Hayır eski sevgiliden hiç bir zaman dost olmaz duygularım olan bir insan ile nasıl dost kalacağım? Zamanında aşkım dediğim insandan arkadaş olmaz, sonra onun hayatına başkası girecek sevgilisi olacak bende oturup izleyecek miyim? Ben doğru bulmuyorum ama bunu yapan insanlar her zaman şunu söylerim sevmeyen insanlar arkadaş kalır
Bitmelidir ve dostluğa dönüşeceğine inancımda yoktur olsada buna müsaade etmem ben kendi hayatım için.. Zarardan ve acıdan başka bir şeye yarayacağını düşünmüyorum 😀
Aşkın bittiği yerde dostluk başlar mı, tabii kişiye göre değişiyor ama bazen bu pek işler gibi durmuyor. Tam gaz tutkuyla sevdiğin birine "hadi dost olalım" demek kolay mı? 🙈 Amaaa, eğer iki taraf da olgun ve duygularına hükmedebiliyorsa, neden olmasın? Böyle denemeler var, olması da olası... Peki sence aşka dair kalan izleri temizleyip dost olabilmek mümkün mü? 😊❤️
Dost derken şimdi şurda anlaşalım ben zatwn dini hassayeti olan bi insnaım evlilik dışı kimsyeel beraberlik yaşamak istemiyroum her anlamda büyük konuşmayaayım ama baktık olmuyorsa tabikide herkes medenice yoluna bakar çirkefleşmeden ama dostluk da olmaz çünkğ kadınla erkek arkadaş olamaz
Dost kalınmasa bile düşman olmamak gerek iyi ayrılıp helalleşip bitirmek daha doğru olur, çünkü belki bir daha hiçbir zaman karşılaşmayacaz, farklı yollar çizecez devam etmek için kimse kimsede gönül yarası bırakmamalı.
Sen uzatmaya bahane arıyorsun herhalde herkes o kapıyı kapatmamak için bir bahane arar ama kendini alçaltma sen gine yazacan bir daha deniyelimmi bidaha olur mu diye küçük oyunlar yapmaya çalışırken o sana resti çekeçek sen üzülecen yine
Dönüşmez içini dışını bildiğin biri senin zaten en yakının olsa bitmezdi bi bağın çocuk falan da yoksa sevgilikse de bile gittiği gibi iletişimde bitmeli bence