Neden bitirmemi istediğini anlamaya çalışırım. Her insanın göremediği, başkası sayesinde farkına vardığı durumlar olabilir. Çok ısrar da etmemeli bence, sonuçta o hayatımda değilken arkadaşlarım vardı 😀
Bu sevgiliniz ve arkadaşınız ile aranızdaki hukuka bağlıdır. Ama arkadaş konusunda alternatifsiz bir biçimde birini keskin köşeki tercihlere zorlamak zulüm olacaktır. Kişi kemdi kafasında safa ve merve arasında gidip gecektir. Dostunu seçerse aşkını kaybedebilir. Aşkını seçerse de yarın bir gün o kişi onu terkederse kimsesiz kalabilir.
İnsanı bu denli zor kararlara mecbur bırakacak kadar anlayışsız olmamak gereklidir. Eğer sevgili için o dost kıymetli ise, hem ferahlamak hem kıskançlığı sonlandırmak için o dost ile dost olunabilir.
Şahsi fikrim insan asla sevgilisi için iyi dostlarına yüz çevirmemelidir. Aşk ateş gibidir. Yanınca duman ve kül mü olur, yoksa kalıp kor mu olur bilinmez. Ama dostluk su gibi azizdir. Ne zaman çölde kalsanız dost serin bir vaha gibi çıkıp geliverir. uzun lafın kısası eşiniz istemedikçe dostunuza asla sırtınızı dönmemelisiniz.
ilişkim nişanlanmaya gelmişse. Arkadaşımın haksız bir yanlışını görmüşse. Bu durumu düzeltemiyorsam zorunda kalırım. Zaten bu devirde gerçek arkadaşlık diye bir şey yok. Sürekli sırttan vurulan kazık yiyilenlerden oluyoruz. Hep menfaat işi.
Arkadaşın gelip sana lavabali şaka yapıyor. Seni günde en az ben kadar arıyorsa. O arkadaşa dayak nedir kime atılır ve neden cenetten dayak çıkma denir. Uzun bir dersini anlatmak gerekir...
Eğer sevgilisi oldu diye bana mesafeli davranacaksa onu anasının çiçeğine geri sokar daha sonra kürtajla onu aldırırım, bilmem anlatabildim mi? 👁️👄👁️🤚😌
@Erencnn benim arkadaşlarımdan yana bir şüphem yok. sevgilimden önce de onlar vardı. şimdi sırf sevgilin istedi diye arkadaşlığını keseceksen sen hiç arkadaş olma kimseyle. sevgilisi olunca herkesle iletişimini kesen bir karaktersin sen
Herkesle sevgili olunmaz sevdiğin kişiye güvenirsin, tamam hemen arkadaşlık bitirilmez ama karşı taraf konuşmanı istememesinin sebebini söyler beraber düşünürsünüz haklıysa mesafe konulur ama öyle istedi diye bitirilmez sen görmezsin ama sevgilin bir şeyleri anlayabilir farkedebilir şahsen ben sebebini öğrenip mantıklı geliyorsa mesafemi koyarım kalbinde yeri olan kişiye de güvenmiyorsam düşüncelerine saygı duymuyorsan sen sadece gönül eğlendirecek kişi arıyorsundur.