaşındada vicut geliştirmeye başladım bu zamana kadar sokakta kımseden laf ısıtmedım saten kasları goren arkasına bakmadan kacıyor bulasmıyor :D

11 Yorumla- +1 yıl
Kardes insagramini verirmisini
+1 yılBence senin için daha önemlisi penisin boyu olmalı. Yatağa daha çok ağırlık veriyorsun.
Ayrıca 1.72 boyum var tipimde yerinde elimdende senin yaşın kadar kızlar geçti hiçbir sıkıntım yok.
Kendimide çokta güzel korurum.
Seninki yanlış bir genelleme.02 Yorumla- +1 yıl
bu dediklerine inanmıyor musun
- +1 yıl
İnanmama gerek yok hepsi gerçek zaten canım 😎
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.70 ideal bir boy. Cok uzun veya cok kisa olmak bir eksiklik degil. Kizlarin boy ortalamsi 160 yani yine kisa olan kizlardir. Bunlari ben söylemiyorum bilim soyluyo. Kendini koruma mevzusuna gelince kişi yeterki gözden birseyi cikartmasin. Bu boya yaşa Bakmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
ya hadi ordan git
Cevap sahibi+1 yılYurege bakar.
Cevap sahibi+1 yılSen git. Cvbini aldin nasil olsa.
Cevap sahibi+1 yılYüreğine guveniyosan gelll gelll. Boyuna mi guveniyosun neyine guveniyosan gelll gelll
1.73 boyum şikayetim yok. Kendilerini koruyabiliyorlar mı derken ne kasdettiğini anlayamadım 1.70 boyundaki olmak bir erkek için neden tehlikeli olsun ki?
05 Yorumla- +1 yıl
yani 190lıklara sataşan fazla olmaz, ama kısa boyluları kolay lokma görüyorlar ondan dedim.
- +1 yıl
168
+1 yıl170 boyunda gayet de yakışıklı erkekler gördüm. Kendini koruyamayacak ne var bunda? Abes gelmiyor bana
24 Yorumla- +1 yıl
ama onlarla çıkmayız işte tatlım onu diyorum
- +1 yıl
Çıkarım
- +1 yıl
çirkin kızlar çıtayı düşürüyor ama gözünüzü azcık açın 185 iri hayvan gibi yakışıklı bir erkeği reddeden kız bence çok çirkindir, hemcinslerimizi tanıyorsun tatlım
- +1 yıl
Sevmişsem boyunu çok takacağımı sanmıyorum
+1 yılÇok foto merak ediyorsan İnstam: Yusufcanozmenn47 172 boyundayım 185 keltoş gavadlardan daha iyi özgüvenim var şahsen dayıma benziyorum tamamilen boyum 10 santim kısa ondan umrumda değil sshjssjsjs dövüş eğitimi alan çocuğa o kadar saçma bir görüşte bulunmuşki arkadaş kıza bak ya sanki boyu 178 anasını satim
00 Yorumla
+1 yılBu mala cevap vermeye bile değmez nedenini koyduğu kullanıcı nickine bakarak anlayabilirsiniz bir de kendince insanların boyunu falan aşağılamış boyla korumayı nasıl birbirine bağlamış onu anlamadım sanki orta çağdayız şovalye lazım sanki ülkeye allahın aptalı :d
00 Yorumlane saçmalıyorsun sen yaww allahın yaratmış oldugu mükemmelliğe sataşacak kadar aşagılık olmayın.. haşa aallh sana mı soracaktı yaratırken.. evlimisin bilmiyorm ama cüce bir çocugun olursa görürsün... o ruh hali seni 1.80 uzatır ozmn
06 Yorumla- +1 yıl
ben haklı olduğumu düşünüyorum, o dediklerin doğru ama görsellik önemli, sen değer vermiyor musun görselliğe. ayrıca kendilerini koruyamadıklarını da gördüm, bunu neden görmezden geleyim, kısalara sataşan çok oluyor
- +1 yıl
bu konuda araştırma hiç yapmamışsın yani bilimsel düşünmüyorsun.. tarkan mesela kısa boyludur ama yakışıklı milyonlarca hayranı var serdar ortaç vs vs.. bir çok sanatçı var kısa boylu olan güçsüzler kendilerini koruyamazlar diyorsun naim süleyman oğlu daha rekoru yıllarsır egale edilemedi güreşçilere bak hep kısa.. na mağlup boxör floyd mayweather kısa bence kısalık insan beyninde dar düşünceler
- +1 yıl
onlar ünlü farkında mısın, ben sıradan insanlardan bahsediyorum.
