Boyum kısa ama uzun boylu hatta 1.90 üstü erkeklere zaafım var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOnun boyla alakası yok. Eğer onun için şey yapıyorsan yapma ve böyle düşünme.. yani boyu uzun olanın şeyide uzun olur, Aklında vs Mantığındaysan bu akıldan bu mantıktan biranönce kurtul. Çünkü o boyla alakalı değil. 1.70lik sana yeter çok bile. Boya fazla takılma çünkü o boyla olmuyor boyla alakalı değil. Sen uzun olur diye uzunla evlenirim sonra kısa çıkar hüsrana düşersin. Nasıl yapacaksın nasıl edeceksin bilmiyorum ama herkesin şeyinede açıp bakamazsinda uzunmu kısmı diye, ben anladım seni ama yol bu değil. Yani bu boya posa bakmaz ve hiç belli olmaz. Uzun alırsın kısa çıkar kısa alırsın uzun çıkar hiç belli olmaz. Bunu boyla posla anlayamazsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
@uzunboyluerkekseven
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
12 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir zaman eşit olmadılar ve olmayacaklarda..
- +1 yıl
Ben anladım bu kuttuğu yerden bitmeyi anladım anlamasına ama Onun boyla alakası yokki. Eğer onun için şey yapıyorsa yapmasın ve böyle düşünmesin. yani boyu uzun olanın şeyide uzun olur, Aklında vs Mantığındaysa bu akıldan bu mantıktan biranönce kurtulsun. Çünkü bu boyla alakalı değil. Seninde dediğin gibi hem eşitlikten bahsederler hemde eşit olmayanın uzunun peşinden koşarlar ama boşa koşarlar çünkü o boyla olmuyor ve boyla alakalı değil. Sen uzun olur diye uzunla evlenirsin sonra kısa çıkar hüsrana düşersin. Nasıl yapacaksın nasıl edeceksin bilmiyorum ama herkesin şeyinede açıp bakamazsin ki, uzunmu kısmı diye bir yandan sende haklısın ben anladım bu kuttuğu yerden bitmeyi ama yol bu değil. Yani bu boya posa bakmaz ve hiç belli olmaz. Uzun alırsın kısa çıkar kısa alırsın uzun çıkar hiç belli olmaz. Bunu boyla posla anlayamazsın.. vs
- Güzellik & Bakım konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılHayır abes değil.
00 Yorumla
+1 yılBenim boyum 139 ve uzun boylu kalıplı erkekleri seviyorum. Uzun boylu erkeklerin biz minyonlara aşırı zaafı var çok seviyorlar. Eğlenceli oluyor yanında oyuncak gibi kalıyoruz istediğimiz gibi eğleniyor şımarıyoruz ve bu onların hoşuna gidiyor.
Boyu kısa olan ya da ortalama olan erkekler anlamıyor biz minyona bakmayacağını düşünüyor olabilirler ama minyon deneyimi olan erkek biz minyonlardan vazgeçemiyor.211 Yorumla- +1 yıl
Canım burada beni en iyi anlayan sensin. Boyumuz küçük diye büyük erkek sevemeyiz sanıyor ama uzun boylu kalıplı erkekleri aslında bizim gibi küçükler daha arzuluyor ve seviyor.
- +1 yıl
güzel argümanlarmış 😂 küçül de cebime gir. Neyseki tatlı oluyorsunuz benim son 2 de 1.58 di yanımda hediyelik eşya gibi duruyorlardı 😊
- +1 yıl
Sizin yüzünüzden travestiler çoğalıyor kadınlar boylarınız kısa da olsa kimse size laf etmiyor
- +1 yıl
@Benimadimcokokrem Travestilerin çoğalmasının bizle alakası yok. Uzun boylu kadınlarda var minyon ve uzun boylu farklı tercihler. Ben kısa boyun avantajlarını yaşıyorum. Küçül de cebime gir gibi komedilere de gülüyorum yani laf ettiğini sananlar sadece komikler.
