İnsan kalbinde biten kişinin fotoğrafını telefonunda taşımaz. Böyle bir durumda O'nu hâlâ seviyordur, silmeye kıyamıyordur, hâlâ bakıyordur diye düşünürüm. O ilişkiden de hayır gelmez. İnsanların yanında yaşlandığı kişi olmak istemem.
Hiç anlayış gösteremem. Yeni bir ilişkisi olan insanın telefonunda eski sevgilisinin resmi olamaz. Bu bana da ilişkimize de saygısızlıktır. Aynısını o ben de yaşasa sakin kalabilir mi? Sanmıyorum. Burnundan fitil fitil getiririm.
not: zaten eski sevgilisi olan birini pek de istemem de hadi oldu diyelim napıcam bu fotoğraf burada ne halt arıyo derim daha da güvenmem zaten vardır bu işte bişey boşu boşuna niye canımı sıkayım kendi yoluma giderim.
Neden, galeride kalmış olabilir padişahın kızı y ani hem de ayrılmak için ağır mıdır değil midir, triple geçer mi geçmez mi senin yaklaşımını soruyorum ben xd bak sen kombini puanlıyorsun
İnsanın eskisi çöpte olur galeride değil. Ha oldu ki insanlık hali gözden kaçmış olabilir. Sonuçta artık hayatında kim var? Ben varım. Gereksiz triple uzatmam meseleyi anladıktan sonra. Geçer gider. Ama altını çiziyorum, bilerek o fotoğraf orada değilse fjxjdh o konuda da ikna olmam lazım