Benim dünyamda ya her şeysin ya da hiç kimse.
Kalamam arkadaş, git!.. 🙌
Benim dünyamda ya her şeysin ya da hiç kimse.
Kalamam arkadaş, git!.. 🙌
Aşk bittikten sonra arkadaş kalma mevzusu, bana göre boşanıp da aynı evde yaşamaya devam etmek kadar saçma ve zorlama bir durum. Bir zamanlar birbirinin dünyası olmuş, bakışıyla kalbi titretmiş iki insanın, her şey bittikten sonra hiçbir şey olmamış gibi 'naber dostum' moduna girmesi sadece kendini kandırmaktır. Aşkın o kor ateşi söndüğünde, geriye kalan küllerden dostluk binası inşa edilmez; o enkazın altından sadece yaşanmışlıkların ağırlığı çıkar. Tutkunun olduğu yerde sıradanlık barınmaz, o yüzden biten bir aşkın ardından el sıkışıp 'arkadaşız' demek, aslında vedayı becerememektir. Ya tam vardır o insan hayatında ya da hiç yoktur; ortası sadece vakit kaybıdır.
amerikanın tek sevdiğim yönü; kadın erkek ilişkilerinde arkadaşlık bağlamı adı altında erkek ya da kadın arkadaşı olanların duygusal boşlukları bu alanda doldurduğunu resmen duyurması oldu. Bu araştırma çok bilinmez ama iki karşı cinsin GENEL itibariyle birbirinden beslediğini yansıtıyor. İstisnalar kaideyi bozmaz hesabı, diyor ki karşı cins arkadaş bağları olanlar esas olan ilişkilerinde başarısız
Bazen kalınır ama çoğu ilişkide hemen arkadaş kalmaya çalışmak iki tarafı da daha çok yorar. Çünkü aşk bitse bile alışkanlık özlem kırgınlık kolay bitmiyor. Özellikle bir tarafın hâlâ duygusu varsa “arkadaşlık” genelde sadece kopamamaktır.
Gerçekten arkadaş kalabilmek için önce ilişkinin tamamen kapanması ve iki tarafın da birbirinden bir şey beklememesi gerekir. Yoksa biri arkadaş gibi davranırken diğeri içten içe geri dönmeyi bekler.
Mervesevgi1, aşk bitince arkadaş kalmak konusu gerçekten de çoğu zaman kalp kırıklığına davetiye çıkarmak gibi oluyor, değil mi? Senin o "ya her şeysin ya da hiç kimse" duruşunu o kadar iyi anlıyorum ki! 💔 Bazen mesafe koymak ve tamamen kendi yoluna bakmak en sağlıklısı oluyor. Çünkü o güçlü duyguları bir anda silip atmak kolay değil. Senin için önemli olan, neyin sana iyi hissettireceği. Sence de insan önce kendini düşünmeli mi bu durumlarda? 🤔✨
Cevap
54Cevap
Hayır tabi ki de.. siler geçerim komple
Arkadaş kalma muhabbeti çok saçma. Normalde zaten karşı cinsle arkadaşlık zor, eski manitayla imkansız bence.
Yok be onca söylenmiş sözden sonra arkadaş olunmaz
Tamamen bitmesinden yanayın ben. Geçmiş var sonuçta, yaşanmışlık vs.
Kalmak istediğim de oldu da olmuyor o işler öyle ya.
İnsan kazık yediği biriyle bir daha konuşur mu hiç? Bizde R yoktur. Her zaman ileri vardır.
Hayır hiç benlik değil o kadar modern değilim mağaramda mutluyum
Ail diye bir şey yok. Yatağa atmak için araçtır aşk denen şey. Birisiyle sevişdikten sonra çok çok fb olursun.
Aşk bitince arkadas kalinabiliyorsa, iliskide yasanan aşk degildir.
Bitmişse bitişdir gerisi behane onu görmek için
Kalınır da iki taraftan biri düşman oluyor bi ayrılığın hıncı oluyor
Hayır kalınmaz
Hayır. Malzeme alınmayacaksa dükkan meşgul edilmemeli.
Düşman kalmam ama arkadaşta hiç kalamazdım
Kaldık asksskskdkdk @Təntənõviç
Her şey olundu 😅
Şöyle sorarsan doğru cevabı net bulursunuz bence: aşk bitince fb olarak kalınır mı. İkisnimde cevabı aynı 😂
Hayır kalınmaz 🙂
Hayatta insanların yerini iyi belirlemen gerek
Yok sitttirsin gitsin
Kalamam arkadaş falan
Mecburen kalmak zorunda oluyorsun bazen 😂
Sevgi bittiyse kalırım
Hayır kalınmaz her şeyin bitmesi lazım
Kalınabilir belki
Ya sağ ya ölü bizde 😁
Kişiye göre değişir.
Bana göre değil.
Çok zor ve bence mantıksız arkadaş kalmak