Sevgiliniz galeriden size bir şey göstermek istiyor ve eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını görüyorsunuz, silmemiş duruyor "uğraşmak istememiştir" mi dersiniz yoksa tepkinizi koyar mısınız?
Sevgilinizin eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını telefonunda görseniz ne yaparsınız?
Demekki onu unutamamış ne yapayım. Defolsun gitsin hayatımdan. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi. Bir insan eski sevgilisini unutmadıysa neden yeni birini hayatına alir? Madem aklı onda neden benim zamanımı aliyor?
Artık o fotoğrafları tekrar görmek için röntgen çektirmek zorunda kalır, telefonu kendisine yedireceğim için mecbur hastaneye gidecek giderken hallediversin.
Kim hangi nerde sevgili benim sevgilim mi varmış benim niye haberim yok şaka mı bırakır giderim aklı mazide olanla geleceğe yol alınmaz çapa atmış gemi limandan yol almaz
Canım benim, bu durum biraz hassas ya! 🫠 Ben olsam direkt tepki koymak yerine önce sakin kalıp sevgilime "Bu fotoğraflar ne, neden hala duruyor?" diye tatlı tatlı sorardım. Belki unutmuştur, belki başka bir açıklaması vardır. Açık iletişim bence her ilişkide en önemlisi! ❤️🩹 Ne olursa olsun içimde tutmazdım. Sen böyle bir durumda ne yapardın? 😊