- +1 yıl
ay canım erkek bulmakta sıkıntı çekmiyorum merak etme
boyum 172 egom olmasın ama elimi sallasam ellisi ;)
ayrıca kendini korumak cesaret ve akıl işidir. çocuk oyunu değil22 Yorumla- +1 yıl
Kesinliklee +
- +1 yıl
hahha @97samet bu kız sana asılıyor
+1 yılBen 1.90 boyundayim ama hic unutmam bir kavgada 1.75 bir cocukdan dayak yedim. Cok gucluydu i:)
60 Yorumla
+1 yılsenin adın erkek görmeyen güzel olsun ben 1.73 üm hayatımdan memnunum senin popo bayağı bir kalkmış uzunlar indiremiyor herhalde bide kendimi senin gibi bir
f-a-h-i-ş-e-den korumuşum daha nasıl koruyayım02 Yorumla- +1 yıl
ne demek istediğimi gayet iyi anladın kıvırma ve sataşma
- +1 yıl
o zaman insanları aşağılama boyla iş olsa eşşek ata çıkamazdı
Gizli Üye(25-29)+1 yılkuyruk acısı var bu soytarinin busekilde havlayarak dindiriyor, param oldugu icin senin gibileri rahatlikla domaltip g. t kaslarini gevsetebiliyorum, senide satin alabilrim sadece ilk basta g. t ceperini gormem lazim rengi nasil?
00 YorumlaKızla erkeğin yanyana geldimi boy ortalaması arasında çok fark yoksa sorun yok güç boy işi değil bilek işidir :D
00 Yorumla
+1 yıl1,73üm. Halimden gayet memnunum. Ayrıca hiç kendimden kısa birisiyle kavga etmedim :)
Sorunu tam ciddiye alacaktım ki nickini farkettim :D04 Yorumla- +1 yıl
o nick dikkat çekmek için tatlım. bişey sorcam 170-173 olup çok memnunum diyorsunuz, ama benim hemcinslerim size bakmıyor ki, siz uyduruyor musunuz acaba kendinizi mi kandırıyorsunuz
- +1 yıl
Ben hayatımda boyumla ilgili bir sorun yaşamadım. Ayrıca sevgili bulma filan sıkıntım da hiç olmadı. Aslında benim merak ettiğim bir şey var? Senin için neden sorun oldu bu durum :)
- +1 yıl
çünkü hep kısalar denk geliyor bana, reddetmekten bıktım
- +1 yıl
Yazık ya senin işin de zor tabi Allah kolaylık versin.
Boyum 1.70 ve hayatımdam memnunum. Kendini koruma kısmına gelince sana oturma organımla gülüyorum 😂😂