- +1 yıl
hajshahaha aşk olsun, hoşuma gittiği için takıldım sadece güzel bayan. Kendinizle barışım olmanız hosuma gitti böyle devam 🌹🖐🏻
- +1 yıl
@BimboCansu
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - +1 yıl
@türk5561
Ne okudun ne anladın nasıl bir çıkarım yaptın bu psikoloji ile 😂
1- Feminist değilim
2- "kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek" söylemim bulunmuyor kendi kafanda kurmuş düşünmüş olmayan şeyleri oluyor kabul etmişsin. 👋
3- Partner tercihinde kadınların uzun boylu erkeklerin ise minyon tercih ediyor olduğu durumu kabullenememiş olman başka çıkarımlar yapmaya itmiş bu da seni komik duruma düşürmüş. 😂
4- "Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi." bu çıkarımı çıkarmak için okuduğunu anlamıyor olman lazım. Muhtaciyet ile ilgili hiç bir söylem bulunmuyor bu çıkarımı yapıyorsan kendinden emin değilsin ve kadınların sana muhtaç olmasını istiyorsun. Tebrikler yine başarısız oldun.👋
- +1 yıl
Bildirim vermeyin 🌹🙏🏻
- +1 yıl
@Howlerwashere ama 180 yanında durdum hiç öyle abes durmadı omuz mesafesi vardı 155 boyum yani öyle ölçüldü
- +1 yıl
Yani ben 185 im benim yanımda minik kalıyorlardı ama sallamıyordum şahsen ben kim ne derse desin boş ver
- +1 yıl
@Howlerwashere 🤣benim boyum mu yanlış ölçüldü ne yaptı çünkü deve cüce gibi değildi😂ama zayıf olduğum için 160 erkeğin kilolu erkeğin yanında yani minyon kalıyorum o kemik yapımdan dolayı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Kesinlikle abes değil! Herkesin tercihi farklıdır ve boy bir kişinin değerini belirleyen tek faktör değildir. Eğer 1.90 üstü erkeklere zaafın varsa, bu senin tercihin ve bununla gurur duymalısın. Boy, sadece bir fiziksel özelliktir ve gerçek sevgi böyle özelliklere göre belirlenmez. Hayatını renklendiren şeyler arasında boyun yerine, birlikte zevk aldığınız şeyleri, birbirinizi anlamanızı ve desteklemenizi önemsemelisin. Kendi tercihlerine ve duygularına saygı duy ve hayatındaki kişiyi seçerken boy gibi yüzeysel faktörler yerine, kalbinin sesini dinle. Unutma, gerçek sevgi boyu aşmaya çalışır! ❤️🌟
04 Yorumla- +1 yıl
ulan insanlar botla bile kavga ediyo
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
53Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet saçmalık ve komik
10 Yorumla Boyun kısa bile değil, bildiğin cücesin. 190 senin neyine? 170 yeter sana.
31 Yorumla- +1 yıl
Ben anladım bu kuttuğu yerden bitmeyi anladım anlamasına ama Onun boyla alakası yokki. Eğer onun için şey yapıyorsa yapmasın ve böyle düşünmesin. yani boyu uzun olanın şeyide uzun olur, Aklında vs Mantığındaysa bu akıldan bu mantıktan biranönce kurtulsun. Çünkü bu boyla alakalı değil. Seninde dediğin gibi bencede 1.70lik yeter çok bile. Boya fazla takılma çünkü o boyla olmuyor boyla alakalı değil. Sen uzun olur diye uzunla evlenirsin ama sonra kısa çıkar hüsrana düşersin. Nasıl yapacaksın nasıl edeceksin bilmiyorum ama herkesin şeyinede açıp bakamazsin ki, uzunmu kısmı diye. ben anladım bu kuttuğu yerden bitmeyi ama yol bu değil. Yani bu boya posa bakmaz ve hiç belli olmaz. Uzun alırsın kısa çıkar kısa alırsın uzun çıkar hiç belli olmaz. Bunu boyla posla anlayamazsın.. vs
+1 yılYa insanların dediğine takılmayın. Abes değil, isteyebilirsin tabii, kime ne awq
190 olan erkek de tamam dedikten sonra bitmiştir konu, sen istemişsin o istemiş bitti gitti. Zkeyim milleti awq
10 YorumlaKardeşim alay etmek istemiyorum ama yani kader kısmet denen birsey var. 190 olmasa evlenmicek misin sevgili olmayacak misin yani.
Kaldırın şu pembe gözlükleri artık.
Saçma sapan kriterler.10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlazaten senin gibi kısalar uzun seviyor. hemcinslerimin bu zaafını anlamıyorum 😂 bi de adam seçiyorlar böyle
12 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yıl190 çok fazla ama ben de uzun boy seviyorum da ben daha makul 154 um 180 185 arası istiyorum ya da hadi 187 olsun ama 190 çok fazla jdjdjeb
10 Yorumla
+1 yılYok artik daha neler dicem 90 boy ne ya 70 bile çok uzun gelir sana yanında çocuk gibi durursun sen bile rahatsız olursun gün gelir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Abes değil de işte davul dengi dengine çalsa iyi olur o zaman kısa erkekler napacak uzun kızlara uzun erkek nereden bulucaz
00 Yorumla
+1 yılİstemeniz abes değil bu sizin tercihiniz ama gidip 180 erkeklere kısa falan derseniz o zaman abes olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi uzun boylu erkekler de kisa kizlara bayiliyor:)) karsina oyle biri cikar umarim. Ama sahsi gorusum ben mesela 163um 180ustune bakmam bile 180bile fazla 173 falan iyi. Yaninda rahatca spor ayakkabimi da giyerim yani:)
06 Yorumla- +1 yıl
Akılı başında bir kız gördüm sanki 👀
Cevap sahibi+1 yıl@Çağhan2734 thanks:)))
- +1 yıl
Ben inkilişçe bilmiyem Google ile çevirdim 😏🥺🙇Bundan demem lazımmış; You are welcome🤓
Cevap sahibi+1 yıl@türk5561 eski esim 1.70di :))
- Güzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılBence abes belli bir boy farkından sonra çok çirkin duruyor
10 Yorumla
+1 yıl1.45 1.90 çocuğu gibi durursun kucağında gezdirirse hiç abes durmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Sana 1.65 gider
- +1 yıl
Daha fazlasını napacan
Hayır abes değil
Böyle bir şey söz konusu olamaz00 Yorumla
+1 yılEvet, abes. Fiziksel özelliklere dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılDeğil. Yan yana geldiğinizdeki o boy farkı seni rahatsız etmiyorsa kimseye laf düşmez.
