İlk başlarda yakın arkadaş olan insanların daha sonrasında ilişkisi olması daha mı uzun ömürlü olur?

İlk başlarda yakın arkadaş olan insanların daha sonrasında ilişkisi olması daha mı uzun ömürlü olur?

Arkadaşlıktan ilişkiye dönen bir ilişkim olmadı. Bana gelindi veya ben gittim konuştum. Bu demek değil ki olmaz ama yaşamadığım için fikir sahibi değilim.
yok be dostum. daha öncesinden yaptığın çakallıkları bildiği için her şeyine şüphe ile bakıyor ve işin en sorunlu kısmı insanların arkadaşlık içerisindeki halleri ile ilişkikideki halleri aynı olmaz. emin ol insanlarlar ilişkide çok farklı bir karakter sahibidir.
şu an hali hazırda ki ilişkim bu şekilde gelişti. Aylar boyunca hep arkadaş olarak kaldık. Birbirimizi daha iyi tanıdık. Çok iyi ve sağlam bir temel oluşturduk. Şimdi her şey daha ne ve daha aydınlık geliyor bana.
Mutluluğunuz daim olsun 🙏
Rica ederim
Bence öyle. Ben arkadaşımla evliyim
Ne güzel, mutluluklarr
Sağolasın. Mutluluk her daim hepimizin olsun
Aminn
Cevap
23Cevap
Arkadaş dediğin birisine sonradan aşk demek bence pek mümkün değil
Kesinlikle, çünkü arkadaşken çok alışıyorsunuz ve tanıyorsunuz birbirinizi
Genellikle öyledir, çünkü bu uzun süren arkadaşlıkları esnasında birbirlerine karşı daha açık, dürüst, net olurlar. Başka karakterlere bürünme ihtiyacı hissetmezler, böylelikle birbirlerini en iyi şekilde tanıma fırsatları olur. Bu halde halen evlenme niyetleri oluşuyorsa gerçekten birlikte yapabileceklerine inandıklarındandır. Hal böyle olunca da evlilikten sonra hiç beklenmedik süprizlerle karşılaşılma olasılığı düşüyor ve evlilikler daha uzun ömürlü olabiliyor.
Bana göre öyle sanırım.. Ya da şöyle diyim, baştan duygular oluşuyor aslında ama bazen insan bazı şeyleri bozmamak adına kendisini frenliyor.. sonrasında ise bir yerde tak ediyor insanın canına ve ne olacaksa olsun moduna geçiyor.. Keyifli geceler..
Yaşamadım ama olabilir.. Daha eski bir tanışmışlık var.. Bu bur avantaj olabilir..
Bir*
Dünya üzerinde yapılan bir araştırmaya göre uzun evlilik ya da uzun süreli ilişki yaşayanlarin hepsi bir zamanlar bestie imiş :D
Arkadaşlık yokluktan aşka dönüşür yoksa uzun süre arkadaş olduktan sonra kimse kimseye bir anda aşık olmaz
Hiç öyle bir ilişki yaşamadım. Çok yakın bir arkadaşım bı anda hoşlandığını söylemişti kabul etmemiştim sonrasında yanlış bir harekette bulunduğunu söyleyince arkadaş kaldık ama evet sanırım öyle ilişkiler daha kalıcı gibi.
Evet Çünkü Ortada Güven var Ama birgün kırılır gider her şey Hayat işte bize ne sunacağını bilemeyiz
Bence evet.
Çünkü olduğu gibi tanışmış olunuyor gereksiz kasılmalar kimlik çatışmaları olmuyor.
Kesin bir şey söyleyemeyiz ama bir avantaj olabilir
Kesin konuşmak doğru olmaz bence. Kalıcı yapan unsurlar çok fazla çünkü...
Arkadaşken konuştuğun gördüğün geçmişi sorun etmeyeceksen olabilir.
Bence şöyle bir şey olursa yani iki tarafta gerçekten isterse çok sağlam olabilir ama olmaz ise de her şey bitebilir yani riskli şeyler
Yani en azından tanıdığın birisi. <3
Evet. Nasıl bir ilişkinin içine girdiğini biliyorsun
Öyle bir ilişki yok denilebilir. Kimse arkadaşına yan gözle bakmaz.
Hiç bir şey kalıcı değildir parfüm gibi para gibi ömür gibi
cinsellik, cinsellik olarak kalmalı ve başka bir şeye dönülmemeli...
Aşk mı o ne yenen bir şey mi 😂
Bilmem ki tadı mozaik pastaya benziyordur belki de 😂
O zaman enfes bir şeydir 😂
😂😂
Evet bence öyle sonuçta birbirinizi her konuda daha iyi tanıyor durumda oluyorsunuz
Kız ve erkekten arkadaş olmaz.
İkisininde aklına sürekli diğeri ile yatmak gelir. Kız ve erkekten f*ck olur
Belli olmaz. Hiç başıma gelmedi.
Soru başlığının kesinliği yoktur
Büyük ihtimalle daha kalicidir
anlaşabiliyorsanız bence daha kalıcıdır.
bilmem yaşıyanlar bilir
Evet sonuçta tanıyorsun
Evet daha saglam
Daha sağlam oluyor.
Bence de öyle
Evet olabilir
Sanmam
Evet
Gibi gibi
Evet. En iyisidr
Olmazki
Tabi 😮💨🙄