20 YorumlaBirilerini veya kendini korumak, boy değil yürek işi..
10 Yorumla1.85 boyum var ve bu zamana kadar beni beğenen veya güçlü bulan bir kıza denk gelmedim bu soruyu sorarken tamamen ön yargıyla yazmışsın detaylarını
10 Yorumla174 boy ortalaması olan bir ülkede 180den aşağısına kısa diyenler var. Allahım sen bunlara akıl verme bunlar böyle kalsın
10 Yorumla
+1 yılahahahahahah. uzun olduğum için hayvan gibi gülebiliyorum. ama öyle deme la n. Onların sevmeye hakkı yok mu
00 Yorumla
+1 yılKız dediğin de biraz akilli terbiyeli mütevazi olur
32 Yorumla- +1 yıl
pardon da ne alaka
- +1 yıl
Küçümseyici tavırlara sahip inanalar uzak olsun mümkünse
180 sana uyarsa iyi kurtarmışım ben paçayı 190 olarak :D
00 YorumlaE herhalde Bizim Türkiyenin ortalama Boyu zaten 1.72 :)
Just.01 Yorumla- +1 yıl
1.74 kank, tuik verisi
+1 yılEmin ol su ana kadar deviremedigim adam olmadı.
Ve sayısını unuttuğum kizlarla çıktım.
nasıl bir mlsin böyle düşünürsün anlamam
Kanıt istersen ya da inanmazsan bana mesaj at yeter.00 Yorumla
+1 yılne alaka. 170 ya da 165 olan erkeklerde çok yakışıklı olabiliyor o senin görüşünün abestliği. (bu arada boyum 1.88)
02 Yorumla- +1 yıl
ama 180 olup yakşıklı olanların yanında sönük kalıyorlar
- +1 yıl
boyu 180 ya da 1.90 olan çirkin erkeklerde var güzellik boyla alakalı değildir. mesela bak basketçilere çoğu yakışıklı değil.
Türkiye de 1.55 kızların olduğunu da göz önüne al derim.
12 Yorumla- +1 yıl
ay siz kızlar yorum yapmayın mümkünse, bütün kızlar olarak uzun boy hastasıyız burada şov yapma @Felician
yanlışsın abla fazla uzun boylu erkeği her hatun taşıyamaz,
1.70 75 tamam dır sizin için.04 Yorumla- +1 yıl
bunu neye dayanarak söylüyorsun
- +1 yıl
canım bak yatakta uzunları seviyorum bu nolucak her şey aşk değil
Boy 175 eminim senden kat kat güzel kızlarla çıktım, Şu an evliyim eşimle aynı boydayim kendimi ailemi vatanimida koruyorum. Bu arada Siirt Dadaşlar özel harekat ta çalışıyorum arkadaşlar beton derler
10 Yorumla
+1 yılbuna karar vermek için kaç deney yaptın? mesela ben 180 boyundayım buna ben mi karar verdim.
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok herkesin kendine göre bir albenisi olabilir, bu boya bakmaz.
00 Yorumla
+1 yılboya takmak gereksiz bence ALLAH ın verdiğini biz kimizde eleştiriyoruz
20 YorumlaBir insanın kendini koruyabilmesinin boyla ne ilgisi var?
10 Yorumla
+1 yılsoruyu görünce atarlanasınız geliyor ama kız haklı beyler
03 Yorumla- +1 yıl
ay sonunda :D
- +1 yıl
erkek biraz yapılı olmalı
- +1 yıl
e tabi adı üstünde erkek
+1 yılHerkes boyuna göre bulur sen nie dert ettin ki bu kadar?
07 Yorumla- +1 yıl
ben kısa erkeklere vermem, çünkü erkeksi değiller yani o gözle bakamıyorum onlara
- +1 yıl
Yok artık 😄 bir erkeğe baktığında ilk ben buna veririm vermem die mi düşünüyorsun 😄
- +1 yıl
sen beni yargılayamazsın ben rahat bir kızm tatlım, sizin gibi tabularım yoktur, hayattan zevk alıyorum
- +1 yıl
Senin gibi rahat olmadığım için gidip şukredeceğim 😂
- +1 yıl
belli tatlım o zevki hiç tatmamışsın
- +1 yıl
Aman eksik kalsın o
- +1 yıl
Mesleki deformasyon olsa gerek🤠🤠
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNedense kızlar genelde 25 cm pipi li erkek ister ama niyeyse 10 cm pipisi olana verir sendeki durum bu bebeğim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyum 173 yaşım 27 hiç sevgilim olmadı kendimide koruyamıyorum oldu mu
04 Yorumla- +1 yıl
peki neden
Cevap sahibi+1 yılNedenini biliyosun işte boyum kızlara göre kısa ve zayıfım güçsüzüm kendimi bile koruyamıyorum hiç sevgilimin olmaması normal değilmi
- +1 yıl
zayıf olman tamamen senin suçun kas yapabilirsin. ama diğer dedikler doğru sebep o.
