3-5 yıl samimi arkadaş olunan birisine sonradan aşık olunabilir mi? Aşk denen şey iki kişi arasında hemen mi başlamalıdır? Yoksa arkadaşlıklar sonradan da aşka evrilebilir mi?

3-5 yıl samimi arkadaş olunan birisine sonradan aşık olunabilir mi? Aşk denen şey iki kişi arasında hemen mi başlamalıdır? Yoksa arkadaşlıklar sonradan da aşka evrilebilir mi?

Neden olmasın, bence çok da güzel olur. her şeyini huyunu suyunu bildiğim ve yakından tanıdığım birisi ile aşk yaşamak. Sürprizlerle karşılaşma ihtimali de sıfır.
Bence evrilebilir ki şöyle bir şey var sevgilin senin sadece sevgilim değil aynı zamanda en yakın arkadaşın dostun olmalıdır bu yüzden bunda bir yanlış görmüyorum insan en iyi anlaştığı kişiyle hayatını geçirmelidir
Tutkulu bir aşk sanmam. Ama güzel bir beraberlik olacak
Hayır ama arkadaşça başlandığınds bir çok çizgi arada kayboluyor. Sevgiline anlatmıyacağın davranmayacağın bir çok şeye arkadaşın şahit oluyor
Daha stabil daha temiz bir ilişki olacağı kesin ama daha tutkulu olacağını sanmıyorum. Haaa dersin ki tutku çok mu önemli valla stabil daha az kargaşalı daha çok gülmeli ilişkiyi tercih ederim. O tutku bir yerde körelecek çünkü
6 aydan uzun olduğu kesin. Körelmesi de karşılıklı tavırdan ama en iyisi sakin başlayıp sakin devam etmek
Bekara karı boşamak kolaydır 😄
Teşküüürr efem teşkürr
Her an her şey olabilir, aşk bu :D
Belki ot değildir o da :D
Bilemeyiz 😬
Seçenekler çoğaldı, ot, b’k, bal, zehir ☠️
😂😂
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
11Cevap
bence olabilir ama ben arkadaşımdan hoşlanmam aşk anlamında.. çünkü o gözle görmem hiç bir şekilde
Hiç böyle şeylere evrilmez benim açımdan ama büyük ihtimal sen yalnız ben yalnız iki yalnız bir doğru ederiz diye başlanılıyor 😅
Duygular karşılıklı ise olabilir tabiki.. Ama karşılıksızsa üzülme ihtimali çok yüksek..
Hayırlısı olsun o zaman.. 😅
Arkadaş olanların arasındaki değişim için demiştim.. 😅
Bana göre arkadaştan olmaz. İlişki biterse arkadaşından da olursun.
Dediğim gibi bana göre
Bir iliskiye başlarken, direkt evlenmeyi mi düşünüyorsunuz siz.
3-5 yıllık samimi arkadaşlığımı neden bozayım?
Evet bende öyle başladım. 8 sene dayanamadım boşandım 😂😂
Erkeklerle kadınlar bedensel olarak farklı oldukları gibi duygusal olarak ta farklılar. Kadınlar bir ekeği sadece arkadaş gibi görebilir ama erkekler de bu durum sadece öyle görünerek durumu idare etmektir ve kadına diğer yönden yaklaşmasa bile kadının ufacık bir talebinde severek kabul eder.
Bende öyle olmuyor ya arkadaşsa dunya ahiret arkadaşım kalir
Ilk anda aşık da olmam jxjsjs 3 ay içinde oldu oldu olmadi arkadaşlık olarak kalir
evrilebilir tabii neden olmasin ki? tanidikca ortak yonlerini kesfeder inceden duygusala baglarsan cok rahat evirilir.
Aşk olmaz da sevgiye vs belki dönüşür. Ama yine de sevgili olunamaz sanki ya
Evrilmez ilkte görmediysem sonrada görmem gibi jxndnd
Arkadaştan aşk olmaz. Olmamalı, tükenir her şey. İlgi ve anlaşmayı aşk sanmamalıyız.
Arkadaşlık dönüşemez bence ya o gözle bakılmaz yani ben bakamam
3-5 yıl kardeş gözüyle bakacaksın? Sonra da ona karşı bir şeyler besleyeceksin?
Arkadaşıklar aşka dönüşmez, yokluktasın filan ondan sevdiğini düşünürsün
Delikanlı adam yakın arkadaşına o gözle bakmaz.
Arkadaşlık hoşlantıya dönüşür ama sevgilin olanla yine sevgili olamazsın
Iki tarafinda hayatina kimse girmediyse bence mumkun.
Evrilir. Pek de güzel olur.
Aynen.
Neden dersen,
Arkadaşken kendini kasmadan olduğun gibi biri olursun. İyi ya da kötü yönlerini saklamazsın.
Karşındaki insan da seni öyle kabul eder.
Sevgili ya da flört olunca bişeyler illaki kısıtlanarak yapılır. İnce düşünülüyor anlayacağın.
Aynen öyle. Katılıyorum. :)
Son zamanlarda bu bana çok mantıklı geliyor, anlaşinca sevgi daha guzel
Karşlıklı istek varsa neden olmasın
Çevrede örnekleri var sağlam bir ilişki olduğuna inanirim
Bence daha iyi ve ve daha tutkulu olur eğer sevdiğiniz biriyse ve bir kadınla bir adamın eğer ensest bir bağları yoksa her zaman cinsel birleşme ihtimalleri vardır ve olmalıdır da...
Olur bu işler hiç belli olmaz
Hayat bu ne getireceği belli olmaz.
Evet, evrilebilir.
Zamanla aşk olabilir buna inanıyorum
İmkansız degil, olabilir.
bence olabilir neden olmasın
Neden olmasın.
çok ters şeyler olmaz
Oluyor
Ne guzel
En temizi odur
Hersey olabilir