00 YorumlaBacım uzun erkekleri uzun kızlara bırakın abqmabamnssk
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen 1,72 olduğum halde 1,90 erkek bulamıyorum senin işin çok zor. 😅
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen de kısa boyluyum. İstemsizce ilgimi çekiyor. Çekici buluyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Boy kaö
- +1 yıl
150-160 arası.
- +1 yıl
Benimde böyle kızlara ilgim var. Sırf kucakta şey yapmak için.
- +1 yıl
Olabilir.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@DedektifMinnie
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - +1 yıl
Feminist değilim. Kadın hakları savunucusuyum. Kadının da erkeğinde birbirine muhtaç olduğunu düşünüyorum. Hayat görüşümü bilmiyorsun bari boş ezberlerin ile gelip kendini rezil etme.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendinde eksik olanı arıyor işte bu da kanıtı
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılbence o kızın komplex yaptıgı için uzun boylu erkeklere karsı ilgisi olmus
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka kısa sevenlerde de kısa kompleksi mi oluyor
- +1 yıl
@PSicópataAmor hayır boyu normal olanın kompexı olmuyo kısa uzun orta boylu farketmiyo ama kısaların böyle bi komplexi var onunda nedeni toplum olarak kısalarla dalga gecılmek olabılıyo
+1 yılhahabahahaha nicke bak. Hayor tabiki de abes değil benim son 2 sevgilim de 158 di 😄
00 Yorumla
+1 yıl1.45 boyunla napcan 2 metre adamı bişey söylesen duymaz o kadar mesafeden.
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣
- +1 yıl
Hoplayacaktır şeyin üstünde
Güzellik & Bakım konusunda 932 cevap paylaştı. gercekten mi o boydasın...190 boyundaki erkek seninle olmaz ama cok garip gorunuyor dışardan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal de boya takılmam ama 1.45 nedir hastalık derecesinde kısalık 1.90 la çok komik durursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke kadın olsam oh be ne güzel kısa da olsanız kimse dert etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya tuhaf gözükür ama isteyen istedigin ister , kim ne hakla karışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal benim de boyum 1.90 ama hep 155 civarı kızlar bakiyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes kendinde olmayanı istiyor, normal görürüm.
00 Yorumla
+1 yılboyum 191, eski kız arkadaşlarım genelde kısaydı ama 145 bana bile fazla kısa geldi. ne o öyle cebe koymalık :)
02 Yorumla- +1 yıl
Cebe koymalık 😂
- +1 yıl
@Pandeliceee ahahah
Yanında fino köpeği gibi durmayı tercih ediyorsan serbest
10 Yorumla
+1 yılabla alamazsın sen onları pişman olursun 175 fazlasıyla yeter sana
10 YorumlaNeden abes olsun ki dilediğiniz gibi sevebilirsiniz.
00 Yorumla195 boyunda erkek olarak cevapları okumaya geldim
01 Yorumla- +1 yıl
ne düşünüyorsunuz efendime konu üzerinde bakışınız nasıl
O kadar fark ne yapacan elini tutup baba diyip mi gezecen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence degil. 1.45lik kızı kuacağında inim inim inletie
00 Yorumlaben bu enayiliği bir yerden tanıyorum bu bennn
10 Yorumla
+1 yılkanka sana göre herkes uzun
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. 190 erkek seni sevecek mi tek mes'ele bu bence.
10 Yorumla
+1 yıl1.90 erkek seni napsın
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla boy farkı var ama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl190 boy erkek senin neyine dikkat et ezilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar acımasızsınız la hiç düşünmüyor musunuz karşıdaki ne düşünür diye
Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Sevmesi, bakması bedava kimene ayol🤣
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye abes olsun ki? Öyle düşünme lütfen.
00 YorumlaHerkes kendinde olmayank begenir. Abes degil.
00 YorumlaSenlik sorun değilse bizim için problem yok 🤭
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke her şey boyla olsaydı kanka
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler kardiş
00 Yorumla
+1 yılhee 180 de iş görmüyor yani sdfjnds
00 Yorumla1.45 boyunda kız mı varmış
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yıl210 cm olursa yanına çok iyi olur
00 Yorumla 145 ne lan 5 yaşındaki Kardeşimin Boyu
00 Yorumla
+1 yılYani sevdikten sonra kime ne
00 Yorumla
+1 yılyok onun da sevmeye hakkı var sonuçta
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istedıgını sevebilir
00 Yorumla
+1 yılDeğil sevginin boyla alakası yok.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Çıta epey yüksek sende
00 Yorumla
+1 yıldeve cüce oynamak istiyorsa hayır
01 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂
+1 yılGerçek uzak mesafe ilişkisi bu
00 Yorumla
+1 yılHayır senin hakkın yok bizim hakkımız
00 Yorumla- Devamını Gör (40)