Cevap sahibi+1 yılKendimi bildim bileli zayıfım kilo alamadım hiç kasta yapacak gücüm yok vitaminsizim bünyemde zayıf daha bir sürü sebep var sevgilimin olmaması için saymakla bitmez adam olamadım kısaca
+1 yılYa hu şimdi biri gelip 160 altılar kız değil dese ben yaratık mı olacağım? Az mantıklı konuşun.
10 YorumlaKısa boyu yakışıklı erkeklerde var ama tercih edilmedikleri doğru.
00 Yorumla
+1 yılBu matığa göre kız dediğinde 160 dan aşağı olamamalı...
Bu arada boyum 182 :)00 Yorumla
+1 yılBenim 172 gayet de koruuom.. boyu değil işlevi önemli ;)
10 YorumlaBenim boyum 183 cm ama 170 cm boyundaki arkadaşlarım rahat sevgili buluyor
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin 1.80 mi olur? Olmazsa abes mi olur? İyi güldüm :D
00 YorumlaSendeki de çuval olmuş ama hala alıcın var be hanım ablam onu napcaz?
Not: Boyum 1.8000 Yorumla
+1 yıl1.55 lik birisine aşık olursun innnnnşallah... 😉
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok gereksizsiniz valla bak sizi görende victoria secret meleği filan sanacak
00 Yorumla
+1 yıl1,80lik kızlar taş olur mkk cücesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. 187 im yakisiklimi oluyorum simdi sacma geldi
02 Yorumla- +1 yıl
hayır kısa boyluların yakışıklı olmaları bir işe yaramıyor sönükler uzunların yanında diyorum
+1 yılBulabilirler neden bulamasınlar :D
10 Yorumla
+1 yıl188 boyum var bir işe yaradığını sanmıyorum
00 Yorumlaadriana lima haspam :))))
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan boyu değil işlevidir
11 Yorumla
+1 yıl3 erkekle doyan kız 😂😂😂😂
09 Yorumla- +1 yıl
ay bir eşcinselimizi eksikti o da geldi tam oldu. bana bak bir sen sen bence bana hiç laf atma, 2-3 erkekle gruuup yapan gayler çok fazla. biliyorum bunu
- +1 yıl
Yaw he he yürü ln 😂😂😂 çok gey prnosu izliuosun
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
En azından senin gibi orspu deiliz üf uğraşma bizden sana ekmez çıkmaz hadi hadi
+1 yılSana 3 tane 2 metrelik verelim seni o keser.
01 Yorumla- +1 yıl
sen hiç fena değilmişsin bak @OliverHeldens
+1 yılsenin babanın boyu kaç
14 Yorumla- +1 yıl
ne alaka, onlar eski nesil
- +1 yıl
eski nesilmi;
sanki bana 8. yüzyıldan kalma eski nesiller zaten insan değil - +1 yıl
Eski nesilde de uzunlar vardı :D
1.91
87
evet koruyabiliyorum ^-^00 Yorumla
+1 yıl75 im bidaha düşünelim istersen💪🏻
00 Yorumla
+1 yıl1.93 abes değil mi yani?
00 Yorumla
+1 yıl185 üstü olur 180 de az
01 Yorumla- +1 yıl
yani en az 180 dedim ama 190 üstüde tarzım değil
- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu soran adriana lima galiba.
00 Yorumla - Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne